Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim de bazi dok.ilaclik bazisi gerek yok yuzde 50 si de bu tasiyicilik var dedi ama 2 dusuk 2 kimyasal gecirdim bnde ve yapacagimi bilmiyorum 4 hafta dustu digeri 9hafatya girerken dustu kurtaj oldum 2 de kimyasal gecirdim bu konuda siz coraspirin mi kullaniyoruz peki bunu hamilelik oncesimi hamileleik sonrasi mi kullaniyorsunuz
Ben regli başlangıcından başladım ne olur ne olmsz diye. Rahim filmş çektirdiniz mi?

Günaydın kızlar sizlere bi sorum olacaktı, gebeliğimi yeni öğrendim, ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalbi durdu, üç gende heterozigot çıktı,doktoruma haberi telefondan söyledim, hemen enox 4000 iğne başlıcaz dedı muayene haftaya olacak ama o zamana kdar eczaneye gitsem raporsuz alırım dmi iğneleri doktor gidince rapor çıkartacak, bir de sizler öğrenir öğrenmez mi başladınız

Günaydın kızlar sizlere bi sorum olacaktı, gebeliğimi yeni öğrendim, ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalbi durdu, üç gende heterozigot çıktı,doktoruma haberi telefondan söyledim, hemen enox 4000 iğne başlıcaz dedı muayene haftaya olacak ama o zamana kdar eczaneye gitsem raporsuz alırım dmi iğneleri doktor gidince rapor çıkartacak, bir de sizler öğrenir öğrenmez mi başladınız
öğrendiğim gün hemen başladım. bana dr um reçete yazıp whats app tan resim olara kgönderdi, rapor çıkartana dek o şekilde ücretli aldım, eczaneye sorarsanız ücretli bir şekilde alabilirsiniz bence geciktirmeyin.

öğrendiğim gün hemen başladım. bana dr um reçete yazıp whats app tan resim olara kgönderdi, rapor çıkartana dek o şekilde ücretli aldım, eczaneye sorarsanız ücretli bir şekilde alabilirsiniz bence geciktirmeyin.
Arkadaşlar peki doz ayarlamasına nasıl güveneceğiz? Ben 76 kiloyum dr'um eğer hamile kalırsan 0,4'luk igne vereceğini söyledi+coraspin peki kiloya göre verilmiyor mu doz neden herkese fiks 0,4 anlayamıyorum

Arkadaşlar peki doz ayarlamasına nasıl güveneceğiz? Ben 76 kiloyum dr'um eğer hamile kalırsan 0,4'luk igne vereceğini söyledi+coraspin peki kiloya göre verilmiyor mu doz neden herkese fiks 0,4 anlayamıyorum
genetik mutasyonunuz da etkili. benim önceki gebeliğimde 0,6 başlanmıştı kiloma göre, ancak malesef düşükle sonuçlandı. daha sonra doz yetersiz dendi bana, tekrar hamile kalırsan 0,8 olacak (0,4 x 2) dendi. daha sonra kan testi ile pıhtılaşma oranıma baktı dr ve yine az buldu 06 x 2 kullanıyorum şu an. ancak bu kilomla değil sahp olduğum mutasyonun ağır olması ile ilgiliymiş bana öyle dendi. sizin test sonucunuza göre 0,4 ü yeterli bulmuştur dr unuz.

genetik mutasyonunuz da etkili. benim önceki gebeliğimde 0,6 başlanmıştı kiloma göre, ancak malesef düşükle sonuçlandı. daha sonra doz yetersiz dendi bana, tekrar hamile kalırsan 0,8 olacak (0,4 x 2) dendi. daha sonra kan testi ile pıhtılaşma oranıma baktı dr ve yine az buldu 06 x 2 kullanıyorum şu an. ancak bu kilomla değil sahp olduğum mutasyonun ağır olması ile ilgiliymiş bana öyle dendi. sizin test sonucunuza göre 0,4 ü yeterli bulmuştur dr unuz.
Benden dr kan testi istemedi önceki hamileliğimde pıhtılaşma olmadı çünkü sonradan edinilmiş yani yaşa bağlı pıhtılaşma var bende zaten bacaklarımda kılcal damar varisleri var aman ne olur dikkat edin arkadaşlar bacağınızda varis varsa pıhtılaşmaya meyil oluyor önceden önleminizi alın.. Benim doz muamma hiç içim rahat değil...hayırlısı

Peki kan sulandırıcının dozunun yetip yetmediğini nasıl anlayabiliriz arkadaşlar dopplere mi girmeliyim yoksa pıhtılaşma testine mi??

Benden dr kan testi istemedi önceki hamileliğimde pıhtılaşma olmadı çünkü sonradan edinilmiş yani yaşa bağlı pıhtılaşma var bende zaten bacaklarımda kılcal damar varisleri var aman ne olur dikkat edin arkadaşlar bacağınızda varis varsa pıhtılaşmaya meyil oluyor önceden önleminizi alın.. Benim doz muamma hiç içim rahat değil...hayırlısı
Ya benimde bacak içlerinde alt bacağım da var minik minik kılcal damarlar varis gibi ve bende bir kürtaj var kalp atışları durduğu için aldırma zorunda kaldık bir oğlum var yaşım 38 acaba olabilir mi. Pıhtılaşma bende birde mesela bunun tedavisi ne hamile kaldıktan sonra başlasak yeterli olur mu ki

Pıhtılaşma var anladim peki gebe kalmam çok mu riskli anlayan varsa yorum yapabilir mi Eki Görüntüle 2659035
Caninnin selâm bu testi kaç TL'ye yapt
bu kan pihtilasmasi 1 saglikli gebelikten sonra olabilir mi? bir kizim var ikinci hamileligim kalp atisi olmadigi icin kurtajla sonuclandi... doktor tekrar hamile.kalirsan tedbir amacli kan sulandiriciya baslarsin demisti... su anda da gebelik testimde silik cizgi cikti endiselendim
Canım selâm seninle aynı durumdayız am.abrn hala hamile kalamadim. Acaba bendede var mi ya bu pıhtılaşma nasıl hangi bölümden randevu alıp baktırmak lazım

Mrb arkadaslar benimde 4 kimyasalim var simdi yine hamileyim daha cok yeni . Ciraspin 100 lük ve hibor 5000 0.2ml igne yapiyorum günde 1 tane. Genetik testlerde pırtilasmaya yatkinlik cikti. Sizler hangi igne ve ml kullaniyorsunuz.
Canım sen pıhtılaşmayı nerde nasıl yaptırdın ücret nedir. Devlette yaptırmak için kadın doğumdan mi randevu almalıyım

Caninnin selâm bu testi kaç TL'ye yapt

Canım selâm seninle aynı durumdayız am.abrn hala hamile kalamadim. Acaba bendede var mi ya bu pıhtılaşma nasıl hangi bölümden randevu alıp baktırmak lazım
canim ben şu an 4+6 haftalik hamileyim... ama sorunlu geciyor...kahverengi lekelenme.ara ara kirmizi kanama gibi seyler.. neyden kaynaklaniyor bilmiyorum

Ya benimde bacak içlerinde alt bacağım da var minik minik kılcal damarlar varis gibi ve bende bir kürtaj var kalp atışları durduğu için aldırma zorunda kaldık bir oğlum var yaşım 38 acaba olabilir mi. Pıhtılaşma bende birde mesela bunun tedavisi ne hamile kaldıktan sonra başlasak yeterli olur mu ki
İlgisi olabilir çünkü genetik olarak yoksa bile 35 yaşından sonra pıhtılaşma artıyo varis de pıhtılaşma belirtisi olabilirmiş.. Bebek patolojiye gitti mi eğer temiz çıktıysa pıhtılaşma ihtimali güçlenir.. Ben hergün coraspirin içiyorum 100lük ama siz almak için dr danışın yine de..gebeliği de ne kadar erken yakalarsaniz o kadar iyi olur hemen kan sulandırıcı igne başlanıyor kilonuza gòre bu hocanın pıhtı konusunda videoları var ben çok bilgilendim izleyin isterseniz

Canım sen pıhtılaşmayı nerde nasıl yaptırdın ücret nedir. Devlette yaptırmak için kadın doğumdan mi randevu almalıyım
Canim benim 2 yil önce ozelde 1150tl ye yapildi. Devlettede yapitirabilirsin kadin dogum icin. Bence eger belli bir yaş varsa ve kürtaj kimyasal varsa mutlaka yapilmali.kadin dogum bölumu yaptiriyor

Back