Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kurtajdan sonra hiç bir ilaç kullanmamam gerektiğini söyledi doktorum sadece antibiyotik kullandım bir hafta bitti sizler .Ne kullandınız bu süreçte

doktoruma soyleye söyleye gerı gelıyor dıye dıye yazdırdım coraspını dun ona kalsa gec dollenme dıyor ama 3 hafta boyunca persembe gunlrrı gıttım ve cocuk ılk hafta 5+5 olması gerekirken 5+1 çıktı ikinci hafta 6+6 olması gerekırken 6+1 cıktı 3. hafta 7+6 çıkması gerekirken 6+5 cıktı ınsan yavas ılerleyınce tedırgın oluyor
merhaba ayni sorunu bende yasamistim ama malesef 7+2 de kalp atimi durmustu.doktora sık sık gidin insallah hersey yolunda gider sizin icin

Evet kullandim.Coraspin zaten kullaniyordum keseyi gördüğümüz gün başladım kan sulandiriciya iğneye . KALP sesini duyduktan bur kaç gün sonra coraspin bıraktım kan sulandırıcı iğneye devam ettim.
Normalde 12 haftaya kadar ilaci biraktirmiyorlar sende kalp atisi sonrasi biraktirmalarinin bir sebebi varmi cnm

Merhaba herkese benim de 2 düşüğüm var biri kürtajdı mthfr 1298 heterozigot diğerleri normal doktor rahim filmi de istedi aynı olanlar rahim filmi de çektirdikten sonra mı basladınız iğneye
Bu rahim filmini kim dr lar istiyor kimileri istemiyor 1 dis gebelik 2 kalp durmam ,4 kurtajim var. 20 tane dr gezdim hala gerek yok diyorlar anlamis degilim

Merhaba anneler ben de yenı geldım aranıza keşke olmasaydım burda ama nasıp Allah boyle yazmış öcelıkle 6 Nisan 2019 da ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbı durdugu için kaybettim kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ve oğlumu da 22 gün önce 38 haftalıkken kalbı durdugu için sezeryanla ölü dogum yaptım doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey görünürde bir sorun cıkmadı otopsıde yaptırmadım doktorum genetik test istedi bence büyük ihtimal pıhtılaşma cıkacak ben napcam kızlar nasıl gececk bana yardımcı olun nolur 😔🙏
Allah yardimcin olsun sabirlar versin cok zor gercekten

Içinde metil folat olarak folik asit ve yine metil olarak b12 var.yani mthfr genlerde sorun varsa vucudumuz bu şekilde kullanabiliyormus
Ben de butun ilac stoklarimi yaptim AMA ne icebiliyorum dr cagirdi ne de gidebiliyorum. Hamile kalabilecegim ay bu illet cikti.hamilelik dusunen arkadaslar siz ne durumdasiniz

Ben de butun ilac stoklarimi yaptim AMA ne icebiliyorum dr cagirdi ne de gidebiliyorum. Hamile kalabilecegim ay bu illet cikti.hamilelik dusunen arkadaslar siz ne durumdasiniz
Canım ben de ara verelim artık dedim virüs sebebi ile.fakat hamile olduğumu öğrendim.igne coraspin folik asit başladık daha çok yeni inşallah sağlıkla devam edebilirim bu sefer

Normalde 12 haftaya kadar ilaci biraktirmiyorlar sende kalp atisi sonrasi biraktirmalarinin bir sebebi varmi cnm
Kalp atışını 7 +3 gibi duyduk o zamn hem kan sulandirici iğne hem de coraspin kullaniyordum .Tabi tüp bebek olduğu için diger ilaçları kullanmaya devam ediyordum sadece coraspin i bıraktım bn.Kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun coraspin i bırakabilirsin demisti doktorum.

Bu rahim filmini kim dr lar istiyor kimileri istemiyor 1 dis gebelik 2 kalp durmam ,4 kurtajim var. 20 tane dr gezdim hala gerek yok diyorlar anlamis degilim
Evet aynen öyle. Bir doktor demişti ki kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu tüplerin açık demek oluyor çektirmene gerek yok. Benim kesemde falan da sorun yoktu haftasına göre hala büyümeye devam ediyordu tek sorun bebekte gelişemiyor kalbi duruyor

Evet aynen öyle. Bir doktor demişti ki kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu tüplerin açık demek oluyor çektirmene gerek yok. Benim kesemde falan da sorun yoktu haftasına göre hala büyümeye devam ediyordu tek sorun bebekte gelişemiyor kalbi duruyor
Sende cektirmedin cnm o.zaman oylemi.sorunumuz ayni gorunuyor senle

Canım ben de ara verelim artık dedim virüs sebebi ile.fakat hamile olduğumu öğrendim.igne coraspin folik asit başladık daha çok yeni inşallah sağlıkla devam edebilirim bu sefer
Insallah cnm cok sevindim adina bu sure zarfinda ozel muayenehane tercih etmen senin yararina olur.gozun aydin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

Insallah cnm cok sevindim adina bu sure zarfinda ozel muayenehane tercih etmen senin yararina olur.gozun aydin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.
Evet özele gidiyorum canım ama çok endişeliyim progesteron falan bakmadı pek ilgili değil düşük engelleyici bir şey verseydi diyorum

Evet özele gidiyorum canım ama çok endişeliyim progesteron falan bakmadı pek ilgili değil düşük engelleyici bir şey verseydi diyorum
Evet ya su surec biraz sikintili allah yardimcimiz olsun.hersey Allaha emanet artik.cok takilip strese sokma kendini.ama progestroni belki ilerleyen haftalarda verir bilemedim.kac haftaliksin simdi.keseyi falan gordumu

Çektirmedim genetik testlerimiz temiz çıktı pıhtılaşma testinde sadece mthfr 1298 heterozigot sizde de mi aynı?
Evet cnm 1298 677 hetorozigot ama 4 g 4g de var bende onun icin zaten igne kullandiriyorlar.heterizigot sorun degilmis yoksa.2 bebegimin kalbi durdu.bir tane saglikli kizim var onda hic sorun yasamadim cnm

Evet ya su surec biraz sikintili allah yardimcimiz olsun.hersey Allaha emanet artik.cok takilip strese sokma kendini.ama progestroni belki ilerleyen haftalarda verir bilemedim.kac haftaliksin simdi.keseyi falan gordumu
Yok kese bakmadik 5 haftalık şu an. En son 3 gün önce hcg 1027 çıktı. Acaba yarın gitsem kese görülme ihtimali var mı.doktor cuma gel dedi ama benim geçmişim 3 kimyasal düşük Sonuçta endişeliyim

Back