Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yok kese bakmadik 5 haftalık şu an. En son 3 gün önce hcg 1027 çıktı. Acaba yarın gitsem kese görülme ihtimali var mı.doktor cuma gel dedi ama benim geçmişim 3 kimyasal düşük Sonuçta endişeliyim
Kese gozukur cnm simdi.bir ihtimal kalp bile gorunebilir.2500 falan olmasi lazim betanin bugun.ama istersen cumaya dogru git tam olsun.hayirli haberlerini bekliyoruz.

Kese gozukur cnm simdi.bir ihtimal kalp bile gorunebilir.2500 falan olmasi lazim betanin bugun.ama istersen cumaya dogru git tam olsun.hayirli haberlerini bekliyoruz.
Canım sağol kese görüldü karindan şükür.haftaya cumaya çağırdı kalp atışları için. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla senin haberini de bekliyorum

Arkadaşlar gobegimi mosmor ediyorum.bu iğneyi nasıl yapacağım. Video da izledim ama çok yeniyim beceremiyorum galiba kendime vurmayı.yada böyle morarmasi normal mi

Dr beklemeye gerek görmüyorum ikinci gebeliğim. Pıhtılaşma testlerimde 4 farklı genimde mutasyon var. En iyi perinatologlara gittim doz ayarını birlikte yapmıştık(gecen sene nisanda doğum yaptım bu seferki sürpriz yumurtam oldu) daha yeni kullandıgımdan da biliyorum az cok. Enox bulabildim kullanan var mı?
Merhaba cevaplarsanız sevinirim inşallah görürsünüz bende ilk gebeligimde clexan 0.4 kullandım sadece tasiyiciydim oğlum çok şükür şimdi 3 yaşına geldi ama ikinciyi düşünüyoruz hiç düşük yapmadım çok şükür ablamda vardı gebe kalmadan önce testi yapalım dedk 1 aylık hamileyken sonucun çıktı ve acil hemen iğneye başlattı o zaman doktor genetik dedi ablanda varsa belki sende de vardır test yapalım dedik ve çıktı şimdi ikinciyi dusunuyoruz ama pıhtılaşma sorunu tabiki var korkuyoruk hamilr kalirim adet zamani dusuk yaparim diye igneye baslamam icin gebeligi adetten 3 4 gun once ogrenmem lazim acaba diyorum aspirin falan mi kullansam bu ay çünkü çocuk deniyoruz olurda tutarsa bebiş ölür hemen diye korkuyorum bilmiyorum çokmu evham yaptım acaba

Arkadaşlar gobegimi mosmor ediyorum.bu iğneyi nasıl yapacağım. Video da izledim ama çok yeniyim beceremiyorum galiba kendime vurmayı.yada böyle morarmasi normal mi
Canm göbeğe çok yakın yerlerde kılcal damarlar olduğu için morarıyormuş doktorum öyle söylemişti. Göbek deliğinin 4 parmak uzagına yapman gerekiyor.Bnm de morariyordu

Merhaba cevaplarsanız sevinirim inşallah görürsünüz bende ilk gebeligimde clexan 0.4 kullandım sadece tasiyiciydim oğlum çok şükür şimdi 3 yaşına geldi ama ikinciyi düşünüyoruz hiç düşük yapmadım çok şükür ablamda vardı gebe kalmadan önce testi yapalım dedk 1 aylık hamileyken sonucun çıktı ve acil hemen iğneye başlattı o zaman doktor genetik dedi ablanda varsa belki sende de vardır test yapalım dedik ve çıktı şimdi ikinciyi dusunuyoruz ama pıhtılaşma sorunu tabiki var korkuyoruk hamilr kalirim adet zamani dusuk yaparim diye igneye baslamam icin gebeligi adetten 3 4 gun once ogrenmem lazim acaba diyorum aspirin falan mi kullansam bu ay çünkü çocuk deniyoruz olurda tutarsa bebiş ölür hemen diye korkuyorum bilmiyorum çokmu evham yaptım acaba
Coraspin kullanin en azından bnce bnde de kan pıhtılaşması var.igneye kese gorununce başlamıştı doktor.

Canm göbeğe çok yakın yerlerde kılcal damarlar olduğu için morarıyormuş doktorum öyle söylemişti. Göbek deliğinin 4 parmak uzagına yapman gerekiyor.Bnm de morariyordu
Oyle mi Aslinda 4 parmak uzağına yaptım ama iğneyi biraz eğerek vurmustum dün dik tuttum morarmadi bakalım yapa yapa öğrenirim inşallah sağol canım

Coraspin kullanin en azından bnce bnde de kan pıhtılaşması var.igneye kese gorununce başlamıştı doktor.
Yaa acaba kullansam mi eşim de sağlık memuru boşuna kan sulandırıcı kullanmakta iyi değil diyor kanama yapar bu sefer diyor şaştım kaldım en iyisi erken gebelik testleri heralde 3 4 gün önceden öğrenirsem hemen iğneye başlayayım

Canım ben de ara verelim artık dedim virüs sebebi ile.fakat hamile olduğumu öğrendim.igne coraspin folik asit başladık daha çok yeni inşallah sağlıkla devam edebilirim bu sefer
Nezaman düşük yapmıştın nekadar sonra kaldın hamile acaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Nezaman düşük yapmıştın nekadar sonra kaldın hamile acaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
SAgol canim inşallah.Geçtiğimiz mayistan beri yani 11 ayda 3 kimyasal düşük.11. Ayda şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim daha kalp atışlarını duymadik 10 gün sonra gidecegim doktora inşallah sağlıkla devam edebilirim bu sefer.

SAgol canim inşallah.Geçtiğimiz mayistan beri yani 11 ayda 3 kimyasal düşük.11. Ayda şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim daha kalp atışlarını duymadik 10 gün sonra gidecegim doktora inşallah sağlıkla devam edebilirim bu sefer.
Sizin trombofili testindemi bişey çıktı iğne niçin yapılıyor acaba

Merhaba hanımlar kan sulandırıcı iğneyi sağlık ocaklari yazıyor mu ?devlet öder mi. Kadın doğuma gidip yazdiramicam sağlık ocağı daha sakin ve hemen karşımda kendi aile hekimimize yazdirsam eczane verir mi

etini tutup sıkıştır sonra iğneyi dik şekilde yavaşça batır ve iğneyi yavaşça boşalt. Hızlı bosaltinca morariyo ve yanma oluyo..ama iğnenin hafif yakması zaten normal..

etini tutup sıkıştır sonra iğneyi dik şekilde yavaşça batır ve iğneyi yavaşça boşalt. Hızlı bosaltinca morariyo ve yanma oluyo..ama iğnenin hafif yakması zaten normal..
Tamam canım ilacı biraz daha yavaş vereyim sağol

Cnm coraspini ve igneyi ne zaman kullanamaya basladin.ikimizin pihtilasmasi ayni senle
Canım adeti 1 gün geçince evde test yaptım.2 çizgi çıktı ama bu sefer diğer kimyasallar gibi hayalet değildi çizgi daha belirgindi.hemen kan testi yaptık 158 çıkınca ertesi günü iğneye ve coraspine başladım. Bir de diafol folik asit içinde d3 b12 iyot da var folik asiti metil folat yazıyor.onu kullaniyorum.Ama bu ay ne yaptım biliyor musun demir değerim düşük diye her sabah 1 bardak suya yarım limon ve 1 kaşık pekmez karıştırıp içtim her gün ama bunu hamilelik için değil demir eksikligim için yapmıştım.belki sen de yaparsın bir zararı yok nasılsa

Kızlar merhaba benim gen testimde heterozigot mutasyon çıktı iki kimyasal gebelik yaşadım sebebi bu genlerimdeki mutasyon Mu? Yani pıhtılaşmaya sebep oluyor olabilirler mi bilenler yazabilir mi lütfen??

Kızlar tekrar sormak istiyorum sağlık ocağına rapor olmadan iğneyi yazıyorlar mi devlet öder mi sağlık ocağından yazdirirsam lütfen bilenler varsa cevap yazabilir mi çok önemli benim icin

Back