Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cok saol insallah odur sende yari hasret giderirsin artik canim cinsiyette belli olurCanım ben böyle bilgisayar konusunda çok hevesli değilim maalesef..Öyle resim çekeyim, onu bilgisayar atayım, buraya yükleyeyim bana çok güç geliyor, inan bilmiyorum hep eşim yapar evde böyle şeyleri.
Ama eminim hissettiklerin bebişindir, senle haftalarımız yakın ve bende hissediyorum artık, Özellikle son 2-3 gündür cidden artık bu bebeğim demeye başladım, önceleri tereddütte kalıyordum. Şimdi artık hareketleri için bu bebeğim diyorum :)
Bugün bizim 20. haftamızın ilk günü, ben hareketleri hissetmekte biraz geç bile kaldım sanırım, etrafımda hep 17., 18. haftalarda hissettiklerini söyleyenler var ama ben yeni yeni anladım :)
inşallah çarşamba günü oğluşunu uzun uzun görür, sağlıklı haberlerini alırsın canımcım.
ne guzelll masllah sizekızlar günaydın 2gündür giremedim doktor konturolüm çok iyi geçti ikiside iyi gözüküyor dedi haber vereyim dedim canlarım hepinizi öpüyorum
gec dolenmedendir belki canim drun bisiy demedimigünaydın arkadaşlar uzun zamandır sizlere bakamıyordum çünkü çok kötü grip oldum şu anda biraz iyiyim hemen doktora gittim çok şükür bebeğimde iyi ama benim gebeliğim 5 gün geriden geliyor kan pıhtılaşmasında dolayı acaba bebeğim iyi beslenemiyormu :uhm:
yaa bak ben sana dedim dimi nede olsan annen ailen onlar rahatlamissindir tabiki canim sana iyi gezmelercanlarım hepinizi çok özledim bitanecik tatlişkolarım benim
uzun uzun okuyamadım çünkü biraz işler vardı...
2 saatte kadar da mersine gideceğim yolculuk var hayırlısıyla, cumartesi bir düğüne katılmam gerekiyor da...
dün annem geldi ankaraya herşeyi paylaştım onunla yaşadıklarımı ayyy nasıl hafifledim, bana güç verdi..bundan sonra o da yanımda bu sınavda allah ondan da razı olsun, anneler bir tane...çok kızdı tek başına böyle şeyler olmaz dedi, haklıydı da....kocamı biraz fazla yıprattığımı anladım bu sürede.sizler de olmasanız ben ne yapardım yarabbim.
şimdi hayırlısıyla ekimi geçirip kasmadan tatlı tatlı sabır ve inançla denemelere başlamak kaldı rabbimin izniyle.
mersin dönüşü görüşmek üzere, hepiniz allaha emanet olun canlarım.
basiniz saolsun canim ALLAH sabir versin ALLAH rahmet eylesinselam arkadaşlar uzun süre aranızda olamadım .kayınvaldem rahatsızdı 20 günlük hastane maratonundan sonra kayınvaldemi kaybettik mafoldumben
buarada hepinizi çok özledim herşey yolundadır umarım.
MERYEMCİM bebişin dünyaya gelmiş sağlıkla büyüt canım .gözün aydın..
geçmişe çok bakamadımumarım güzel haberler vardır.
bende hiçbir değişiklik yok hala beklemedeyim.hepinizi öpüyorum kızlar..
buarada BAHARIM uğramadımı onu çok merak ediyorum...
cok gecms olsun canim insallah yeniden saglikli bir sekilde hamile kalirsinmerhaba ben de yeni üyelerdenim.geçen yıl 11 haftalıkken bebeğimi kaybettim.doktorum bunun bir çok bayanın yaşadığı normal bir durum olduğunu ve herhangi bir teste gerek olmadığını söyledi.bu sene yeniden bebek düşündüğüm için tamamen tesadüfi olarak zekai tahir burak hastanesinde kan pıhtılaşması testi yaptırdım.ve sonuç mhhfrheterozigot.doktorum bana durumu anlattı ve hamileliğim boyunca iğne kullanacağımı söyledi.tam buna isyan ederken o esnada hamile olduğumu öğrendim.inanılmaz sevindim hemen iğneleri temin ettim ancak aradan 2 gün geçmesine kalmadan bende lekelenmeler başladı.doktorum b-hcg testleri yaptırdı ve sonuç dış gebelik. iğneyle tedaviye geçtik.hastanede kaldım 1 gece.değerleri düşürmeye çalışıyorlar hala.300 lerden 100 lere geriledi.hala sıfırlanamadı.Allah dış gebeliği kimseye yaşatmasın ki ben bu rahatsızlıktan ameliyatsız kurtulan (tabi erken teşhisle) çok nadir kişilerdenim.bu durumun tekrarlanma şansı yüksekmiş.daha pıhtılaşmaya adapte olamadan bir de dış gebelikle karşılaştım ve psikolojim çöktü.mutsuzum...
hayirli olsun canim ALLAH tamamina erdirsin insallahkızlar merhaba bende bügün başladım iğneye ilk hamileliğim
ayy bizde o gunleri gorurmuyuzki cok az kaldi canim ya sen bize biz sana dualarimizi eksik etmeyelimsorma tatlım ya bakalım pazartesi4 buçukta randevum var.
bakalım kesin ntarih o zaman belli olacak.
dediğin gibi heyecen dorukta.
dualarını eksik etmeyin.
senin çalışmalar nasıl gidiyor?
hayirlisi olsun canim uzme kendini lutfen hayirlisi buymus bana dusmez ama benden tavsiye bu kadaar stres yapma stres yaptikca daha da olmayacagini goreceksin benim oyleydi en azindan hayirlisiyla en kisa zamanda kalirsin insallahcanım maalesef:gitme:
ADET OLDUMmafoldumben
Benim kötü kocam yarısı içeri yarısı dışarı yaptı heralde.çocuk istemiyo daÇok üzgünüm çoook
valla dedim bu ay adam gibi yapıcaz beynini delerim diye.
bakalım artık.
birde benim kürtajdan sonra 3. adetim bu ilki 27 gün sonra oldu ama diğer ikisi 24. ve 25. günlerde olddu.
daha önce böle erken olmazdım adet.27.28. günde olurdum.anlamadım.
canlarım merhaba...yazamadım uzuzn zamandır..gecmısı okuyamadım.umarım ıyıdır herkes...bı gun uzun uzun okucam hepınızı..doruk alyo butun zamanımı :)) ıyıyz cok sukur.ama gaz sancılarımız cok fazla..uykusuz her gece(( dogum yapmıs olan pıhtıdaslarıma bı sorum var...dogum kontrol hapı kullanmak zararlımı bızım ıcın? kullanan varmı? mthfr heterozıgotum.sızce dogum kontrol hapı kullanabılırmıyımkı?
cnm bende kesin bi tani koyamiyorlar 7 yasinda bi tane saglikli oglum var cok sükür ilki saglikli simdide yapilmadik arastirma kalmadi sadece protein s düsük diye aspirin ve vitamin kullandim bana doktorlar bi care bulamiyorlar
Canım kanaman kendiliğinden kesilmiş de olabilir , yalnız progestana devam edersen rahmi desteklediğin için yeniden kanama olmasını önlüyorsun , kanama odağının iyileşmesini sağlıyorsun. Benim doktora gidene kadar kanamam kesilmişti , ama yeni kanama olmaması için , bir de kanama odağının iyileşmesi için progestan iğnesine ( pruloton iğne ) ve progestana devam ettim. Böyle durumlarda kanama odağı 4 haftada iyileşiyormuş. O yüzden bu süre içinde mutlaka dinlen canım . Kanama nasılsa kesildi diye dinlenmeyi bırakma . Gerçekten de benim 4 hafta sonra iyileştiği görülmüştü ultrasonda. Ayaklarını hafifçe yükselt ve yat lütfen.
Kendine iyi bak , en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle , sevgiler...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 2 Ekim)
(celen35)........ cemre...........11 aylık (maaşallah)
(şen).............. pelinsu..........10 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............5 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............4 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............4 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 1 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............1 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....1 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........2 haftalık (10 eylül)
sido .................Doruk ........2 haftalık (11 eylül)
eserizmir.......... Taha ..........2 haftalık
meryemmeryem......Hakan .... 1 haftalık (25 eylül)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
çiçeklara......................38 haftalık (kız) (7/8 Ekim'de aramızda olacak kızımız inş.)
funda1980....................37 haftalık (erkek)
bkale (bahar)................36 haftalık (kız)
sılaya..........................35 haftalık (erkek)
papatyasüreyya............31 haftalık (kız)
ravza1818(feride)...........28 haftalık (kız)
smmm06.....................27 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................19 haftalık
limburg1985.[arzu]........18 haftalık (erkek)
umutsevgim.[sibel]........17 haftalık (kız)
nilüfersahh....................16 haftalık
kardelen86.....................12 haftalık
simge............................11 haftalık
aslghh...........................11 haftalık
gulsummm....................11 haftalık
_beray_.........................10 haftalık
göbete.........................9 haftalık
umutluyuz ....................9 haftalık
gülay30........................8 haftalık (ikiz)
büşra44........................8 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
melek76.......................8 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!) (kalp tışları duyuldu bebişimizin..)
hatice0666...................7 haftalık
Cherry76.........................4 haftalık
GELEEEEEEVEERAAAAA - 2 (eksi dört) haftalık ama ilerde çok haftalığa terfi edecekkahvelokum yazmadı bende kendimi şöyle bir kenara iliştiriverdim. biraz fazlamı iliştirmişim.
canderya200..........-1 haftalık (bende şöle ilişiverdim:))..) ........(çookkk çalışmalısın....)
kimse yok ben yatıyorum.
byyy
kızlar günaydın.
duymayanlar varsa tekrar söyliyeyim.
dün adet oldum:gitme:
herkese günaydınlarrr
canderyacım uzulme bak senınde kısmet degılmıs demekkı bu ay o kadarda beklemısıtık
maalesef benımde bu ay ümidlerım bitti sabah adet oldummafoldumben artık ınsallah gelecek ay dıyelım hep beraber herseyde mutlaka vardır bır hayır.
slm canım nasılsın ben daha yeni kürtaş oldum bu tam 4 bebek
kızlar merhaba bende bügün başladım iğneye ilk hamileliğim
canım maalesef:gitme:
ADET OLDUMmafoldumben
Benim kötü kocam yarısı içeri yarısı dışarı yaptı heralde.çocuk istemiyo daÇok üzgünüm çoook
valla dedim bu ay adam gibi yapıcaz beynini delerim diye.
bakalım artık.
birde benim kürtajdan sonra 3. adetim bu ilki 27 gün sonra oldu ama diğer ikisi 24. ve 25. günlerde olddu.
daha önce böle erken olmazdım adet.27.28. günde olurdum.anlamadım.
Canım;
Bende dün yazdım,dayanamadım kan testi yaptırdım.sonuç yine olumsuz.
Bu sabahta hafif lekelenme oldu,bende preogestan ve iğneyi kestim. İkimizinde hayalleri gelecek aya kaldı. Bu ay kavga etmek yok tamam mı ,uslu duruyoruz.:). Bu iş tek başına olmuyo,ortağımızla iyi geçinmeliyiz. :). Ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ne hallere düştük. :).Dün canım çok sıkkındı,bugün daha iyiyim alıştım sanırım artık.Önceden bir hafta sürüyordu etkisi,artık çabuk atlatabiliyorum.