Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bence başlarlar homozigotu daha çok önemsiyorlar bildiğim kadarıyla. Benim 3 heterezigottu kullanmıştım
Mthfryi önemsemiyolar diyolar genelde ilk iki sonuc cok önemliymiş ama bende korkuyorum açıkcası ne zaman doktora gitmeliyim acaba kese görünmese bile başlarmı ilaç

Mthfryi önemsemiyolar diyolar genelde ilk iki sonuc cok önemliymiş ama bende korkuyorum açıkcası ne zaman doktora gitmeliyim acaba kese görünmese bile başlarmı ilaç
Gebeliğinizi kanda öğrendiyseniz gidin bence ben ilk gebeliğimde hemen başlamıştım ikinci de keseyi görünce başladı

Merhaba bende pıhtılaşma testi yaptırdım kalp atışı durduğu için şimdi tekrar hamile kalmış olabilirim ne yapmam gerekir banada kan sulandırıcı başlatılması gerekirmi acaba
Evet canım kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir ve mthfr geninden dolayı da yüksek doz folik asit folbiol falan

Merhaba bugün kan veerdim beta 144 cıktı ama biraz adet olcakmışım gibi ağrım var korkuyorum açıkcası
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza ilk zamanlar o ağrı oluyor sanırım çok yoğun değilse evham yapmayın. Kadın doğum randevusu alın iğneyi ötelemeyin derim sağlıkla ilerlesin

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza ilk zamanlar o ağrı oluyor sanırım çok yoğun değilse evham yapmayın. Kadın doğum randevusu alın iğneyi ötelemeyin derim sağlıkla ilerlesin
Beta değerim daha düşük diye hemen gitmiyim diyorum doktor acaba kese görmeyi yada kalp atışı duymayımı bekler ilaç icin yada hic vermezmi acaba diyorum

Beta değerim daha düşük diye hemen gitmiyim diyorum doktor acaba kese görmeyi yada kalp atışı duymayımı bekler ilaç icin yada hic vermezmi acaba diyorum
Yani bunu gitmedikçe bilemezsiniz
Aynı durumları yaşadığımda keşke şöyle yapsaydım pişmanlığını yaşamamak adına alabileceğim tedbirleri kendimce almıştım zaten sonrası Allah’ın takdiri

Merhabalar. 4 genimde pıhtılaşma olduğunu öğrendim. İki yıldır tüp bebek denemeleri ve doğal yoldan denemelerim oluyor ama henüz pozitifi yakalayamadım. Yakalayınca da düşük yapmaktan korkuyorum açıkçası. Zaten gebe kalamıyorum bir de kaldığımda düşük olmasın inşallah Bu forumu yeni takip etmeye başladım.

Yüksek doz derken kaç kullanmalıyız, bir de doğuma kadar mı yüksek doz folik asit kullanıcazz
Folbiol zaten 5 mg. Mthfr geni olanlarin vücudu folik asidi alamadığı için yüksek doz alması gerekiyor. Ne kadar kullanacağını zaten doktor ayarlıyor. Mthfr geninde bazı doktorlar kan sulandırıcı bile vermiyolar tek gen o ise. Folbiol kullandirtiyolar. Folik asit yeterli gelmiyor diye bebeğin gelisimi duruyor veya ilerlemiyo. Benim de 3 kaybım var. İğne kullanmama rağmen. Çok kişiyle de konuştum onlar da sadece yüksek doz folik asitle bebeklerine kavusmuslar iğne etki etmemiş. Ama benim başka genlerde homozigot olduğu için hem iğne hem yüksek doz folik asit kullanmam gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…