Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim 2 kere öyle oldu ikincide bebeğe genetik inceleme yapıldı nedenini öyle öğrendik yani sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettigim kesinleşti. Hafif pıhtılaşma eğilimim var ama o bu şekilde olmuyormuş sağlıksız gebelikler böyle oluyormuş
Doktor nasıl bi yol önerdi bundan sonrası için canım

kizlar rahim filmi oncesi coraspini birakmalimiyim sizce var mi bilgisi olan. doktorum bayramdan sonra goreve baslicak tam adet bitimime denk geliyor cektirmen gerekio derse hemen yaptirmayi dusunuyorum.goreve baslamadigi icin soramiyorum da

bende yaptıracağım orada nasıl bir süreçten geçtiniz siz
Düşükten sonra 40gün pek kan tatlilini önermiyorlar yanıltıcı çıkabileceği için ben de sabırsızdım ve açıkcası boş durmamak adına birde sadece pıhtılaşma çıkar belki umuduyla genetik test yaptırdım. Gebe2 tekrarlayan düşük doktorlarına randevu aldım öykümü anlattım. Ama durumu normal görüp genetiğe göndermediler. Sonra bi başkasına daha aldım o da aynı şekilde sonra bi başkasına.. onu ikna ettim ve onların yönlendirmesiyle kan verip genetik testlerimiz yapılmış oldu. Sonra pandemi girdi 2ayda anca sonuç alabildim 🙈 sonuç sıkıntılıydı.... içime doğmuş

Ben o testlerin hepsini Zeynep Kamil devlet hastanesinde de kadın Doğum bölümünde yaptırdım
Pardon sizin dediğiniz testler pıhtı ile ilgili. Bir kaç yerde yazıştığım iÇin başka bir şey anlatmışım. Süreç şöyle genetik test sonucunda iki genim heterozigot çıktı ve ek testler yapılmasını istedim kabul ettiler. Yine tekrarlayan düşük polikliniğinde

kizlar rahim filmi oncesi coraspini birakmalimiyim sizce var mi bilgisi olan. doktorum bayramdan sonra goreve baslicak tam adet bitimime denk geliyor cektirmen gerekio derse hemen yaptirmayi dusunuyorum.goreve baslamadigi icin soramiyorum da
Bence bırakmalısınız kanı akışkanlaştırıyor çünkü filmden 2 gün sonra filan yeniden başlarsınız hayırlısıyla

Düşükten sonra 40gün pek kan tatlilini önermiyorlar yanıltıcı çıkabileceği için ben de sabırsızdım ve açıkcası boş durmamak adına birde sadece pıhtılaşma çıkar belki umuduyla genetik test yaptırdım. Gebe2 tekrarlayan düşük doktorlarına randevu aldım öykümü anlattım. Ama durumu normal görüp genetiğe göndermediler. Sonra bi başkasına daha aldım o da aynı şekilde sonra bi başkasına.. onu ikna ettim ve onların yönlendirmesiyle kan verip genetik testlerimiz yapılmış oldu. Sonra pandemi girdi 2ayda anca sonuç alabildim 🙈 sonuç sıkıntılıydı.... içime doğmuş
Anladım canım geçmiş olsun. Burda çoğu arkadaş direk genetiğe gitmişler bende öyle yapmaya karar verdim artık bayram sonrası. Zaten Zeynep Kamile gidiyorum btakip hastasıyım dicem dusuklerim var dicem bakalım. İnşallah bir sıkıntım çıkmaz

Doktor nasıl bi yol önerdi bundan sonrası için canım
Aspirin kullanıyorum, gebelik olunca iğne başlayacağız 2 kayıp olduğu için önlem amaçlı.Aslinda ihtiyacın yok diyorlar. Sağlıksız gebelik için de esimde ya da bende genetik sorun çıkmadığı için sağlıklıyı bulana kadar deneyeceksiniz dedi 🥺🥺🥺 şu anda korunuyorum

Pıhtılaşma ile ilgili bende zeynep kamilde gitmiştim ama gen testi yaptırabildim sadece. Daha sonra özel bir labda 4 genime baktırmıştım. Mthfr c677t heterezigot çıkmıştı.
Daha öncedende kalbi durması sonucı bir düşüğüm var.
İkincisi kimyasal
Üçüncüsü dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama geç gelişenngebelik buşgusuda olan bir durum ne olduğunu hala anlamış değilim.
Şuan Allaha şükür tekrar hamileyim. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Durumu benim gibi oşan varmı
Canım sanırım öykümüz seninle hemen hemen aynı gibi. Benim de 2 düşüğüm oldu. Bende de pko ve pıhtılaşma var. Bende coraspisin ve kan sulandırıcı iğne oksapar 4000lik kullanıyorum.5. haftadayim ve salı günü yoğun kanamam oldu. Şuan kanamam durdu ama endişeliyim. Yarın kontrole gideceğim. İnşaallah bu kez düşmez.

Pıhtılaşma için önceki doktorum oksapar 6000 lik yazmıştı şimdiki doktor 4000 lik yazdı neye göre yazıyorlar neden böyle farklılık oluyor anlamış değilim !!!

Canım sanırım öykümüz seninle hemen hemen aynı gibi. Benim de 2 düşüğüm oldu. Bende de pko ve pıhtılaşma var. Bende coraspisin ve kan sulandırıcı iğne oksapar 4000lik kullanıyorum.5. haftadayim ve salı günü yoğun kanamam oldu. Şuan kanamam durdu ama endişeliyim. Yarın kontrole gideceğim. İnşaallah bu kez düşmez.
Çok geçmiş olsun canım. İğne ve coraspine geçmi başladın. Kanama niye oldu dr bişe dedimi

Çok geçmiş olsun canım. İğne ve coraspine geçmi başladın. Kanama niye oldu dr bişe dedimi
Transfer olmadan başladım kan sulandırıcıya. Doktor düşük riskin var dedi 3 gün yattım veya yüzde 60 arttı. Kesenin etrafında kan vardı ve yoğun kanamam vardı. Daha sonra kesenin etrafında kan çekildi taburcu etti. Proluton yazdı. Yarın tekrar gidecem.

Merhaba hanımlar, bir yılı aşkın bir süredir gebe kalamiyorum. Yeni gittiğim doktor bana coraspin verdi, her gün bir tane içiyorum. Fibrinojen degerim de alt sınırda ama normal değerde çıkmıştı. Neden böyle istemiş olabilir, bi fikriniz var mı 🙄

Kese etrafında kanama var ama kese büyümeye devam ediyor bhcg 4 günde 9500 den 25 bine çıkmış doktor bebeğin mücadele ediyor inşallah yoluna devam eder dedi. Rabbim hayırlısını versin cümlemize.

Arkadaşlar merhaba. Bacaklarımda dizlerimin alt kisminda kırmızı kılcal damar varisleri var ayrıca ust bacakta da nasıl oluştuğunu bilmedigim bir morluk var. Doktoruma sordum artarsa hemotolojiye git dedi ama yazılanları okuyunca tedirgin oldum. Daha once dusugum yok ama bir dış gebeliğim var. Bunlar olumsuz bi durumun gostergesi midir?

Back