Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İyi akşamlar herkese, arkadaşlar ben şuan 7 haftalık hamileyim, daha önce 8 haftalık kalbi duran bi kaybım var, üç gende heterozigot çıktığı için doktorum bunda 0.4 lük iğnelere başlıcaz demişti ve nitekim başladım zaten, fakat ben emin adımlarla ilerlemek istedim ve bir perınatologla devam edıyorum şuan yola, o da bu testlerimin tanı genetik testlerin kan pıhtılaşması için yeterli olmadığını bunun zaten toplumun çoğunda görüldüğünü söyledi. Ayrıyeten protein c, s, active protein c, lupus antıkoagulan, antitrombin testleri istedi, şayet bunlar temiz çıkarsa bu iğnelere gerek yok dedi, oyhamileykensa ki şuan iğne benim için bi güvence gbi oldu, o kdar çok hikaye okuyorum burada 3 düşük oldu iğne kullandım bebeğim çok sağlıklı falan ki bunlar da testleri temiz çıkanlar, ben nasıl dıyecegım doktora, var mı böyle içinde kuşkular yaşayan, veya doktoru bırak dıyen, inanın evhamlanıyorum, dua edıyorum sadece
Hamileyken bu testler çok doğru sonuç vermiyormuş okuduğum makaleler hep bunu söylüyor bence Dr ne diyorsa ona devam edin inş bir sorun olmaz

Merhaba, şu an oksapar 06 x 2 kullanıyorum.
Buradaki herkese bu klasik soruyu soruyorum ama🙈kaç kilosunuz acaba kimyasal gebeliğiniz oldu mu öncesinde teşekkür ederim şimdiden Dilerim Allah'tan hamileliğiniz kolay bir şekilde geçsin sağlıklı sıhhatli inşAllah kucağınıza alın evladınızı 💐amin

Buradaki herkese bu klasik soruyu soruyorum ama🙈kaç kilosunuz acaba kimyasal gebeliğiniz oldu mu öncesinde teşekkür ederim şimdiden Dilerim Allah'tan hamileliğiniz kolay bir şekilde geçsin sağlıklı sıhhatli inşAllah kucağınıza alın evladınızı 💐amin
Benim ilk transferim tutmadı ikinciyi yaptırıcam bu ay inş pıhtılaşma bozukluğu testleri yaptırdım ama daha hepsi çıkmadı hiç gebeliğim olmadı eşimde de bende de sorun bulamadılar pıhtılaşma dan şüphrlendik en son bakalım ne çıkacak

Benim ilk transferim tutmadı ikinciyi yaptırıcam bu ay inş pıhtılaşma bozukluğu testleri yaptırdım ama daha hepsi çıkmadı hiç gebeliğim olmadı eşimde de bende de sorun bulamadılar pıhtılaşma dan şüphrlendik en son bakalım ne çıkacak
Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşAllah canım coraspin kullanıyor musunuz o da gebeliği kolaylaştırıyormuş kanı incelttiği için yumurtalıkları da besliyormuş dr söylemişti

Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşAllah canım coraspin kullanıyor musunuz o da gebeliği kolaylaştırıyormuş kanı incelttiği için yumurtalıkları da besliyormuş dr söylemişti
Dr gerek yok kullanmana demişti kan sulandırıcı hiçbişey vermedi şimdi test sonucunda pıhtılaşma da bozukluk çıkarsa başlayacak muhtemelen

İyi akşamlar herkese, arkadaşlar ben şuan 7 haftalık hamileyim, daha önce 8 haftalık kalbi duran bi kaybım var, üç gende heterozigot çıktığı için doktorum bunda 0.4 lük iğnelere başlıcaz demişti ve nitekim başladım zaten, fakat ben emin adımlarla ilerlemek istedim ve bir perınatologla devam edıyorum şuan yola, o da bu testlerimin tanı genetik testlerin kan pıhtılaşması için yeterli olmadığını bunun zaten toplumun çoğunda görüldüğünü söyledi. Ayrıyeten protein c, s, active protein c, lupus antıkoagulan, antitrombin testleri istedi, şayet bunlar temiz çıkarsa bu iğnelere gerek yok dedi, oysa ki şuan iğne benim için bi güvence gbi oldu, o kdar çok hikaye okuyorum burada 3 düşük oldu iğne kullandım bebeğim çok sağlıklı falan ki bunlar da testleri temiz çıkanlar, ben nasıl dıyecegım doktora, var mı böyle içinde kuşkular yaşayan, veya doktoru bırak dıyen, inanın evhamlanıyorum, dua edıyorum sadece
Dediğiniz testleri yapmıştım ben hemde prof perinatolog istemişti. 2 kaybım vardı genetiğe gerek yok dedi. Şuan yine gebeym ve bana kan sulandırıcı iğne ilaç başlama gereği bile duymadı dr değiştirdim o başladı hemen oksapar +coraspin. Yani bu doktorum bunların ki hamile deilken yaptırmıştım belirli olamayacağını söylemişti.

Hanımlar merhaba 2 boş gebelik geçirdim 2. De yolk sac vardı htta 3 dr gezdim biri embriyo gördü diğeri görmedi biri anomali dedi yolk fazla büyğmüştü kürtaj oldum. 3 ay sonra şuan hamileyim. Kürtaj yapan dr kan sulandırıcı başlamalısın dedi. Başladım ipne+coraspin. Şuan sat göre 4+3 üm hem çok korkuyorum hem çok istiyorum anne olmayı.. Genetik trombofili bsktırmadım pandemi ve bulunduğum yerse genetik kapalı süreçten dolayı.

Dediğiniz testleri yapmıştım ben hemde prof perinatolog istemişti. 2 kaybım vardı genetiğe gerek yok dedi. Şuan yine gebeym ve bana kan sulandırıcı iğne ilaç başlama gereği bile duymadı dr değiştirdim o başladı hemen oksapar +coraspin. Yani bu doktorum bunların ki hamile deilken yaptırmıştım belirli olamayacağını söylemişti.
Anladım, ben de şimdi 10 haftalık hamileyim rabbim acısını yaşatmasın bi daha sağlıkla kucağımıza aldırsın, evet benim de doktorum suan oksapar iğne kullandırıyor en azından ilk 3 aylık dönem bitsin dıyo bebeğin kanlanmasına göre devam edıp etmeyecrğimize karar veririz dıyo, çok şükür ufak tefek lekenme dışında bi sorun yok, Allahım tamamlamayı nasip etsin herkese 🤲

Mrb arkadaslar benimde 4 kimyasalim var simdi yine hamileyim daha cok yeni . Ciraspin 100 lük ve hibor 5000 0.2ml igne yapiyorum günde 1 tane. Genetik testlerde pırtilasmaya yatkinlik cikti. Sizler hangi igne ve ml kullaniyorsunuz.
Merhaba canım benimde sizin gibi 3 gen heterizigot.masalah siz normal yoldan hamile kalabiliyorsunuz.ben kalamıyorum.2 tup bebe yaptım ikiside kimyasal oldu.insallah cocugunuzuda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.doktorunuz ve nasıl tedavi uyguladiginizi ogrenebilirmiyim

Merhaba canım benimde sizin gibi 3 gen heterizigot.masalah siz normal yoldan hamile kalabiliyorsunuz.ben kalamıyorum.2 tup bebe yaptım ikiside kimyasal oldu.insallah cocugunuzuda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.doktorunuz ve nasıl tedavi uyguladiginizi ogrenebilirmiyim

Malesef kürtaj oldum canim.

Anladım, ben de şimdi 10 haftalık hamileyim rabbim acısını yaşatmasın bi daha sağlıkla kucağımıza aldırsın, evet benim de doktorum suan oksapar iğne kullandırıyor en azından ilk 3 aylık dönem bitsin dıyo bebeğin kanlanmasına göre devam edıp etmeyecrğimize karar veririz dıyo, çok şükür ufak tefek lekenme dışında bi sorun yok, Allahım tamamlamayı nasip etsin herkese 🤲
Sağlıkla alın kucağınıza inş. Varmıydı kaybınız sizinde. Coraspin de kullanıyormsnz

Allah yardımcın olsun canım.insallah bebeğini kucağına alırsın.merak etme hamile kalabiliyorum.

Kızlar Dr Lara bakmayın çok iyi bir Dr bulun kendinize bnmde pai va mthfr de sorun vardi iğne kullaniyorum şu an iğne ile alakası yok demek saçma 2 kürtajım var ve ilk defa düzgün kese gördük şükür darısı tüm isteyenlere bn öncesinden de coraspin e başladım adet gunumden 1 hafta önce öğrendim hemen iğneye başladım su an bı sıkınti yok sukur
Canım hayırlı olsun öncelikle allah tamamına erdirsin.sana bise sormak ediyorum.benimde senin gibi genlerde heterizigotluk var.igne ve coraspirini hamile kalmadan mi başladın.ve doktorunu öğrenebilirmiyim

Kızlar merhaba,
Ben 4 yıldır açıklanamayan infertilim. Hiç kendiliğinden gebe kalamadım ve en son tüp bebek denedik 12 tane 5. Gün embriyom oluştu. Bir tanesi transfer edildi ve kimyasalla sonuçlandı. Sizce pıhtılaşma ve genetik testi yapılmalı mı? Ve özel hastanelerdeki ücretleri hakkında fikriniz var mı?
Geçmiş olsun canım.bende senin gibiyim normal yolla hiç hamile kalamıyorum.hayirli bi gelişme varmı sende.

Arkadaslar aklımda bir sürü soru var, trombofili paneli testlerimi yaptırdm mthfr 1298c heterezigot cıktı iki kez kürtaj oldum ilk gebelikten sonra yaptırmıstm doktorum coraspın yeterli gelir deyip igne vermedi ve ben ikinci bebegimi de 9+5 te kaybettim, bebek genetıge gitti genetik te normal bir Bebek oldugu rapuru geldi. daha sonrasında 3 doktora gittim ikisi mutlaka kan sulandırcı igne diyor bır tanesi de korunmaya devam et dedı devleti zaten cok ilgilenmedi. Simdi folbiol marka folik asit ıcıyorm bagısıklık, hemosistein. Lupus testlerimde tamam onları da yaptırdm ancak kayıplarımın nedeni bu bahsettiğim gen olmayabilirmiş peki bu gen degılse ne olabilir ben daha baska ne test yaptırabilirm, boyle olup iğne ile kucagına alan var mı, veya Baska bir yol mu izlemeliyim bana yardımcı olur msınz Allah rızası ıcın basla kayıp yasamak istemiyorum 😔
Canım bağışıklık testi adi ne nerden baktirabilirim.yardimci olursan sevinirim

Şu anda 76 ilk dönem başka bir dr 4000 vermişti virüsten dolayı Kendi dr randevu verememişti ondan randevu aldığım hafta 6000 e geçirdi senin kilona 4000 az dedi 70 ile başlamıştım sanırım
Bende 79 kiloyum 4000 lik +corsspin başladı dr. Ama memelekette kğrtaj olmuştum o bana 6000 lik naşla demişti. Çarşamba kese içşn gidcdm kınuşsammı dr ile bunu. Birde bacak ağrım çok diğer 2 gebelikte de olmuştu bunda fark var ama yine de ağrı oluyor. Acaba alakası varmı bunlarla

Bende 79 kiloyum 4000 lik +corsspin başladı dr. Ama memelekette kğrtaj olmuştum o bana 6000 lik naşla demişti. Çarşamba kese içşn gidcdm kınuşsammı dr ile bunu. Birde bacak ağrım çok diğer 2 gebelikte de olmuştu bunda fark var ama yine de ağrı oluyor. Acaba alakası varmı bunlarla
Dr unla konuş bence ama şahsi fikrim 4000 vermesinde ilave coraspirinde vermiş 6000+coraspirin fazla olur diye düşünmüş olabilir mi

Back