• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım belli ki iyi bir doktora denk gelmemişsin ya da sorun sadece pıhtılaşma değil başka bir sebep var.Bence yaşın genç iyi bir doktor bulup tüm testleri yenilet.10 yıl önce yaptırdığın testte eksiklik olabilir.Eşinle birlikte genetik test yaptır.Ama hayatını etkiler mi kısmına gelirsek bunun için hareketli bir yaşantın olması lazım çok kilolu olmamaya çalış ve her gün coraspin iç.hiç bir şey olmaz allahın izniyle
Kismettirya bu işler inanın çok iyi doktorlara gittim hem yaşadığım şehrin hem istanbulun Bülent trasa bile gittim olmayınca olmuyor işte sorun başka bişey ama bulunamıyor bende elimi eteğimi çektim açıkçası evlendim evleneli çok sıkıntı çektim
Daha geçen sene kendiliğinden oldu maalesef kürtaj oldum kalbi atıyor ama 7 haftadan sonra ilerlemiyo

Kismettirya bu işler inanın çok iyi doktorlara gittim hem yaşadığım şehrin hem istanbulun Bülent trasa bile gittim olmayınca olmuyor işte sorun başka bişey ama bulunamıyor bende elimi eteğimi çektim açıkçası evlendim evleneli çok sıkıntı çektim
Daha geçen sene kendiliğinden oldu maalesef kürtaj oldum kalbi atıyor ama 7 haftadan sonra ilerlemiyo
Peki öğrenir öğrenmez iğneye başlanğyır mu bu önemli.pıhtılaşma için siz bi hemotoloğa gidin.

Peki öğrenir öğrenmez iğneye başlanğyır mu bu önemli.pıhtılaşma için siz bi hemotoloğa gidin.
Evet başladım ertesi gün beklemedim ama Dr ben gebelik düşündüğümde başlamam gerektiğini söyledi ama bu imkansız çünkü esimdede sorun var düşünsene 10 yılda hiç korunmadigimiz halde 2 sefer kendiliğinden oldu

Evet başladım ertesi gün beklemedim ama Dr ben gebelik düşündüğümde başlamam gerektiğini söyledi ama bu imkansız çünkü esimdede sorun var düşünsene 10 yılda hiç korunmadigimiz halde 2 sefer kendiliğinden oldu
Eş de nasıl bir sorun var acaba

Sayı az hareket az ve yapı bozukluğu varikosel ameliyatı oldu yıllar önce 12 yıl oldu sanırım 10 yıl sonra kendiliğinden oldu çok şaşırdık bir yıl sonra bidaha oldu
Benim eşimde de hız ve morfoloji kötüydü.iki kere tüp bebek yaptırdık mikroçip yöntemiyle ancak 5.güne hiç embriyo kalmadı ikisinde de transfer olamadım.ama 6 kere kendiliğinden gebe kalabildim eşim sigareyı bıraktı devamlı spor yaptık sağlıklı beslendik takviye vitaminler aldık.Rabbim nasip ederse oluyor ama tedbir senden taktir allahtan demişler.

Benim eşimde de hız ve morfoloji kötüydü.iki kere tüp bebek yaptırdık mikroçip yöntemiyle ancak 5.güne hiç embriyo kalmadı ikisinde de transfer olamadım.ama 6 kere kendiliğinden gebe kalabildim eşim sigareyı bıraktı devamlı spor yaptık sağlıklı beslendik takviye vitaminler aldık.Rabbim nasip ederse oluyor ama tedbir senden taktir allahtan demişler.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herkesin ayrı ayrı imtihanı var rabbim ağır imtihanlardan muhafaza eylesin ne diyelim elimizden geleni yaptık 15 senedir olmuyorsa bir bildiği vardır

Arkadaşlar bende pıhtılaşma sorunu var
PLT 351.000
Normal değer 150.000/400.000 miş
Üç tene düşüğüm var 351 sizce nasıl cokmu yüksek sizin değeriniz kaç yazarmisiniz
Cnm ben bu plt değeriyle hamileliğimde igne ve ecopirin kullandım doktorum riskli gebelik uzmani. Pıhtılaşma sınırda dedi ve vermişti

Benim doktorda riskli gebelik uzmaniydi
Bana ağır pıhtılaşman var dedi 350 bin tromboz la
12 binlik kullandım ama yinede düştü
Sanırsam genetik bir sorun var tam araştırma yapılmalıydı ama geçti artık ne zamanim kaldı nede param

Herkese tekrardan merhaba.Ben dün sonuçlarımı atmıştım.Lütfen bana da yardımcı olun🙏. Çünkü maalesef ki pandemiden dolayı randevu aldığım doktor yoktu çok fazla yoğunluk var haliyle ilgilenemiyolar ve asistan doktor vardi.Çok da açıklayamadı. Acaba pıhtılaşmam çok mu fazla diye kafamda soru işaretleri😔

Herkese tekrardan merhaba.Ben dün sonuçlarımı atmıştım.Lütfen bana da yardımcı olun🙏. Çünkü maalesef ki pandemiden dolayı randevu aldığım doktor yoktu çok fazla yoğunluk var haliyle ilgilenemiyolar ve asistan doktor vardi.Çok da açıklayamadı. Acaba pıhtılaşmam çok mu fazla diye kafamda soru işaretleri😔
Kaç canım sonucun benimki 351.000

Afedersiniz anlamadım:) ama benim pıhtılaşma sonucumu atmıştım🙂 iki tane homozigot var diğerlerini net anlayamadım PAI 4G / 5G: 5G / 5G yazıyodu

İyi akşamlar kızlar benim 2 düşüğüm oldu ve araştırma hastenesine yönlendirdiler ve eşimden ve benden kan aldılar sonuçlar bu bazı arkadaşlar değerleri yazmış benim sonuçta bunlar var sadede değer olması gerekli mi acaba pıhtılaşma için

Eklentiler

• 364A93B1-AE32-4208-9432-B5CC8B154AF3.jpeg
    364A93B1-AE32-4208-9432-B5CC8B154AF3.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 81
Pıhtılaşma iğnesi kalçadan yapılıyor mu arkadaşlar ben de iki gündür yaptıminternette baktım yapılmıyor gozukuyor bir sıkıntı olur mu acaba korktum şimdi

Back