Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben aldım canım rapor vermedim
Çok teşekkür ederim cevabınız için..Benimde clexane yazdirmam lazim kadın doğuma gidemicem hastaneler malum. Sağlık ocağın evimin hemen yani orda yazılıyorsa daha rahat olur benim için.. oğluma gebeyken sadece uzman dr yazmasi gerekiyordu ondan sordum kendi aile hekimim yaziyorsa çok iyi olucak

Çok teşekkür ederim cevabınız için..Benimde clexane yazdirmam lazim kadın doğuma gidemicem hastaneler malum. Sağlık ocağın evimin hemen yani orda yazılıyorsa daha rahat olur benim için.. oğluma gebeyken sadece uzman dr yazmasi gerekiyordu ondan sordum kendi aile hekimim yaziyorsa çok iyi olucak
doktordan doktora fark ediyor canım bazı doktorlar yazmıyor ama benim doktorum sağolsun yazıyor hiçte sorun yaşamadım rica et şu süreçte yazmak zorunda zaten canım

Merhaba 7 haftalikken kalbi duran minigimizin kromozom sonuçları geldi.Doktorumuzla görüştük. Kromozom olarak bir sıkıntı olmadigini . %4 lük kan sulandırıcı kullanıyordum onun yerinr bir dahaki transferde %6 lik kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş.

3 kere kımyasal gecırdım bence ılkınde bıle dogru duzgun ıs yapan bır kadın dogumcu genetık testı ıster burdan ogrenıyorum ben bunu....ınsan bı demez mı ya ??tutunamamasının bır sebebı vardır belkı...normal ,herkesde olabılır deyıp gecıyorlar.rahım fılmını bıle bu sayfalardan ogrendım de gıdıp yaptırdım acık cıktı tupler yuhh dıyorum ya bakkaldan mı alıyorlar bunlar dıplomayı

Kızlar çok mutsuzum kan pıhtılaşması yüzünden 2 tane dusugum oldu şimdi üstünden 4 ay geçti 2 aydir deniyoruz ama olmuyo yine adet oldum halbuki dusuklerde çok kolay hamile kalmıştım ve yumurtlama testine bakarak iliskiye girdik tam yumurtlama zamanları oldu iliski ama adet oldum yine benim durumumda olanlar var mi ? :(

Canım sağol kese görüldü karindan şükür.haftaya cumaya çağırdı kalp atışları için. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla senin haberini de bekliyorum
Cnm girdim aklima geldin nasil gidiyor hamileligin insallah iyisindir.sen Rahim filmi cektirmismiydin

Merhabalar ben 3 kez tüp bebek tedavisi oldum. 4kezde transfer oldum. son trasferim tuttu. 2 kese oldu .1inin kalbini duyduk. 7+3 te kalbinin durduğunu öğrendik ve hemen kürtaj oldum. bende sadece mthfr 1298c mutant çıktı ve oksapar ve coraspirin desteğide almama rağmen olmadı 😔 folicus plus kullanıuyordum .onun formati metilfolat olduğu için. homosistein değerim 8 çıkmılştu. bana öneriniz varmı .çok şaşkın durumdayım. bu mthfr durumu kalp durmasına bir faktörmüdir sizce

Merhaba 7 haftalikken kalbi duran minigimizin kromozom sonuçları geldi.Doktorumuzla görüştük. Kromozom olarak bir sıkıntı olmadigini . %4 lük kan sulandırıcı kullanıyordum onun yerinr bir dahaki transferde %6 lik kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş.
merhaba bende 7 hasyalıkken kaybettim miniğimi. ama incelemeye göndermedim. ben hem coraspin hemde yüzde 4lük kullanıyordum. senin varmı.genetikte bir durumun.benim mthfr 1298c mutant sadece

Cnm girdim aklima geldin nasil gidiyor hamileligin insallah iyisindir.sen Rahim filmi cektirmismiydin
Canım yarın doktora gidicem ins kalp atışını da duyabilirim.mide bulantilarim var o zorluyor ama şükür. Ben rahim filmi cektirmedim canım.

Çok üzüldüm gerçekten. Ama bunu önceden neden bilemiyorlar ki yani kan sulandirici yeter siz mi kalmış kesin mı sebebi

Kalp atışını 7 +3 gibi duyduk o zamn hem kan sulandirici iğne hem de coraspin kullaniyordum .Tabi tüp bebek olduğu için diger ilaçları kullanmaya devam ediyordum sadece coraspin i bıraktım bn.Kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun coraspin i bırakabilirsin demisti doktorum.
çok üzüldüm.hikayemiz çok benziyor. bende tüp bebekle kalmıştım hamile.4.transferim tutmuştu.ama 7+3 te kalbinin durduğunu öğrendik. çok acı. allah yenisini en kısa zamanda nasip etsin inşallah kucaklarımız boş kalmasın

Canım yarın doktora gidicem ins kalp atışını da duyabilirim.mide bulantilarim var o zorluyor ama şükür. Ben rahim filmi cektirmedim canım.
Hayirlisiyla insallah hadi bakalim hayirli haberlerini bekliuorum.dikkat et hastaneler surecte sikintili cnm

merhaba bende 7 hasyalıkken kaybettim miniğimi. ama incelemeye göndermedim. ben hem coraspin hemde yüzde 4lük kullanıyordum. senin varmı.genetikte bir durumun.benim mthfr 1298c mutant sadece
Mrb evet var MTHFR heterozigot 677 heterozigot ve PAI 1 4G/5G bn kese görünene kadar sadece coraspin kullandım keseden sonra %4luk clenax kan sulandırıcı kullanmaya başladım.kalp atışını duyduktan sonra coraspini bırakmami söyledi tüp bebek doktorum

Mrb evet var MTHFR heterozigot 677 heterozigot ve PAI 1 4G/5G bn kese görünene kadar sadece coraspin kullandım keseden sonra %4luk clenax kan sulandırıcı kullanmaya başladım.kalp atışını duyduktan sonra coraspini bırakmami söyledi tüp bebek doktorum
anladım benim sadece 1298c homozigot .sorun değil diyo dr ama .işte yineden kan sulandırıcı verdi. gebelik dwvam etseydi iğne ve coraspine uzun süre devam et demişti benim tüp bebek dr um. hatta ben kalbi duyana kadar estrofem içtim. kese görünene kadar prednol içtim. ama kalbi durdu. herşey yaptık diyoruz ama demekki olmamalıymış. inşallah Allah en kısa zamanda sağlıcakla bir yavru verir hepimize .nerede tedavi olmuştun. ben 22 şubatta kürtaj oldum hala regli olamadım 😔cyclo diye bi ilaç verdi onunla regli olurmuşm

anladım benim sadece 1298c homozigot .sorun değil diyo dr ama .işte yineden kan sulandırıcı verdi. gebelik dwvam etseydi iğne ve coraspine uzun süre devam et demişti benim tüp bebek dr um. hatta ben kalbi duyana kadar estrofem içtim. kese görünene kadar prednol içtim. ama kalbi durdu. herşey yaptık diyoruz ama demekki olmamalıymış. inşallah Allah en kısa zamanda sağlıcakla bir yavru verir hepimize .nerede tedavi olmuştun. ben 22 şubatta kürtaj oldum hala regli olamadım 😔cyclo diye bi ilaç verdi onunla regli olurmuşm
Amin inşallah insallah🤲 bnm kadın doğum doktorum 2 tane heterozigot olunca onu homozigot olarak degerlidiririz dedi.Yani kan sulandırıcı mutlaka kullanmalısın demişti. Ama tüp bebek doktorum bu durum normal kan sulandırıcı kullanmana gerek yok demişti.Doktorlarin görüşleri değişiyor anlayacağın. Bn kadın doğum doktorumu dinledim coraspirini transferden de önce kullanmaya başladım .Estrofem kan pıhtılaşması ile ilgili değil çünkü bn rahim duvarım kalınlaşması için tedavi olurken o zman da vardı estrofem vardı. Kalp sesini duyduktan sonra bir süre daha kullanıp estrofemi bıraktirdi tüp bebek doktorum. Bn antalyadayım. mart sonunda kürtaj oldum doktorumun dediğine gore 1 hafta sonra adet olabilirim baklm hayırlısı. Siz peki kromozomlarına bakılması için tahlile gönderdiniz mi bebeğinizi.

Amin inşallah insallah🤲 bnm kadın doğum doktorum 2 tane heterozigot olunca onu homozigot olarak degerlidiririz dedi.Yani kan sulandırıcı mutlaka kullanmalısın demişti. Ama tüp bebek doktorum bu durum normal kan sulandırıcı kullanmana gerek yok demişti.Doktorlarin görüşleri değişiyor anlayacağın. Bn kadın doğum doktorumu dinledim coraspirini transferden de önce kullanmaya başladım .Estrofem kan pıhtılaşması ile ilgili değil çünkü bn rahim duvarım kalınlaşması için tedavi olurken o zman da vardı estrofem vardı. Kalp sesini duyduktan sonra bir süre daha kullanıp estrofemi bıraktirdi tüp bebek doktorum. Bn antalyadayım. mart sonunda kürtaj oldum doktorumun dediğine gore 1 hafta sonra adet olabilirim baklm hayırlısı. Siz peki kromozomlarına bakılması için tahlile gönderdiniz mi bebeğinizi.
yok göndermedik. ben o an istemedim bilsem bir faydası yok diye düşündüm 😔

Saglik ocaklari yaziyor cnm
Merhaba sizinle aynı değerler heterozigot benimde ama ben bırakın kalp atışını duymayı keseyi bile görmeden değerler sıfırlandı birincisi 6+2de kürtaj 2. Ve 3. Gebelikte kimyasala sonuçlandı ne yapacağım konusunda şaşırdım

Back