• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar e nabızdan baktım sonuçlarım
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör V leiden G1691A sonuç: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ : NM

Bu şekilde yazıyor bu NM ne anlama geliyor bilgisi olan var mı?

Kızlar e nabızdan baktım sonuçlarım
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör V leiden G1691A sonuç: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ : NM

Bu şekilde yazıyor bu NM ne anlama geliyor bilgisi olan var mı?
Mthfr1298 bölgesi için geniniz heterozigot polimorfizme sahip demek. Diğer genleriniz ise normal.

Mthfr1298 bölgesi için geniniz heterozigot polimorfizme sahip demek. Diğer genleriniz ise normal.
Çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗peki bu durum ciddi bir soruna neden olur mu henüz diğer testlerim belli olmayınca genetik doktoruma gidemedim aklıma takıldı

Çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗peki bu durum ciddi bir soruna neden olur mu henüz diğer testlerim belli olmayınca genetik doktoruma gidemedim aklıma takıldı
Rica ederim. Hayır toplumda zaten %40 oranlnda görülüyor. Tek başına anlamlı değil protein c s homosistein düzeylerinize de bakılmalı. Folikasit metabolizması ile ilgili daha çok. Aktif folat kullanmanızı önerecektir doktorunuz.

Rica ederim. Hayır toplumda zaten %40 oranlnda görülüyor. Tek başına anlamlı değil protein c s homosistein düzeylerinize de bakılmalı. Folikasit metabolizması ile ilgili daha çok. Aktif folat kullanmanızı önerecektir doktorunuz.
Tamam çok teşekkür ederim 🌸

Peki bunlar için nereye kan vermeliyim

1C1835F5-9190-46C7-A598-D86AC12913C2.jpeg
Merhaba benim tromboli panelim bu şekilde çıktı, hamileliğimde iğne kullanmam gerekir mi

Canım bende de mthfr a1298 Homozigot
Faktör xııı heterozigot yazıyor diğerleri normal
Bu ne demek düşük mü olur yani😖😖🥺🥺🥺

çok üzüldüm canım Allh sabır versin bu süreçte..ben ankarada oturuyorum benım doktorum 5 aydır kortizon kullandırtıyo..sen de hamile kalmadan önce kullan mutlaka..çünkü ana asma pozitif olan hastalarına hamilelik öncesi ve hamile kalınca da kullandırtıyo..vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp atabiliyomuş..kortizonla bu pozitif değerler baskılanıyomuş..bi araştır istersen başka doktora git..benim ana asma negatif ama riske atmamamk için yine de pıhtılaşma sorunu olan tüm hastalarına prednol 4 mg veriyo doktorum..
Merhaba,

Ben de tedavi sürecindeyim. Geçtiğimiz ay klomen (günde 1 doz / 5 gün) kullandım fakat 12. gün kontrolünde yumurtalarım gelişmedi. Tedaviyi o ay sonlandırdık, takibi bıraktık. Bu ay (yani dün), reglimin 2. gününde yeniden dr'a gittim. Sanıyorum 1 tane 13 mm yumurtam var, 6 tane de 8 mm'den küçük yumurtam var. Dr. geçen ay ile aynı dozda klomen + prednol 4 mg verdi. Prednolun gebelik öncesi verilme sebebi sanırım rahmin bebeği yabancı madde olarak görüp atmaması adına. Sizin kullandığınız süreçte bu ilaç ile alakalı dr. başka bilgi verdi mi? Bir de dr.'unuzun adını paylaşabiliyor musunuz.

Arkadaşlar Facebook ta kan pıhtılaşması yaşayan anneler sayfası ayrıca kanpihtilasmasi yaşayan anneler hamileler sayfaları var ve sürekli aktif çok bilgi paylaşımı yapiliyir burda sayfalar çok fazla istediğin soruyu sor herkes usta olmuş bu konuda birde doktor var allhrazi olsun çok iyi oda cevap veriyor oraya gelin

Hanımlar merhaba , ilk gebeliğim 16 haftalikken kalp durması ile son buldu pıhtılaşma testinde PAI 4G 4G çıktı ancak doktor bu bir pıhtı sayılmaz dedi . Aradan bir yil geçti gebe kalmadım henüz ama başka bi sey için dr a gittim bi da kan pıhtılaşma baktırmak istedim bu testleri istemiş sizce nasıl?

Eklentiler

• 20210203_120032.jpg
    20210203_120032.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar Facebook ta kan pıhtılaşması yaşayan anneler sayfası ayrıca kanpihtilasmasi yaşayan anneler hamileler sayfaları var ve sürekli aktif çok bilgi paylaşımı yapiliyir burda sayfalar çok fazla istediğin soruyu sor herkes usta olmuş bu konuda birde doktor var allhrazi olsun çok iyi oda cevap veriyor oraya gelin
merhaba. ben o sayfayı anlayamadım. istek yolluyorum 2-3 gün sonra kabul ediyorlar. kabul edildikten 4-5 gün sonra gruptan çıkarılıyorum yada öyle birşey oluyor. tekrar istemek yollamak durumunda kalıyorum. 5 defa böyle olunca takibi bıraktım. eskiden buradada çok paylaşım oluıyordu ama birkaç aydır bayağı düşük. facebooktaki çok aktif gerçekten.

Back