• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba. ben o sayfayı anlayamadım. istek yolluyorum 2-3 gün sonra kabul ediyorlar. kabul edildikten 4-5 gün sonra gruptan çıkarılıyorum yada öyle birşey oluyor. tekrar istemek yollamak durumunda kalıyorum. 5 defa böyle olunca takibi bıraktım. eskiden buradada çok paylaşım oluıyordu ama birkaç aydır bayağı düşük. facebooktaki çok aktif gerçekten.
Neden ki acaba erkek ismi ile katildiysaniz belki o yüzden cikariyorlardir eşinizin hesabı ile faln

Merhaba arkadaşlar. Grupta test sonuçlarından anlayan arkadaşlar yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20210204_171405.jpg
    IMG_20210204_171405.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba,
Ben de faktör 5, faktör 13 ve paı heterozigot. Gebelik dışı sorunlar da olacağını söyleyince romatoloji uzmanına gittim, ek testler istedi. Bu testleri ya özelde ya da tıp fakültesinde yaptırabilirsin dedi. Ancak onları yaptıramadan pandemi başladı, hala yaptıramadım. Şu an elimdeki test sonuçlarına göre bana söylenen kalp krizi riskimin ve pıhtı atması, felç geçirme gibi risklerin olduğu, fazla kilolarımdan kurtulmam gerektiği, düzenli aspirin kullanımı, düzenli dengeli beslenme ve düzenli egzersiz. Ayrıca dr 2 saatten uzun süre hareketsiz kalmamaı önerdi. Seyahatteyken buna dikkat ediyorum. Evde ve işte de hareket ediyorum, saat başı alarmla 10 dk kısa bir yürüyüş yapıyorum. Bende ayrıca AFS sebdromu var onun için de ek testler istedi ancak etkisi nedir ne yapmalıyım henüz öğrenemedik.
Merhaba https://www.haydarbagis.com/tr/news/desc/4599/tibbi-genetikte-kardiyovaskuler-risk-paneli-nedir.html buradaki linke göre kan pıhtılaşması gebelik kaybının yanında başka sorunlara da sebep oluyor. Gebelik dışı etkileri ile ilgili doktorla görüşen var mı acaba ?

Anladığım kadarıyla pıhtılaşma meyiliniz var ama ciddi düzeyde değil. Bu gibi durumlarda koruyucu doz dedikleri tedaviyi veriyorlar sanırım. Bir de kanda protein c -s düzeyine bakılmalı çünkü onunla anlam kazanıyor. Maternal fetal tıp derneğinin ACOG diyor ki diye çevirdikleri bültenler var orda detaylı olarak açıklıyor. En doğru bilgiyi ordan alırsınız.

Kızlar merhaba 1. Bebeğim 9 haftalıkken kalp durması 2. De ise hamile kalmadan önce doktorda phtlsma testine baktırdım sonuca sıkıntı yok dedi fakat bu gebeliğin de malesef kendiliğinden kanla gitti. Molar gebelik dediler. Böyle olup iğne öneren doktorlarda varmış kafama takıldı problem varmı yokmu sizce..?

Eklentiler

• IMG_20210213_113310.jpg
    IMG_20210213_113310.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar merhaba 1. Bebeğim 9 haftalıkken kalp durması 2. De ise hamile kalmadan önce doktorda phtlsma testine baktırdım sonuca sıkıntı yok dedi fakat bu gebeliğin de malesef kendiliğinden kanla gitti. Molar gebelik dediler. Böyle olup iğne öneren doktorlarda varmış kafama takıldı problem varmı yokmu sizce..?
Facebook kan pıhtılaşması yaşayan anneler hamileler grubuna gelin orda aradığınız tüm bilgiler var hergun çok fazla soru sorulup cevaplaniyor sizin iğne kullanmanız gerekiyor bu arada folik asit folat formunda kullanmanız gerek ve B12 takviyesi ama metilkobalmin formunda olmalı cunki genleriniz sentezlemiyor bu ve bunun gibi bilgileri orda bulursnuz ve sizde mümkünse yönlendirin insanları cunki gercekten herkes bu konuda çok bilgisiz kimse bilmediği ve doktorlarda yönlendirmesini için insnlar acı üstüne avı yaşıyor

Facebook kan pıhtılaşması yaşayan anneler hamileler grubuna gelin orda aradığınız tüm bilgiler var hergun çok fazla soru sorulup cevaplaniyor sizin iğne kullanmanız gerekiyor bu arada folik asit folat formunda kullanmanız gerek ve B12 takviyesi ama metilkobalmin formunda olmalı cunki genleriniz sentezlemiyor bu ve bunun gibi bilgileri orda bulursnuz ve sizde mümkünse yönlendirin insanları cunki gercekten herkes bu konuda çok bilgisiz kimse bilmediği ve doktorlarda yönlendirmesini için insnlar acı üstüne avı yaşıyor
Teşekkür ederim peki link paylaşabiliyormusunuz

Link değilde ekran fotosunu ekledim umarım olmuştur
Merhaba sizin bu attığınız gruba ben üye ol dedim ama 2 gündür kabul etmediler grup aktif mı? Sonuçlarımı soracaktım ama bir türlü üye olamadım

Grup aktif hergun onlrca soru soruluyor cevap alınıyor neden kabul etmediler anlamadım
Valla bende anlamadım saat başı bakıyorum yok sonucum çıkmıs MTHFR A1298C heterozigot, paı 4g4g homozigot bunu soracaktım ama işte

Valla bende anlamadım saat başı bakıyorum yok sonucum çıkmıs MTHFR A1298C heterozigot, paı 4g4g homozigot bunu soracaktım ama işte
Benim bildiğim kdari ile mhfr geni olanlar metilfolat ve metilkobalamin içecek normal folik asit ve B12 yerine ve iğne kullanacaksınız cunki geniniz homozigot daha riskli diye biliyorum heterozigot göre başka gruplarda var onlarda yollayın kn pitilasmasi yaşayan diye başlayan bı grup daha var aynı oda bol paylaşımlı

Benim bildiğim kdari ile mhfr geni olanlar metilfolat ve metilkobalamin içecek normal folik asit ve B12 yerine ve iğne kullanacaksınız cunki geniniz homozigot daha riskli diye biliyorum heterozigot göre başka gruplarda var onlarda yollayın kn pitilasmasi yaşayan diye başlayan bı grup daha var aynı oda bol paylaşımlı
Orada pek birşey demediler bakalım kabul ederseler üyeliği o zaman sorarım. Homozigot işini bende duymuştum bakalım doktor ne diyecek

Back