Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah evladını sana bağışlasın canım.darisi başımıza.brbjnde seni gibi heterizigot larim var senin kadın doğum doktorunu öğrenebilir miyim.

Canım doktorun kim ogrenebilirmiyim

Canım benimde geterizigotlarim var doktorun bizim durumundan anlıyo galiba.doktorunun adını ogrenebilirmiyim

Hayırlı olsun canım.yumurta guclendiricinin adını öğrenebilir miyim

Merhaba canim eskisehirdesiniz sanırım benimde sizin gibi heterizigot larim var.bununla ilgili eskişehirde iyi bir doktorbuldunuz mu.

Benim durumum ile ilgili bi doktor bulamadım fakat ümit batıkentte yusuf öztürk var cok ilgili ve cok arastiran bi doktordur ben hala kontrollerime bile ona gidiyorum fakat benim duruma hic birsey bulamiyoruz gittigim hic bir doktor tamam bundan olmuyor diyemiyor

Merhaba canim eskisehirdesiniz sanırım benimde sizin gibi heterizigot larim var.bununla ilgili eskişehirde iyi bir doktorbuldunuz mu.

Benim durumum ile ilgili bi doktor bulamadım fakat ümit batıkentte yusuf öztürk var cok ilgili ve cok arastiran bi doktordur ben hala kontrollerime bile ona gidiyorum fakat benim duruma hic birsey bulamiyoruz gittigim hic bir doktor tamam bundan olmuyor diyemiyor

Merhabalar herkese.
Bendede pıhtılaşma sorunu var.
Yalnız asıl sorun şuki değil düşük ben hiç gebe kalmadım.
Benim gibi hiç gebe kalamayan varmı aranızda bilgilendirirseniz çok sevinirim
Canım ben de senin gibi hiç hamile kalamıyorum.tup bebek yaptım kimyasal oldu 3 gende heterizigotluk var.tedaviye başladın mi

merhaba herkese benmde 2 aylıktı bebegimin kalbi durdu düşük yaptım pıhtılasma mı var bende anlayan var mı sonuctan acaba ?

Eklentiler

• A31D2D1E-84BD-4162-B008-382D4B4FDE8B.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 47
Canım ben de senin gibi hiç hamile kalamıyorum.tup bebek yaptım kimyasal oldu 3 gende heterizigotluk var.tedaviye başladın mi
Neden bagisiklik baskilayici vermiyorlar kimyasal gebeliklerine ki heterizigota normalde cok asırı pihtilasma olarak bakmiyorlar ama gebeliklerin oncesinde bagisiklik icin ilaclar var onlardan verseler kimyasaldan kurtarir bi nebze bende bi git konus hatta ozelden yaz bana ben soyleyim doktora yusuf hoca gercektennilgilidir

Canım sen naptın olumlu bi sonuç aldın mı.ozelden nasıl yazılıyo bilmiyorum.istanbuldayim.canim.bilgi alışverişi yapıp birbirimize yardımcı olamadım.senin doktorun nerde.

Canım sen naptın olumlu bi sonuç aldın mı.ozelden nasıl yazılıyo bilmiyorum.istanbuldayim.canim.bilgi alışverişi yapıp birbirimize yardımcı olamadım.senin doktorun nerde.
Ben herhangi bi sonuc aladim hic bir doktor bana yardimci olamiyor hala ariyorum sifamı eskisehirde benim dedigim doktor

Ben herhangi bi sonuc aladim hic bir doktor bana yardimci olamiyor hala ariyorum sifamı eskisehirde benim dedigim doktor
Eskişehirliyim eskişehir istanbul mekik döküyorum.saglikciyim ama ben bile bulamıyorum.kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum.arastiriyom şuan.kendimdeki sebebi bulmadan bida tup bebek yapmicam

Eskişehirliyim eskişehir istanbul mekik döküyorum.saglikciyim ama ben bile bulamıyorum.kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum.arastiriyom şuan.kendimdeki sebebi bulmadan bida tup bebek yapmicam
Yani söylemek gerekirse eskisehirde riskli gebelik doktoruyum diye gezen kimseye inanma benim gitmedigim doktor kalmadi eskisehirde hepsi basından savdı beni özelide devletide deneme tahtasi gibi geziyorum ortada ben burda care bulamadım ama yusuf hoca herseyimi kontrol eder hamile kalsam baska doktorda ilgilense araniontrollere hersey yolundami degilmi diye ona gidiyorum cunku herkesin burnubuavada hic birine dert anlatamiyorsun

Yani söylemek gerekirse eskisehirde riskli gebelik doktoruyum diye gezen kimseye inanma benim gitmedigim doktor kalmadi eskisehirde hepsi basından savdı beni özelide devletide deneme tahtasi gibi geziyorum ortada ben burda care bulamadım ama yusuf hoca herseyimi kontrol eder hamile kalsam baska doktorda ilgilense araniontrollere hersey yolundami degilmi diye ona gidiyorum cunku herkesin burnu havada hic birine dert anlatamiyorsun

Yani söylemek gerekirse eskisehirde riskli gebelik doktoruyum diye gezen kimseye inanma benim gitmedigim doktor kalmadi eskisehirde hepsi basından savdı beni özelide devletide deneme tahtasi gibi geziyorum ortada ben burda care bulamadım ama yusuf hoca herseyimi kontrol eder hamile kalsam baska doktorda ilgilense araniontrollere hersey yolundami degilmi diye ona gidiyorum cunku herkesin burnu havada hic birine dert anlatamiyorsun

merhaba herkese benmde 2 aylıktı bebegimin kalbi durdu düşük yaptım pıhtılasma mı var bende anlayan var mı sonuctan acaba ?
Merhabalar benim genetik sonucumla aynı sonuçumuz. Bana sad3ce aspirin kullan dedi doktor pek de önemsemediler açıkçası. Sizin bebeğiniz kaç aylıktı kalbi durdugunda

Haklisin bilgisi olan doktor yok.hemetologa gittim.onlar bile bunlar önemli değil diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…