- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
Anladım cnm tşk ederim bilgi için. Perinatolog oldu mu zaten insan emin ellerde olduğunu daha iyi hissediyor. Rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallahMerhabalar, benim tek gen homozigot, tek kaybım var ama doktorum sağolsun çok dikkatli ve tecrübeli biri. Başkent Hastanesi'nde Göğşen hocaya gidiyorum. Onun dışında bir de Memorial hastanesinde Ertuğrul Karamanoğlu'na gidiyorum. Her muayenede en az 40-45 dakika bakıyor, her muayenesi detaylı ultrason gibi. Tavsiye ederim, kendisi perinatolog. Özel durumumuzdan dolayı çift doktorla ilerliyorum.
Meraba anti faktör denen koldan alınan bir kan örneği ile yapilan basit testtir. Kullandığınız iğne ve aspirin yeterli ise o şekilde uygulamaya devam edilir. Eğer yeterli değilse günlük alınan doz arttırılırFaktor 5 te heterozigot cikti ve enzimlerdede sıkıntı var dedi doktor. 3 kaybim var. Persembe gunu erken gebelik testi yaptim silik çıkmıştı cizgi ertesi gun doktora gttim. 67 cikti beta. Doktor hemen 6000lik enox 150 mg lik aspirin duphaston folik asit yazdı. Ayin 26sinda da ignenin dozu yeterli mi diye test yapilcak bu test nasil yapiliyo arkadaslar bilgisi olan var mi
Çok teşekkür ederim, Allah size de bebeğinizi sağ salim kucaklamayı nasip etsin.Anladım cnm tşk ederim bilgi için. Perinatolog oldu mu zaten insan emin ellerde olduğunu daha iyi hissediyor. Rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah
Mthfr c677t heterozigotanladim hangi gendeydi mutasyon
bi de coraspin midenize dokundu mu midenizde gastrit reflu varmiydi
Merhaba eğer daha önce kayıplarında varsa mutlaka iğne başlatır dr un.Kızlar Günaydın, Trombofili Paneli 6'lı test sonuçlarım çıktı. İnternetten baktım ama tam anlayamadım. Bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 2829817
Merhaba, bir kaybım var 10+6da kalp durması. Doktorumla görüştüm evet, şu an coraspin hamile kaldığında iğne vereceğim dedi.Merhaba eğer daha önce kayıplarında varsa mutlaka iğne başlatır dr un.
Merhabalar 6000lik enox ve 150mg aspirin kullaniyorum bazi yiyecekleri daha az tuketmeliymisiz oyle okudum birkac yerde bilgisi olan var mi?
KAN SULANDIRICI İLAÇ KULLANAN BİREYLER NASIL BESLENMELİ? | Kastamonu Gazetesi - Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika Haberleri burda okumuştum galiba bndezencefil ve yeşil çaydan uzak duruyoruz , c vitaminini özellikle de limonu bol kullanıyoruz bildiğim bunlar
Ne kadar dogru yapiyorum bilmiyorum ama ben k vitamini iceren besinlerde asiriya kacmiyorum. Ozellikle yesil besinlerde. Mesela marul u hergun asiri tuketmiyorum. Yesil biber i. Elmanin armutun kabugunu soyarak yiyorum. Sarimsak ve limon konusunu abartmiyorum doz sinirlamasi gibi dusun. Gerci oyle dikkat edilmesi gereken bir durum olsa doktorlar uyarmazmiydi acaba diye de dusunmuyor degilimMerhabalar 6000lik enox ve 150mg aspirin kullaniyorum bazi yiyecekleri daha az tuketmeliymisiz oyle okudum birkac yerde bilgisi olan var mi?
Esimde ayni seyleri söylüyor. Bisey olcak olsa doktor sunlari sunlari yeme derdi diyo ama insan korkuyor. Yine ayni acilari yasamak istemiyoruz galiba ondan bu pimpiriklilik. Hamileligi erken ogrenmenin verdigi korkuda var birazda yani. Offf cok zor kizimda boyle seyler hic olmamıştı anlamiyorumNe kadar dogru yapiyorum bilmiyorum ama ben k vitamini iceren besinlerde asiriya kacmiyorum. Ozellikle yesil besinlerde. Mesela marul u hergun asiri tuketmiyorum. Yesil biber i. Elmanin armutun kabugunu soyarak yiyorum. Sarimsak ve limon konusunu abartmiyorum doz sinirlamasi gibi dusun. Gerci oyle dikkat edilmesi gereken bir durum olsa doktorlar uyarmazmiydi acaba diye de dusunmuyor degilim
evet var. hatta yıllar önce iki antibiyotik bir proton pompa inhibitörlü seti kullanmıştım.midede bi problem varmi ulser vb
inşallah. çok teşekkür ederim.Başka doktora gidin, ben de faktör 5 ve 12 heterozigotum. 3 bebeğimi kaybettikten sonra buldum doğru doktoru. gebe kaldığımı anlar anlamaz iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. adeti beklemeden gün aşırı erken gebelik tesit yapıyordum. acınız, kaybınız daha tazecik anlıyorum ama tekrar gebe kalmadan farklı bir doktora / doktorlara muayene olursanız, yola devam edeceğiniz uzmanı erken bulursanız daha rahat edersiniz. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize
coraspin midene dokunmadi mi ulseri olan icin uyari var cunkuevet var. hatta yıllar önce iki antibiyotik bir proton pompa inhibitörlü seti kullanmıştım.
yok dokunmadı. çünkü ülser tedavisini oldum. ama arada ağrı oluyor tabi. coraspirini almayınca kollarım uyuşuyordu. şimdi asıl sol bacağıma pıhtı atmış olabileceğini, kalp damar cerrahının olduğu bir ile ve hastaneye gitmem söylendi. sol bacağımı zor hareket ettiriyorum. uyuşuyor kendi kendine. iftara doğru sürükleyerek yürüyorum resmen. komşu ildeki tıp fakültesine gitmek için ramazanın bitmesini bekliyorum.coraspin midene dokunmadi mi ulseri olan icin uyari var cunku
cok uzuldum lutfen ihmal etmeyinyok dokunmadı. çünkü ülser tedavisini oldum. ama arada ağrı oluyor tabi. coraspirini almayınca kollarım uyuşuyordu. şimdi asıl sol bacağıma pıhtı atmış olabileceğini, kalp damar cerrahının olduğu bir ile ve hastaneye gitmem söylendi. sol bacağımı zor hareket ettiriyorum. uyuşuyor kendi kendine. iftara doğru sürükleyerek yürüyorum resmen. komşu ildeki tıp fakültesine gitmek için ramazanın bitmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?