Allah evladını sana bağışlasın canım.darisi başımıza.brbjnde seni gibi heterizigot larim var senin kadın doğum doktorunu öğrenebilir miyim.Kızlar selamunaleykum. Sıze hıkayemı anlatmak istiyorum belki umut olur. 2017 agustos hamılelık ögrendım havalara uctuk tabi ama 6. Hafta kalp atısı alınamama sebebiyle kürtaja girdim malesef. İlk düşük olduğu için hiçbir test yapılmadı. Kürtajdan sonra bellı bı korunma suresı oldu tabi sonra 2018 ocak yeni bir hamilelik haberi. Budefa hiçbir test yapılmamasına rağmen sadece tedbir amaçla clexan 04 ve coraspın basladı doktorum ama buna ragmen ve yine 6. Hafta kalp atısı alınamama sebiyle 2. Kurtaj. Artık okadar yıpranmıstımki pskolojik sorunlar yaşadım. Bu forumda çooookça zaman gecirdim aynı şeyi yaşayan arkadaslarla dertleştik acımızı patlaştık. Hamıle kalanlarlada mutlulugu tabi.. neyse 2. Düşükten snra trambofılı ve kromozom testlerı yapıldı. Kromozomlar eşimdede bendede temizdi çok şükür trambofılıde mtfra 1298 heterezıgot pai 4g 5g heterezıgot. Kendi doktorum dahil biçok doktor testlerin temiz oldugunu soyledı. Ama kendı doktorum testler temiz bile olsa yıne tedbır amaçlı budefa hamıle kalırsam sabah akşam iğne dedi ve yıne ecopin.. hematolaga gıttım. Oda ıgne kullan tedbır amaclı ama ecoprın fazla dedi. Kaç doktora gttıysem hep ayrıştı. Kafam allakbullaktı. Hamileliği zorluyodum ama pskolojım okadar bozuktukı olmuyodu. 9ay ovulasyon yumurta takıbı ugrastım durdum. 9. Ay hamıle kaldıgımı ögrendım yıne çok şükür. Doktorlar sulandırucı konusunda ayrıştıgı için birini dinlemem gerekti ve kendı kadın dogum doktorumu dınledım. Sabah akşam 04 enox ve gunde 1tane 150mg ecopınle başladık. Bide progestan sabah akşam. Karnım mosmor oldu iğnelerden vuracak yer bulamadım ama Budefa herşey yolunda gitti çok şükür ve kalp atısını aldık. Ama ben hep streslıydım. Doktor detaylı ultasona kadar yanı 22 haftaya kadar bu doz gıdecegız dedi. 22. Hafta detaylıdan snra ıgne gunde 1 e düştü. Ozaman ayrı korktum ya az gelırse dıye neyse sorun olmadı Allaha sonsuz şükür. Enson 34 haftaya geldık artık ıgneler ve ılaçlar kesilecek dedi ozman aklım oynıcaktı korkudan..kesmek ıstemedım bsy olursa dıye. Doktorumu bunaltırcasına sorular sordum ama kesmemız gerektıgıni soyledı. Dua ede ede kestim sulandırıcıları. Çooook şükürki 39 Haftaya geldik doguma girdim ve şimdi 4aylık bi oğlum var hamd olsun.. belki umut olur diye yazdım. Birebir yaşayan olarak bılıyorum çok zor süreçler ama Rabbim ol deyince oluyo bol bol dua edin kızlar. Ve 1 doktor bulup ona güvenin çünkü tıp çok ayrışıyo bu konuda. Hepinizin İnşallah hayırlı sağlıkla evları olsun..