Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba anneler ben de yenı geldım aranıza keşke olmasaydım burda ama nasıp Allah boyle yazmış öcelıkle 6 Nisan 2019 da ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbı durdugu için kaybettim kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ve oğlumu da 22 gün önce 38 haftalıkken kalbı durdugu için sezeryanla ölü dogum yaptım doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey görünürde bir sorun cıkmadı otopsıde yaptırmadım doktorum genetik test istedi bence büyük ihtimal pıhtılaşma cıkacak ben napcam kızlar nasıl gececk bana yardımcı olun nolur 😔🙏
Canım Allah sabır versin çok üzüldüm.Her şeyin ilacı zaman tevekkül.Nasıl geçecek söyleyeyim pıhtılaşmanın sonucunu alıp igne kullanacaksın ve boy boy cocukların olduğunda bu kadar acı şekilde hatırlamayacaksın hatta bi de kardeşiniz olacaktı diceksin ve konu kapanacak☺️

Kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mı.3kimyasal geçirdim. Ilk kez hcg 158 'den 3 günde 1027 ye çıktı.pihtilasma iğne coraspin başladık.kimyasal geçiren arkadaşlarım sonraki gebeliklerinde progestan kullandiniz mi?Doktor bana vermedi böyle düşük önleyici bir şey bakmadı da bu hormona zaten. 3.gun önce 1027 çıktı ya yarın gitsem kese görünme ihtimali var mı gerçi doktor 1hafta bekle diyor ama hiç güven vermiyor ki

Canım Allah sabır versin çok üzüldüm.Her şeyin ilacı zaman tevekkül.Nasıl geçecek söyleyeyim pıhtılaşmanın sonucunu alıp igne kullanacaksın ve boy boy cocukların olduğunda bu kadar acı şekilde hatırlamayacaksın hatta bi de kardeşiniz olacaktı diceksin ve konu kapanacak☺
İnşâllah canım dediğin gibi olur daha beterinin olmasından korkuyorum ya hiç olmazsa ya yıne aynısı olursa diye düşünmekten kafayı yıycem artık 😔

Merhaba anneler ben de yenı geldım aranıza keşke olmasaydım burda ama nasıp Allah boyle yazmış öcelıkle 6 Nisan 2019 da ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbı durdugu için kaybettim kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ve oğlumu da 22 gün önce 38 haftalıkken kalbı durdugu için sezeryanla ölü dogum yaptım doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey görünürde bir sorun cıkmadı otopsıde yaptırmadım doktorum genetik test istedi bence büyük ihtimal pıhtılaşma cıkacak ben napcam kızlar nasıl gececk bana yardımcı olun nolur 😔🙏
Canım çok üzüldüm Allah sabrini versin ve sana bu acıları unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dayanmasi nasıl zor ama Allah böyle dediyse sana en güzelini nasip edeceginden.Ben tekrar hamile kalip sağlıkla doğum yapacağına inaniyorum canım benim bir tanidigim da aynı oldu böyle 38. Haftada 2.ye ignelerle sorunsuz kavustu yavrusuna

Canım çok üzüldüm Allah sabrini versin ve sana bu acıları unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dayanmasi nasıl zor ama Allah böyle dediyse sana en güzelini nasip edeceginden.Ben tekrar hamile kalip sağlıkla doğum yapacağına inaniyorum canım benim bir tanidigim da aynı oldu böyle 38. Haftada 2.ye ignelerle sorunsuz kavustu yavrusuna
İnşâllah canım inşallah zaten ancak yenı bır bebek toparlar benı yoksa yüreğim hep boyle yanar ölene kadar 😔

İnşâllah canım inşallah zaten ancak yenı bır bebek toparlar benı yoksa yüreğim hep boyle yanar ölene kadar 😔
Evet canım tek ilacı bir bebek .Sen gönlünü ferah tut pihtilasma iğneleri ile sağlıkla doğacak Allah nasip eder inşallah en guzel en kısa sürede yeniden

Evet canım tek ilacı bir bebek .Sen gönlünü ferah tut pihtilasma iğneleri ile sağlıkla doğacak Allah nasip eder inşallah en guzel en kısa sürede yeniden
İnşâllah canım cok caresizim rabbim inşallah bize caresini gönderir 😔

Sadece üniversite hastanelerinde yapıyor diye okudum bir yerde
Benim iki kaybım var diye doktorum yönlendirmişti devlet hastanesine genetik bölüme gittiğimde oradan hem genetik hem pıhtılaşma için kan aldılar zaten farklı bir merkeze gönderiliyor oradan geliyor sonuç

Benim iki kaybım var diye doktorum yönlendirmişti devlet hastanesine genetik bölüme gittiğimde oradan hem genetik hem pıhtılaşma için kan aldılar zaten farklı bir merkeze gönderiliyor oradan geliyor sonuç
Genetik bölümü olarak bulamadım hastane bölümü devlet hastanesi kadın doğuma randevu alsam ordada test yapılabilir mi

Bi
Genetik bölümü olarak bulamadım hastane bölümü devlet hastanesi kadın doğuma randevu alsam ordada test yapılabilir mi
Bilmiyorum belki kadın doğum yönlendirebilir ya da üniversite hastanesine de sorun yapılabilir pek bilgi sahibi değilim 😊

İnşâllah canım dediğin gibi olur daha beterinin olmasından korkuyorum ya hiç olmazsa ya yıne aynısı olursa diye düşünmekten kafayı yıycem artık 😔
Bi kere olduysa olur niye olmasın.Aynısı olur mu diye korkman normal tabi ama sebebini öğren çaresini bulduktan sonra Allah büyük gelir inşallah

Yok kese bakmadik 5 haftalık şu an. En son 3 gün önce hcg 1027 çıktı. Acaba yarın gitsem kese görülme ihtimali var mı.doktor cuma gel dedi ama benim geçmişim 3 kimyasal düşük Sonuçta endişeliyim
Allah yardimcin olsun tez zamanda kavus bebegine insallah.

Back