Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Pıhtılaşma ile ilgili bende zeynep kamilde gitmiştim ama gen testi yaptırabildim sadece. Daha sonra özel bir labda 4 genime baktırmıştım. Mthfr c677t heterezigot çıkmıştı.
Daha öncedende kalbi durması sonucı bir düşüğüm var.
İkincisi kimyasal
Üçüncüsü dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama geç gelişenngebelik buşgusuda olan bir durum ne olduğunu hala anlamış değilim.
Şuan Allaha şükür tekrar hamileyim. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Durumu benim gibi oşan varmı

Yaa benimde bebeğim 6 haftalık kalp atışları oluşmadan öldü ve anesteziyle kürtaj oldum. Yaşım 38 neden doktorum bana hiç pıhtılaşma olabilir vs demedi ya şan çok üzgünüm. Bir de bu çıktı şimdi.
.
Araştırma veya üniversite hastanelerinde genetik ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsin canım. Ben de 36 yaşındayım. Mutlaka yaptır testleri.

Pıhtılaşma ile ilgili bende zeynep kamilde gitmiştim ama gen testi yaptırabildim sadece. Daha sonra özel bir labda 4 genime baktırmıştım. Mthfr c677t heterezigot çıkmıştı.
Daha öncedende kalbi durması sonucı bir düşüğüm var.
İkincisi kimyasal
Üçüncüsü dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama geç gelişenngebelik buşgusuda olan bir durum ne olduğunu hala anlamış değilim.
Şuan Allaha şükür tekrar hamileyim. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Durumu benim gibi oşan varmı
.
Durumumuz tamamen aynı. Benim de mthfrc677tde heterozigot. Ve kalbi durmuş bebeğim var. Gerisi hep kimyasal gebelik. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰

Ve mutlaka herkes homosistein değerine de baktırsın. Çoğu doktor buna bakmıyor. Hatta bilmeyenler var. Homosistein yüksekse hamile kalsak bile yaşama ihtimali çok az.

pandemiden dolayı mı yoksa hep mi böyledir inan bilmiyorum. Biz istediğimiz tarihe direk aldık. her gittiğimizde de hep sakindi. Zaten hastanenin üst tarafında ayrı bir binası var. Sakin oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim de daha sonuçlarımız çıkmadı. Tek sıkıntı sonuçları her gün telefonla 3.30 ile 4.30 arası sorabiliyorsun. onda da telefonu açmıyorlar.
AAA E nabıza düşmüyor mu sonuçlar? Ne saçma birşey. O binayı gördüm evet dediğin gibi ayrı bir yerde Zeynep Kamil'e şu kürtaj ve ameliyat sürecimde çok gidip geldim çok aşina oldum hastaneyler malesef

AAA E nabıza düşmüyor mu sonuçlar? Ne saçma birşey. O binayı gördüm evet dediğin gibi ayrı bir yerde Zeynep Kamil'e şu kürtaj ve ameliyat sürecimde çok gidip geldim çok aşina oldum hastaneyler malesef

Genetik test sayıldığı için e nabıza düşmüyor hatta siz bizzat kimlik gösterip imza atarak teslim alıyorsunuz, eşinize dahi vermiyorlar sonuçları.

Kozlar pıhtılaşma sorunu olanların genelde kalp atışı duyulduktan sonra gebelik olumsuz sonuçlanıyormuş benım kese oluşuyor sonrası ilerlemiyor maalesef doktorlar normal olarak kdugunu söylüyor ama bi yerde bi sıkıntı var ki gelişim duruyo kime nereye gideceğimi şaşırdım
Benim 2 kere öyle oldu ikincide bebeğe genetik inceleme yapıldı nedenini öyle öğrendik yani sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettigim kesinleşti. Hafif pıhtılaşma eğilimim var ama o bu şekilde olmuyormuş sağlıksız gebelikler böyle oluyormuş

Back