Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben geçen ay denedim olmadı bu ay da deneyeceğim canım. PAİ 4G75G ve mthfr c677 heterozigot benim. Lupus ANA falan normal değerlerde. Ankarada iki profa gittim bağışıklık aşısı olayına sıcak bakmıyorlardı. İsimlerini özelden yazarım. İstanbulda Seval Taşdemir yapıyo sanırım bu bağışıklık aşısı olayını. Bir de serum tedavisi falan duydum ama o konularda net bir bilgim yok
evet seval taşdemir arkadaşımada yapmıştı doğurdu suan saglıklı bebegide

3 aydır beni takip eden perinatolog genetik test dşında bütün testleri yaptı genrtiğe gerek yok dedi. Şmdi hamile kaldım yine ons gittim bna gerek yok kan sulandırıcı ya dedi neden gerek duymuyorlar bilemedim ama ben risk ağlamazdım. Başka dr gttm o bana ipne ve coraspin başladı. 4+4 üm çarşamba kese için gdcm. Ben kullanın yda dr değiştirin derim.
Ya bende 2 kürtajım oldu 2. Sinde herşeyi oluşmuştu ama 10 haftalık iken bile 6. Haftada kalmıştı kalp atışıda duyamamıstım genetik testimi teknik hatadan dolayı yapamamıslar yeniden verecem kan pıhtılasması testimde paylaşcam bakabilirmi herkes bi prof a gösterdim aklım mantıgım almadı diyoki kan pıhtılasmasına baktırmana gerek bile yok korunma bırakabilirsin kısacası diyorki hiç bir ilaç kullanma boş şeyler bunlar yine hamile kal belki ilerler belki yine düşer ben nasıl önlem almadan yine hamile kalayım siz soyleyin tecrubeli arkadaslar yardımcı olurmusunz?

Bakabilirmisiniz arkadaşlar ilaç kullanmam gerekiyormu çarsamba günü tıbbi genetğie gidecem tekrar sonucu gostermeye Prof aklımı karıstırdı

Eklentiler

• D2CB2F49-5206-4D3A-96F6-060F365EA0AF.jpeg
    D2CB2F49-5206-4D3A-96F6-060F365EA0AF.jpeg
    175 KB · Görüntüleme: 54
  • F2F2AF31-B2C5-4DA2-9EA7-26DD5C17B435.jpeg
    F2F2AF31-B2C5-4DA2-9EA7-26DD5C17B435.jpeg
    175 KB · Görüntüleme: 54
Bakabilirmisiniz arkadaşlar ilaç kullanmam gerekiyormu çarsamba günü tıbbi genetğie gidecem tekrar sonucu gostermeye Prof aklımı karıstırdı
Bazı doktorlar genellikle faktör 5leideni ve faktör 2 yi önemsiyor bazısı hiç önemsemiyor.Ama bence başka bir doktora daha gidin.özellikle perinatologla devam edin bundan sonra

Bazı doktorlar genellikle faktör 5leideni ve faktör 2 yi önemsiyor bazısı hiç önemsemiyor.Ama bence başka bir doktora daha gidin.özellikle perinatologla devam edin bundan sonra
Ya perinatologa direk sıra alamıyorum kadın doğumcu kendisi mi yönlendiriyor yada nasıl sıra alabilirim bilgin varmı

Ya bende 2 kürtajım oldu 2. Sinde herşeyi oluşmuştu ama 10 haftalık iken bile 6. Haftada kalmıştı kalp atışıda duyamamıstım genetik testimi teknik hatadan dolayı yapamamıslar yeniden verecem kan pıhtılasması testimde paylaşcam bakabilirmi herkes bi prof a gösterdim aklım mantıgım almadı diyoki kan pıhtılasmasına baktırmana gerek bile yok korunma bırakabilirsin kısacası diyorki hiç bir ilaç kullanma boş şeyler bunlar yine hamile kal belki ilerler belki yine düşer ben nasıl önlem almadan yine hamile kalayım siz soyleyin tecrubeli arkadaslar yardımcı olurmusunz?
Ben 2 doktor fikrini alarak ve dinleyerek kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum şuan keseyi gördük kalp atımı için haftaya dedi 5+4 üm şuan. Risk almayın bence başka doktor ile yol izleyin yds genetik sonuçlarını bekleyin

Ben 2 doktor fikrini alarak ve dinleyerek kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum şuan keseyi gördük kalp atımı için haftaya dedi 5+4 üm şuan. Risk almayın bence başka doktor ile yol izleyin yds genetik sonuçlarını bekleyin
Sizin kaç geninizde sorun vardı benimki şu an iğne kullandırmayı gerektirecek düzeyde mi acaba bilginiz varmı

Sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah rabbim hepimize yaşatır bu duyguyu

Amin inşallah 🙏 bende genetik test yapmadım bulunduğum yerde pandemiden dolayı genetik bölüm kapalıydı. Biz tamamıyla önlem amaçlı başladık.
Bende herhangi bir önlem almadan korunmayı bırakmak istemiyorum aynı zorlukları tekrar yaşama düşüncesi bile korkutuyor

Kizlar az once hamile oldugumu ogrendim.2 defa kalp durmasi yasadim.4g 4g mutasyon ve hetorozigot var.coraspin ictim ama igneye baslamak gerekiyormu dundu adetimin ilk gunu.igne bulunuyormu su an piyasada.birde b 12 hamilelikte kullaniliyormu dr hamile kalmadan once ic demisti ama su an icmek dogrumu hamileyken kullananiniz varmi

Kaybınız için üzgünüm. Ben ilk geneliğimde kalp atışını duydum, sonraki kontrole gittiğimizde büyümesi durmuş kalp zayıflamış dedi. Düşük oldu. Hemen genetik test yaptırdık. Tıbbi genetik prof. Gerek tok hiç bir şeye dedi. Yine de risk almak istemediğimi söyledim ikinci gebeliğimde kadın doğum dr u iğne ve coraspin başladı. Yine aynı, 8. Haftada kalp atımı zayıfladı ve kaybettik. Sonra öneriler üzerine perinatoloji ızmanına gittim. Çok şükür Allah’a onun izlediği yolla bu gün doğumu bekliyorum. Benim mutasyonlarım en riskli görünen f5 ve f12 olmasına rağmen hamile kalabiliyorsun şükret ve yeniden dene bi şeye gerek yok dediler. Vakit kaybetmeyin ve perinatolojiye gidin. Tıp fakültesinde varsa bölüm sekreterini arayıp özel muayene isteyebilirsiniz. Ücretler çok yüksek değil. Ya da şehrinizde özel muayene vardır. Mutlaka araştırın. Allah tez zamanda güzel haberler nasip etsin.

Back