Neden ki acaba erkek ismi ile katildiysaniz belki o yüzden cikariyorlardir eşinizin hesabı ile falnmerhaba. ben o sayfayı anlayamadım. istek yolluyorum 2-3 gün sonra kabul ediyorlar. kabul edildikten 4-5 gün sonra gruptan çıkarılıyorum yada öyle birşey oluyor. tekrar istemek yollamak durumunda kalıyorum. 5 defa böyle olunca takibi bıraktım. eskiden buradada çok paylaşım oluıyordu ama birkaç aydır bayağı düşük. facebooktaki çok aktif gerçekten.
Çok teşekkür ediyorumNormal iki önemli gene bakilmis bunlar normal çıkmış.ama şirketinde baktırın
YardımCanım bende de mthfr a1298 Homozigot
Faktör xııı heterozigot yazıyor diğerleri normal
Bu ne demek düşük mü olur yani
Merhaba https://www.haydarbagis.com/tr/news/desc/4599/tibbi-genetikte-kardiyovaskuler-risk-paneli-nedir.html buradaki linke göre kan pıhtılaşması gebelik kaybının yanında başka sorunlara da sebep oluyor. Gebelik dışı etkileri ile ilgili doktorla görüşen var mı acaba ?
Anladığım kadarıyla pıhtılaşma meyiliniz var ama ciddi düzeyde değil. Bu gibi durumlarda koruyucu doz dedikleri tedaviyi veriyorlar sanırım. Bir de kanda protein c -s düzeyine bakılmalı çünkü onunla anlam kazanıyor. Maternal fetal tıp derneğinin ACOG diyor ki diye çevirdikleri bültenler var orda detaylı olarak açıklıyor. En doğru bilgiyi ordan alırsınız.
Bende protein s eksikliği çıktı iki kez düşük yaptım şuan yine hamileyim çok korkuyorum
veriyor ben özel hastaneden çıkardım ama kaç dr imzaladı hatırlamıyorum.arkadaslar ozel hastane igne rapor veriyormu? orda 3 ayri doktorun imzasi gibi bi durum varmi?
Hayır kendi adımla katıldım. ama dediğim gibi hep atılıyorum.Neden ki acaba erkek ismi ile katildiysaniz belki o yüzden cikariyorlardir eşinizin hesabı ile faln
Facebook kan pıhtılaşması yaşayan anneler hamileler grubuna gelin orda aradığınız tüm bilgiler var hergun çok fazla soru sorulup cevaplaniyor sizin iğne kullanmanız gerekiyor bu arada folik asit folat formunda kullanmanız gerek ve B12 takviyesi ama metilkobalmin formunda olmalı cunki genleriniz sentezlemiyor bu ve bunun gibi bilgileri orda bulursnuz ve sizde mümkünse yönlendirin insanları cunki gercekten herkes bu konuda çok bilgisiz kimse bilmediği ve doktorlarda yönlendirmesini için insnlar acı üstüne avı yaşıyorKızlar merhaba 1. Bebeğim 9 haftalıkken kalp durması 2. De ise hamile kalmadan önce doktorda phtlsma testine baktırdım sonuca sıkıntı yok dedi fakat bu gebeliğin de malesef kendiliğinden kanla gitti. Molar gebelik dediler. Böyle olup iğne öneren doktorlarda varmış kafama takıldı problem varmı yokmu sizce..?
Teşekkür ederim peki link paylaşabiliyormusunuzFacebook kan pıhtılaşması yaşayan anneler hamileler grubuna gelin orda aradığınız tüm bilgiler var hergun çok fazla soru sorulup cevaplaniyor sizin iğne kullanmanız gerekiyor bu arada folik asit folat formunda kullanmanız gerek ve B12 takviyesi ama metilkobalmin formunda olmalı cunki genleriniz sentezlemiyor bu ve bunun gibi bilgileri orda bulursnuz ve sizde mümkünse yönlendirin insanları cunki gercekten herkes bu konuda çok bilgisiz kimse bilmediği ve doktorlarda yönlendirmesini için insnlar acı üstüne avı yaşıyor
Link değilde ekran fotosunu ekledim umarım olmuşturTeşekkür ederim peki link paylaşabiliyormusunuz
Teşekkür ederimLink değilde ekran fotosunu ekledim umarım olmuştur
Merhaba sizin bu attığınız gruba ben üye ol dedim ama 2 gündür kabul etmediler grup aktif mı? Sonuçlarımı soracaktım ama bir türlü üye olamadımLink değilde ekran fotosunu ekledim umarım olmuştur
Grup aktif hergun onlrca soru soruluyor cevap alınıyor neden kabul etmediler anlamadımMerhaba sizin bu attığınız gruba ben üye ol dedim ama 2 gündür kabul etmediler grup aktif mı? Sonuçlarımı soracaktım ama bir türlü üye olamadım
Valla bende anlamadım saat başı bakıyorum yok sonucum çıkmıs MTHFR A1298C heterozigot, paı 4g4g homozigot bunu soracaktım ama işteGrup aktif hergun onlrca soru soruluyor cevap alınıyor neden kabul etmediler anlamadım
Benim bildiğim kdari ile mhfr geni olanlar metilfolat ve metilkobalamin içecek normal folik asit ve B12 yerine ve iğne kullanacaksınız cunki geniniz homozigot daha riskli diye biliyorum heterozigot göre başka gruplarda var onlarda yollayın kn pitilasmasi yaşayan diye başlayan bı grup daha var aynı oda bol paylaşımlıValla bende anlamadım saat başı bakıyorum yok sonucum çıkmıs MTHFR A1298C heterozigot, paı 4g4g homozigot bunu soracaktım ama işte
Orada pek birşey demediler bakalım kabul ederseler üyeliği o zaman sorarım. Homozigot işini bende duymuştum bakalım doktor ne diyecekBenim bildiğim kdari ile mhfr geni olanlar metilfolat ve metilkobalamin içecek normal folik asit ve B12 yerine ve iğne kullanacaksınız cunki geniniz homozigot daha riskli diye biliyorum heterozigot göre başka gruplarda var onlarda yollayın kn pitilasmasi yaşayan diye başlayan bı grup daha var aynı oda bol paylaşımlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?