• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Genetik doktoru homosistein, B12 ve folat değeri iyi oldukça bunda bi sıkıntı olmadığını söylemişti. Hematoloji bunun normal oldugunu çoğu insanda heterozigot çıkar bu gen demişti. Gebelik öncesi folikasit kullanmıştım ama uzun süre kullanımda B12 takibi de yapılmalı eksiklik yapabiliyor. Oğlumda hamileyken doktor her ihtimale karşı 32. Haftaya kadar aspirin vermişti. Bu hamilelikte 2 doktor gerek olmadığını söylediler. Folat ve B12 takibi
merhaba dogum oldu mu

Merhaba bendede aynı sorunlar var.3.için iğne vurulucam inşlh olursa.sadece rahim filmi çektirmedim.4g 5g pai:homozigot
1298htc:heterezigot çıktı bende
Bendede pai 4g5g ve 1298 heterezigot var. ben 3. gebeliğimde iğne kullandım ama yine olmadı. sonrasında rahim filmi çektirdim yapışıklık çıktı. sebep bu mu bilmiyorum. şuan rahim inceliğimde var. birde yaşımda ileri bundan dolayı amh de çok düşük. kesin bir sebep görememek kötü. şimdiden coraspine başladım. birde Folik asidin aktif formu olanı kullanıyorum. artık bir daha hamile kalabilirsem kısmet demekten başka elimden birşey gelmiyor.

Bendede pai 4g5g ve 1298 heterezigot var. ben 3. gebeliğimde iğne kullandım ama yine olmadı. sonrasında rahim filmi çektirdim yapışıklık çıktı. sebep bu mu bilmiyorum. şuan rahim inceliğimde var. birde yaşımda ileri bundan dolayı amh de çok düşük. kesin bir sebep görememek kötü. şimdiden coraspine başladım. birde Folik asidin aktif formu olanı kullanıyorum. artık bir daha hamile kalabilirsem kısmet demekten başka elimden birşey gelmiyor.
Tekrar olması çok kötü olmuş benimde korkum bu

Ne çıktı acaba sonuçlarınızda
Pai geni ve mthfr c677t geninde heterozigot mutasyon çıktı, diğer bütün testlerim normal. Oksapar kullanmama gerek yokmuş ama yine de 2 kayıp var diye kullanıyorum şu anda,zararı yok diye.Ecopirin de kullanıyorum 100mg

Pai geni ve mthfr c677t geninde heterozigot mutasyon çıktı, diğer bütün testlerim normal. Oksapar kullanmama gerek yokmuş ama yine de 2 kayıp var diye kullanıyorum şu anda,zararı yok diye.Ecopirin de kullanıyorum 100mg
Benim c677 de normal yazıyo ama diğerleri yüzündende doktor gerek yok dedi ama ben kullanmak istiyorum

Merhaba benim de 3 genim de heterozigot var 3 düşük 1 sağlıklı doğum 1 düşük ve şuan yine hamileyim şükürler olsun. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Ankarada önerebileceğiniz özel hastane ve doktor var mi acaba?

Basin sagolsun canim.bende homo var diye daha adete 5 gun kala aspirin veiyneye basladim.(gerci iynenin domuz katkili oldugunu oyrenince tedirgin oldum ama baska icerik olanida yok piyasada)kanama olunca aspirin durdu ama iyne bir gun bile aksatamazsin dedi doktor
Çok sağol canım. Ben yıllardır coraspin 300 mg kullanıyorum. Bu ay yine promotil women ile gebelik deniyoruz. İnşallah bu ay tutar. Aspirini kullanmayınca senin de kolların ve bacakların uyuşuyor mu? Benim sanki inme inmiş gibi oluyor.

Merhaba herkese, benim faktör II ve V heterozigot görünüyor. Bu ay ikizlerimi kaybettim. Yıllardır coraspin 300 mg kullanıyorum. Doktora gittiğimde ise hiçbir şey kullanmama gerek olmadığını söylüyor. Kafam allar bullak oldu. Ne yapacağımı şaşırdım.:KK43:

Başka doktora gidin, ben de faktör 5 ve 12 heterozigotum. 3 bebeğimi kaybettikten sonra buldum doğru doktoru. gebe kaldığımı anlar anlamaz iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. adeti beklemeden gün aşırı erken gebelik tesit yapıyordum. acınız, kaybınız daha tazecik anlıyorum ama tekrar gebe kalmadan farklı bir doktora / doktorlara muayene olursanız, yola devam edeceğiniz uzmanı erken bulursanız daha rahat edersiniz. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize

Çok sağol canım. Ben yıllardır coraspin 300 mg kullanıyorum. Bu ay yine promotil women ile gebelik deniyoruz. İnşallah bu ay tutar. Aspirini kullanmayınca senin de kolların ve bacakların uyuşuyor mu? Benim sanki inme inmiş gibi oluyor.
midede bi problem varmi ulser vb

Merhaba evet kullandım. Plesantaya giden iki damardada direnç vardı benim.ikili ve Detaylı ultrasonda direnç olduğu çıktı 100 mg dan 150 mg a yükseltti dr um
anladim hangi gendeydi mutasyon

bi de coraspin midenize dokundu mu midenizde gastrit reflu varmiydi

Tekrar olması çok kötü olmuş benimde korkum bu
bende 3. de hep korkuyla başladım. ama herşey olacağına varıyor. bence korkma. aklında soru işareti olan herşeyi araştır. sonrasını Allah'a havale et. biz ne yaparsak yapalım, ol derse olur. bu arada benim birde oğlum var. onun hamileliğini hiç anlamamıştım , normal bir yaşantı yaşamıştım. ama ondan sonra 3 düşük oldu :(

Merhaba benim de 3 genim de heterozigot var 3 düşük 1 sağlıklı doğum 1 düşük ve şuan yine hamileyim şükürler olsun. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Ankarada önerebileceğiniz özel hastane ve doktor var mi acaba?
Merhabalar, benim tek gen homozigot, tek kaybım var ama doktorum sağolsun çok dikkatli ve tecrübeli biri. Başkent Hastanesi'nde Göğşen hocaya gidiyorum. Onun dışında bir de Memorial hastanesinde Ertuğrul Karamanoğlu'na gidiyorum. Her muayenede en az 40-45 dakika bakıyor, her muayenesi detaylı ultrason gibi. Tavsiye ederim, kendisi perinatolog. Özel durumumuzdan dolayı çift doktorla ilerliyorum.

Back