Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim bir git istersen. Aklinda kalmasin
Bakalım randevuyu aldım ama bence rahatlarına geldiği gibi kadın doğum sizi sevk etsin buraya diyebilirler. tıbbı genetikten randevular kolay alınabiliyor sanırım. Kadın doğumdan alıp randevuyu peşine buraya mı alsam bilemedim ki. ama gitmek istiyorum ya işimi şansa bırakamam risk almak istemiyorum baksana olabiliyormuş yani bir sağlıklı gebelik ve doum sonrası olmayacak diye birşey yokmuş. benim bacak içlerinde diz kapağının yanı orda mesela böyle ufaktan ince kılcal damalrdar varis oluşşuş geçen aylar fark ettim. Sanırım uzun süre oturup masa maşı için dezavantajı birde bacak bacak üstüne atıyoruz kan dolaşımı olmuyor ondan sebep varis oluşmuşştura yordum ben

Kızlar merhaba. Acaba coraspin kullanırken birde kan sulandırıcı iğne vermelerinin bedeni ne biliyor musunuz. Coraspin tek başına beden yeterli gelmiyor

genetik mutasyonunuz da etkili. benim önceki gebeliğimde 0,6 başlanmıştı kiloma göre, ancak malesef düşükle sonuçlandı. daha sonra doz yetersiz dendi bana, tekrar hamile kalırsan 0,8 olacak (0,4 x 2) dendi. daha sonra kan testi ile pıhtılaşma oranıma baktı dr ve yine az buldu 06 x 2 kullanıyorum şu an. ancak bu kilomla değil sahp olduğum mutasyonun ağır olması ile ilgiliymiş bana öyle dendi. sizin test sonucunuza göre 0,4 ü yeterli bulmuştur dr unuz.
Merhaba, peki sizin kaç gende mutasyon var hangileri bir de heterozigot mu homo mu? Ben de şuan tedirgin oldum benim 3 gende heterozigot var

Cevap için teşekkür ederim.

Genetikten her zaman randevu bulabilir miyiz mesela. Ben bugün genetikten randevu aldım. ama Kadın doğumda benim doktorumun randevuları dolu alamadım. Eğer gerekirse öncesinde kadın doğumdan randevu isterler falan onların işine belli olmaz bence işlerine geldiği gibi davranıyorlar devlet hastaneleri başlarından atmak için kadın doğum siiz sevk etsin öyle gelin derlerse birde onun içn aytrıca izin al olacka. en iyisi kadın doğumdan randevu yakalamak. Eğer ki tıbbi genetikte randevu oluyorsa sürekli o kolay. Ben bugün aldım mesela
Bana demediler kadın doğum dan sevk etsinler diye ama sen yine de kendi içine sineni yap canım

Merhaba hanımlar benim 3 tüp bebek düşüğüm var kanda 3 gen heterozigot duN protein c ve protein s bakıldı protein c yüksek gelmiş bu ne demek oluyor doktoruma gostermedim daha benim gibi olan varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim tesekkurler

Kızlar merhaba. Acaba coraspin kullanırken birde kan sulandırıcı iğne vermelerinin bedeni ne biliyor musunuz. Coraspin tek başına beden yeterli gelmiyor
Coraspin kanı cıvıtıyor akışlanlığını arttırıyor iğne pıhtılaşmayı önlüyor canım

Kozlar pıhtılaşma sorunu olanların genelde kalp atışı duyulduktan sonra gebelik olumsuz sonuçlanıyormuş benım kese oluşuyor sonrası ilerlemiyor maalesef doktorlar normal olarak kdugunu söylüyor ama bi yerde bi sıkıntı var ki gelişim duruyo kime nereye gideceğimi şaşırdım

Kozlar pıhtılaşma sorunu olanların genelde kalp atışı duyulduktan sonra gebelik olumsuz sonuçlanıyormuş benım kese oluşuyor sonrası ilerlemiyor maalesef doktorlar normal olarak kdugunu söylüyor ama bi yerde bi sıkıntı var ki gelişim duruyo kime nereye gideceğimi şaşırdım
Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı trombofil panel zannedersem testin ismi

benim de ilki kese olustu bebek gelismedi sizinki gibi.2.sinde de kalp atimi duyuldu 8.haftada durdu.kan pihtilasmasi bu erken dusuklerde neden olamaz dediler internetten bulduğum proflara sordum.rahim veye spermle ilgili bir sorun yoksa sagliksiz gebelige bagliyorlar( bebekte olan sorunlara).kan pihtilasmasi 20.haftadan sonra bebegin gelisimini etkiliyormus onlem amacli yine de kan sulandirici baslatiyorlar buyuzden.benim edindigim bilgiler bu yonde canim.

Sen gittiğinde direk ne dedin mesela. Ben genetik pıhtılaşma testi yaptırmakn istiyorum mu dedin
Yok. Bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyo dedim. Tamam genetik test yapalım dedi. Aynı zamanda pıhtılaşma testi de yapıyorlarmış. Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar. Ben özellikle istemedim yani. Hatta sekreterine sordum neden benden 2 tüp diye o söyledi kadında pıhtılaşmaya da bakıyoruz diye

Yok. Bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyo dedim. Tamam genetik test yapalım dedi. Aynı zamanda pıhtılaşma testi de yapıyorlarmış. Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar. Ben özellikle istemedim yani. Hatta sekreterine sordum neden benden 2 tüp diye o söyledi kadında pıhtılaşmaya da bakıyoruz diye
Heee peki eşine ayrı randevu mu aldın sen

doktorun adı neydi canım? Zeynep Kamil'de gittin dimi?

İlgisi olabilir çünkü genetik olarak yoksa bile 35 yaşından sonra pıhtılaşma artıyo varis de pıhtılaşma belirtisi olabilirmiş.. Bebek patolojiye gitti mi eğer temiz çıktıysa pıhtılaşma ihtimali güçlenir.. Ben hergün coraspirin içiyorum 100lük ama siz almak için dr danışın yine de..gebeliği de ne kadar erken yakalarsaniz o kadar iyi olur hemen kan sulandırıcı igne başlanıyor kilonuza gòre bu hocanın pıhtı konusunda videoları var ben çok bilgilendim izleyin isterseniz

Siz kaç yaşındasınız peki, hamile misiniz şuan?

evet eşimle ikimize aldım ama sadece benimle görüştü doktor pandemiden dolayı. ali karaman doktorumun adı. gayet iyi bi doktordu. sorduğum sorulara sabırla cevap verdi.
Çok teşekkür ederim. O zaman bende ilk fırsatta bakayım bu ay artık geçti bayramdan sonra bakıcam. Ben bugün baktım baya randevu müsaitlikleri vardı. Genelde kolay randevu alınan biryer mi bu bölüm ?

Çok teşekkür ederim. O zaman bende ilk fırsatta bakayım bu ay artık geçti bayramdan sonra bakıcam. Ben bugün baktım baya randevu müsaitlikleri vardı. Genelde kolay randevu alınan biryer mi bu bölüm ?
pandemiden dolayı mı yoksa hep mi böyledir inan bilmiyorum. Biz istediğimiz tarihe direk aldık. her gittiğimizde de hep sakindi. Zaten hastanenin üst tarafında ayrı bir binası var. Sakin oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim de daha sonuçlarımız çıkmadı. Tek sıkıntı sonuçları her gün telefonla 3.30 ile 4.30 arası sorabiliyorsun. onda da telefonu açmıyorlar.

Back