Merhabalar,
öncelikle eğer bebeğiniz düşük olduysa bence önce hapla düşürmeyi deneyin derim. ben 3 kürtaj oldum. kürtaj sonrası yapışıklık, rahim incelmesi sorunlarım oluştu. tabi herkeste olacak diye bir şey yok ama olma ihtimali var.
benim 3 düşüğümün 2 sinde kalp atışı aldık sonrasında kalbi durdu. ne bir kana ne bir ağrı hiç birini yaşamadım. rutin kontroller de öğrendim. 1 düşüğüm ise pandeminin yeni başlamasına denk geldiğinden doktora geç gitmiştim onda hiç kalp atışı almadık. ondada kanama , ağrı vs. yaşamadım.
doktorlar genelde ilk düşüğe normal diyorlar . ama bence araştırılması gerekir. ben 2. düşükten sonra tromboli paneli yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı ama hafif bir pıhtı sorunuydu. 3. de iğne kullandım ama oda düştü. sonra bir doktora gittim tüm sebepleri araştırdı ve rahim yapışıklığı sorumun ve rahim inceliği sorunum çıktı.
bana kalırsa tüm araştırmalarınızı yaptırın. tromboli paneli, genetik tahliller, rahim yapışması gibi gibi. tüm araştırmaları yapacak bir doktor bulup onda devam edin derim