Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende senin gibiyim ilk olduğum gün resmen yıkılıyırum sonra alışıyorum şimdi ben bu ayın geçmesini nasıl bekleyeceğim yaaaaaaaaaaa
kahvelokumcum merhaba, hamile kaldığımdan beri sana kendimi listeye eklettircem ama içimde hep korku vardı, kötü bişe olursa diye, ama allaha çok şükür dün kalp atımını duyduk bebişimin. hala rahim içinde bazı sıkıntılarım var ama inşallah onlarıda aşarım hayırlısıyla. Uğurlu listene benide eklersen, belki daha kolay aşarım. Son satım 17 ağustos, bugün 6+5 günlük hamileyim. İnşallah senide hayırlısıyla listede görmek dileğiyle canım. Çok sağol.
kızlar günaydın.
duymayanlar varsa tekrar söyliyeyim.
dün adet oldum:gitme:
herkese günaydınlarrr
canderyacım uzulme bak senınde kısmet degılmıs demekkı bu ay o kadarda beklemısıtık
maalesef benımde bu ay ümidlerım bitti sabah adet oldummafoldumben artık ınsallah gelecek ay dıyelım hep beraber herseyde mutlaka vardır bır hayır.
kızlar günaydın.
duymayanlar varsa tekrar söyliyeyim.
dün adet oldum:gitme:
ınşallah bu ay herşey çok güzel olacak canım. Çalışmalara devam,Allah mükafatını verecek inşallah.
selam arkadaşlar uzun süre aranızda olamadım .kayınvaldem rahatsızdı 20 günlük hastane maratonundan sonra kayınvaldemi kaybettik mafoldumben
..
herkese günaydınlarrr
canderyacım uzulme bak senınde kısmet degılmıs demekkı bu ay o kadarda beklemısıtık
maalesef benımde bu ay ümidlerım bitti sabah adet oldummafoldumben artık ınsallah gelecek ay dıyelım hep beraber herseyde mutlaka vardır bır hayır.
canım napalım bu ayda olmadı bizim bidahaki aya inş cok üzme kendini cok öptm k.i.b
canderya canım yaşadıkların çok normal ben ilk kürtajımdan sonra 2 ay adet görmemiştim ondan sonra düzene girmesi 3 yada 4 ay sürmüştü o yüzden normal bacım
aynı günlerde çalışcaz senlekaydirigubbakcemile5
bu arada ben 24-25 günde adet olmaya başladım ya:uhm:
eskiden 27-28 günde bir olurdum.
kürtajdan sonra böle oldu .
bu konuda bilgisi olan aynı durumu yaşayan varmı acaba.kürtajdan sonra normal mi ki bu.?