Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar selamunaleykum. Sıze hıkayemı anlatmak istiyorum belki umut olur. 2017 agustos hamılelık ögrendım havalara uctuk tabi ama 6. Hafta kalp atısı alınamama sebebiyle kürtaja girdim malesef. İlk düşük olduğu için hiçbir test yapılmadı. Kürtajdan sonra bellı bı korunma suresı oldu tabi sonra 2018 ocak yeni bir hamilelik haberi. Budefa hiçbir test yapılmamasına rağmen sadece tedbir amaçla clexan 04 ve coraspın basladı doktorum ama buna ragmen ve yine 6. Hafta kalp atısı alınamama sebiyle 2. Kurtaj. Artık okadar yıpranmıstımki pskolojik sorunlar yaşadım. Bu forumda çooookça zaman gecirdim aynı şeyi yaşayan arkadaslarla dertleştik acımızı patlaştık. Hamıle kalanlarlada mutlulugu tabi.. neyse 2. Düşükten snra trambofılı ve kromozom testlerı yapıldı. Kromozomlar eşimdede bendede temizdi çok şükür trambofılıde mtfra 1298 heterezıgot pai 4g 5g heterezıgot. Kendi doktorum dahil biçok doktor testlerin temiz oldugunu soyledı. Ama kendı doktorum testler temiz bile olsa yıne tedbır amaçlı budefa hamıle kalırsam sabah akşam iğne dedi ve yıne ecopin.. hematolaga gıttım. Oda ıgne kullan tedbır amaclı ama ecoprın fazla dedi. Kaç doktora gttıysem hep ayrıştı. Kafam allakbullaktı. Hamileliği zorluyodum ama pskolojım okadar bozuktukı olmuyodu. 9ay ovulasyon yumurta takıbı ugrastım durdum. 9. Ay hamıle kaldıgımı ögrendım yıne çok şükür. Doktorlar sulandırucı konusunda ayrıştıgı için birini dinlemem gerekti ve kendı kadın dogum doktorumu dınledım. Sabah akşam 04 enox ve gunde 1tane 150mg ecopınle başladık. Bide progestan sabah akşam. Karnım mosmor oldu iğnelerden vuracak yer bulamadım ama Budefa herşey yolunda gitti çok şükür ve kalp atısını aldık. Ama ben hep streslıydım. Doktor detaylı ultasona kadar yanı 22 haftaya kadar bu doz gıdecegız dedi. 22. Hafta detaylıdan snra ıgne gunde 1 e düştü. Ozaman ayrı korktum ya az gelırse dıye neyse sorun olmadı Allaha sonsuz şükür. Enson 34 haftaya geldık artık ıgneler ve ılaçlar kesilecek dedi ozman aklım oynıcaktı korkudan..kesmek ıstemedım bsy olursa dıye. Doktorumu bunaltırcasına sorular sordum ama kesmemız gerektıgıni soyledı. Dua ede ede kestim sulandırıcıları. Çooook şükürki 39 Haftaya geldik doguma girdim ve şimdi 4aylık bi oğlum var hamd olsun.. belki umut olur diye yazdım. Birebir yaşayan olarak bılıyorum çok zor süreçler ama Rabbim ol deyince oluyo bol bol dua edin kızlar. Ve 1 doktor bulup ona güvenin çünkü tıp çok ayrışıyo bu konuda. Hepinizin İnşallah hayırlı sağlıkla evları olsun..
Allah evladını sana bağışlasın canım.darisi başımıza.brbjnde seni gibi heterizigot larim var senin kadın doğum doktorunu öğrenebilir miyim.

Baktım cnm bnde bütün kaynakları araştırdım,dr um çok iyi ilk başta muayenesi pahalı diye gitmemiştim 500 TL idi muayenesi,kim gittiyse hamile kaldı sağlıkla aldı çocuğunu kucağına,16 yıldır çocuğu olmayanların çocuğu oldu Dr a güveniyorum yinede sorarım tabi çok Dr a gittim iyi diye BN kendim anladım pıhtılaşma m olduğunu ama Anlatamadım Dr lara,sonra kan testinde çıktı,hayırlısı olsun artık tüm tedbirimi aldım
Canım doktorun kim ogrenebilirmiyim

İşte ne yazık ki yanılıyorsunuz bunu bir çok doktor es geçiyor.Ben yaptırdım.4 tane kaybım var baştan beri iğne kullandım ama olmadı.hatta en son ağustosta kürtaj oldum 0.6 oksapar ve coraspin kullanıyordum yine de kalbi durdu.daha sonra tekrar hamile kaldım.Bu kez doktorum sabah ve akşam vurulmak üzere 0.4 oksapar coraspin ve yanında kortizon verdi.1 hafta sonra bana özel bir laboratuvarda anti faktör adlı bir test yapıldı.vücudumun iğneye olan pıhtılaşma düzeyi ölçüldü.Şu an 14.haftadayım.çok şükür.Ama doktorum hamileliğin sonunu beklemeyecek çünkü gebelik ilerledikçe iğne dozu yetersiz kalabiliyormuş.benim ablamda da bu illet var iki yeğenimde 8.ayında alındı.çünkü doktorumuz son kontrolde bebeğe giden kan akışının yavaşladığını tespit etmişti.Buradan bilmeyen arkadaşlara faydam olsun diye yazdım.Çok kayıp yaşadım çünkü bende.Allah kimseye yaşatmasın.
Canım benimde geterizigotlarim var doktorun bizim durumundan anlıyo galiba.doktorunun adını ogrenebilirmiyim

Kimyasalım var 3 tane canım ama adet günümde beta değerim düşüyordu ve adet oluyordum daha fazla ilerleyen olması iğne kullanıyorum şu an Oksapar 0.4 ve coraspin ama bunları kullanmadan hamile olduğumu öğrendim ben keseyi gördüğümüz gün (betam 2041 di ) trombofili sonucum çıkmıştı ve o gün kullanmaya başladım ilaçları. Genetik doktorumla görüştüm Bebek için değil bunlar seni korumak için dedi gebelikte Normalde zaten pıhtılaşma artıyormuş bende bir de pıhtılaşma hastalığım olduğundan 2 kat fazla pıhtılaşma olacağı için kendimi korumak için kullanmam gerektiğini söyledi. Genetik sonucumdaki homozigot değerlerin bebeğin olmamasına etkisinin kesin kanıtı olmadığını söyledi ben zaten bu ay yumurta güçlendirici kullandım ve o sayede oldu
Hayırlı olsun canım.yumurta guclendiricinin adını öğrenebilir miyim

Merhaba canim eskisehirdesiniz sanırım benimde sizin gibi heterizigot larim var.bununla ilgili eskişehirde iyi bir doktorbuldunuz mu.

Benim durumum ile ilgili bi doktor bulamadım fakat ümit batıkentte yusuf öztürk var cok ilgili ve cok arastiran bi doktordur ben hala kontrollerime bile ona gidiyorum fakat benim duruma hic birsey bulamiyoruz gittigim hic bir doktor tamam bundan olmuyor diyemiyor

Merhaba canim eskisehirdesiniz sanırım benimde sizin gibi heterizigot larim var.bununla ilgili eskişehirde iyi bir doktorbuldunuz mu.

Benim durumum ile ilgili bi doktor bulamadım fakat ümit batıkentte yusuf öztürk var cok ilgili ve cok arastiran bi doktordur ben hala kontrollerime bile ona gidiyorum fakat benim duruma hic birsey bulamiyoruz gittigim hic bir doktor tamam bundan olmuyor diyemiyor

Merhabalar herkese.
Bendede pıhtılaşma sorunu var.
Yalnız asıl sorun şuki değil düşük ben hiç gebe kalmadım.
Benim gibi hiç gebe kalamayan varmı aranızda bilgilendirirseniz çok sevinirim
Canım ben de senin gibi hiç hamile kalamıyorum.tup bebek yaptım kimyasal oldu 3 gende heterizigotluk var.tedaviye başladın mi

merhaba herkese benmde 2 aylıktı bebegimin kalbi durdu düşük yaptım pıhtılasma mı var bende anlayan var mı sonuctan acaba ?

Eklentiler

• A31D2D1E-84BD-4162-B008-382D4B4FDE8B.jpeg
    A31D2D1E-84BD-4162-B008-382D4B4FDE8B.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 47
Canım ben de senin gibi hiç hamile kalamıyorum.tup bebek yaptım kimyasal oldu 3 gende heterizigotluk var.tedaviye başladın mi
Neden bagisiklik baskilayici vermiyorlar kimyasal gebeliklerine ki heterizigota normalde cok asırı pihtilasma olarak bakmiyorlar ama gebeliklerin oncesinde bagisiklik icin ilaclar var onlardan verseler kimyasaldan kurtarir bi nebze bende bi git konus hatta ozelden yaz bana ben soyleyim doktora yusuf hoca gercektennilgilidir

Neden bagisiklik baskilayici vermiyorlar kimyasal gebeliklerine ki heterizigota normalde cok asırı pihtilasma olarak bakmiyorlar ama gebeliklerin oncesinde bagisiklik icin ilaclar var onlardan verseler kimyasaldan kurtarir bi nebze bende bi git konus hatta ozelden yaz bana ben soyleyim doktora yusuf hoca gercektennilgilidir
Canım sen naptın olumlu bi sonuç aldın mı.ozelden nasıl yazılıyo bilmiyorum.istanbuldayim.canim.bilgi alışverişi yapıp birbirimize yardımcı olamadım.senin doktorun nerde.

Canım sen naptın olumlu bi sonuç aldın mı.ozelden nasıl yazılıyo bilmiyorum.istanbuldayim.canim.bilgi alışverişi yapıp birbirimize yardımcı olamadım.senin doktorun nerde.
Ben herhangi bi sonuc aladim hic bir doktor bana yardimci olamiyor hala ariyorum sifamı eskisehirde benim dedigim doktor

Ben herhangi bi sonuc aladim hic bir doktor bana yardimci olamiyor hala ariyorum sifamı eskisehirde benim dedigim doktor
Eskişehirliyim eskişehir istanbul mekik döküyorum.saglikciyim ama ben bile bulamıyorum.kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum.arastiriyom şuan.kendimdeki sebebi bulmadan bida tup bebek yapmicam

Eskişehirliyim eskişehir istanbul mekik döküyorum.saglikciyim ama ben bile bulamıyorum.kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum.arastiriyom şuan.kendimdeki sebebi bulmadan bida tup bebek yapmicam
Yani söylemek gerekirse eskisehirde riskli gebelik doktoruyum diye gezen kimseye inanma benim gitmedigim doktor kalmadi eskisehirde hepsi basından savdı beni özelide devletide deneme tahtasi gibi geziyorum ortada ben burda care bulamadım ama yusuf hoca herseyimi kontrol eder hamile kalsam baska doktorda ilgilense araniontrollere hersey yolundami degilmi diye ona gidiyorum cunku herkesin burnubuavada hic birine dert anlatamiyorsun

Yani söylemek gerekirse eskisehirde riskli gebelik doktoruyum diye gezen kimseye inanma benim gitmedigim doktor kalmadi eskisehirde hepsi basından savdı beni özelide devletide deneme tahtasi gibi geziyorum ortada ben burda care bulamadım ama yusuf hoca herseyimi kontrol eder hamile kalsam baska doktorda ilgilense araniontrollere hersey yolundami degilmi diye ona gidiyorum cunku herkesin burnu havada hic birine dert anlatamiyorsun

Yani söylemek gerekirse eskisehirde riskli gebelik doktoruyum diye gezen kimseye inanma benim gitmedigim doktor kalmadi eskisehirde hepsi basından savdı beni özelide devletide deneme tahtasi gibi geziyorum ortada ben burda care bulamadım ama yusuf hoca herseyimi kontrol eder hamile kalsam baska doktorda ilgilense araniontrollere hersey yolundami degilmi diye ona gidiyorum cunku herkesin burnu havada hic birine dert anlatamiyorsun

merhaba herkese benmde 2 aylıktı bebegimin kalbi durdu düşük yaptım pıhtılasma mı var bende anlayan var mı sonuctan acaba ?
Merhabalar benim genetik sonucumla aynı sonuçumuz. Bana sad3ce aspirin kullan dedi doktor pek de önemsemediler açıkçası. Sizin bebeğiniz kaç aylıktı kalbi durdugunda

Ben geçen ay denedim olmadı bu ay da deneyeceğim canım. PAİ 4G75G ve mthfr c677 heterozigot benim. Lupus ANA falan normal değerlerde. Ankarada iki profa gittim bağışıklık aşısı olayına sıcak bakmıyorlardı. İsimlerini özelden yazarım. İstanbulda Seval Taşdemir yapıyo sanırım bu bağışıklık aşısı olayını. Bir de serum tedavisi falan duydum ama o konularda net bir bilgim yok
Haklisin bilgisi olan doktor yok.hemetologa gittim.onlar bile bunlar önemli değil diyo.

Back