- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mthfr1298 bölgesi için geniniz heterozigot polimorfizme sahip demek. Diğer genleriniz ise normal.Kızlar e nabızdan baktım sonuçlarım
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör V leiden G1691A sonuç: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ : NM
Bu şekilde yazıyor bu NM ne anlama geliyor bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim cevabınız için peki bu durum ciddi bir soruna neden olur mu henüz diğer testlerim belli olmayınca genetik doktoruma gidemedim aklıma takıldıMthfr1298 bölgesi için geniniz heterozigot polimorfizme sahip demek. Diğer genleriniz ise normal.
Rica ederim. Hayır toplumda zaten %40 oranlnda görülüyor. Tek başına anlamlı değil protein c s homosistein düzeylerinize de bakılmalı. Folikasit metabolizması ile ilgili daha çok. Aktif folat kullanmanızı önerecektir doktorunuz.Çok teşekkür ederim cevabınız için peki bu durum ciddi bir soruna neden olur mu henüz diğer testlerim belli olmayınca genetik doktoruma gidemedim aklıma takıldı
Tamam çok teşekkür ederimRica ederim. Hayır toplumda zaten %40 oranlnda görülüyor. Tek başına anlamlı değil protein c s homosistein düzeylerinize de bakılmalı. Folikasit metabolizması ile ilgili daha çok. Aktif folat kullanmanızı önerecektir doktorunuz.
Peki bunlar için nereye kan vermeliyimRica ederim. Hayır toplumda zaten %40 oranlnda görülüyor. Tek başına anlamlı değil protein c s homosistein düzeylerinize de bakılmalı. Folikasit metabolizması ile ilgili daha çok. Aktif folat kullanmanızı önerecektir doktorunuz.
Kadın dogumcunuz yönlendirir sizi.Peki bunlar için nereye kan vermeliyim
Tamam çok teşekkür ederimKadın dogumcunuz yönlendirir sizi.
Bende protein s eksikliği çıktı iki kez düşük yaptım şuan yine hamileyim çok korkuyorumProtein s eksikliği de çıktı doktorum kan pıhtılaşması dedi.
Canım bende de mthfr a1298 HomozigotRica ederim. Hayır toplumda zaten %40 oranlnda görülüyor. Tek başına anlamlı değil protein c s homosistein düzeylerinize de bakılmalı. Folikasit metabolizması ile ilgili daha çok. Aktif folat kullanmanızı önerecektir doktorunuz.
Merhaba,çok üzüldüm canım Allh sabır versin bu süreçte..ben ankarada oturuyorum benım doktorum 5 aydır kortizon kullandırtıyo..sen de hamile kalmadan önce kullan mutlaka..çünkü ana asma pozitif olan hastalarına hamilelik öncesi ve hamile kalınca da kullandırtıyo..vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp atabiliyomuş..kortizonla bu pozitif değerler baskılanıyomuş..bi araştır istersen başka doktora git..benim ana asma negatif ama riske atmamamk için yine de pıhtılaşma sorunu olan tüm hastalarına prednol 4 mg veriyo doktorum..
merhaba. ben o sayfayı anlayamadım. istek yolluyorum 2-3 gün sonra kabul ediyorlar. kabul edildikten 4-5 gün sonra gruptan çıkarılıyorum yada öyle birşey oluyor. tekrar istemek yollamak durumunda kalıyorum. 5 defa böyle olunca takibi bıraktım. eskiden buradada çok paylaşım oluıyordu ama birkaç aydır bayağı düşük. facebooktaki çok aktif gerçekten.Arkadaşlar Facebook ta kan pıhtılaşması yaşayan anneler sayfası ayrıca kanpihtilasmasi yaşayan anneler hamileler sayfaları var ve sürekli aktif çok bilgi paylaşımı yapiliyir burda sayfalar çok fazla istediğin soruyu sor herkes usta olmuş bu konuda birde doktor var allhrazi olsun çok iyi oda cevap veriyor oraya gelin
Kızlar acil cevap bekliyorum lütfenEki Görüntüle 2775934 Arkadaslar lütfen bunu yorumlar mısınız??
Normal iki önemli gene bakilmis bunlar normal çıkmış.ama şirketinde baktırınKızlar acil cevap bekliyorum lütfen
Şirketinde yazılmış yanlışlıkla diğer genleredee baktirin yazacaktimNormal iki önemli gene bakilmis bunlar normal çıkmış.ama şirketinde baktırın