• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar buraya tekrar belki okuyup faydalanan olur diye yazıyorum.Mthfr 1298 homozigotum.Mthfr mutasyonlarını çok araştırdım.Vücudun folik asiti folata çevirmesini engellediğini öğrendim.O yüzden metil formda b12 ve folat alınması gerektiğini yabancı makalelerden okudum.Osende 2m ilacı kullandım.Ve magnezyuma da ihtiyacımızın olduğunu hen gün magnezyum almamız gerektiğini okudum.Bu mutasyonu olanların yeşil yapraklı bitkileri tüketmeleri gerektiği tüketenlerin daha az etkilendiği bilgisini edindim.Kolin,omega3 gibi birçok vitamini almamız gerektiğini öğrendikten sonra Efa Mom aldım.Ama mide bulantılarım nedeniyle son haftalarda kullanamadım.Size tavsiyem ingilizce olarak bu konuyu googlea yazıp araştırmanız.Orada çok makale bulursunuz.
Canım efa mom da folik asit metil folat şeklinde miydi

Merhaba herkese
Bnm de kan pıhtılaşması problemim var
MTHFR A1298C heterozigot
MTHFR C677T heterozigot
PAI_1 4G/5G
Ocak ayında 5.gün embriyosu transfer edilmişti. 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik ve mart sonunda vakkum ile alındı.Genetik incelemeye gönderildi. 6 Hafta sonra sonucu ogrenebilcez.Durumu bnm gibi olanlar genelinizde hangi ilaçları kullandınız ve bebeğinize ksbustunuz mu

Merhaba herkese
MTHFR A1298C heterozigot
MTHFR C677T heterozigot
PAI_1 4G/5G
Ocak ayında 5.gün embriyosu transfer edilmişti. 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik ve mart sonunda vakkum ile alındı.Genetik incelemeye gönderildi. 6 Hafta sonra sonucu ogrenebilcez.Durumu bnm gibi olanlar genelinizde hangi ilaçları kullandınız ve bebeğinize ksbustunuz mu
Merhaba benim durumum da size benzer mthfr 'ler hetorozigot paı 4g4g yani benim homozigot.sizin daha iyi.su an coraspin, 0.4 enox ve osendemm kullaniyorum.3kimyasalim var malesef.smdi yeni başlayan bir gebelik var ve bu ilaçları verdi değer 2ye katlar mı bilmiyorum henüz inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz yavrularimizi

Merhaba benim durumum da size benzer mthfr 'ler hetorozigot paı 4g4g yani benim homozigot.sizin daha iyi.su an coraspin, 0.4 enox ve osendemm kullaniyorum.3kimyasalim var malesef.smdi yeni başlayan bir gebelik var ve bu ilaçları verdi değer 2ye katlar mı bilmiyorum henüz inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz yavrularimizi
Merhaba cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Bn coraspin enox 0.4 kullanmıştım. Inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur.bnm de değerlerim 68 le baslamisti.Kimyasal gebelik ile kan pıhtılaşması iliskilimi acaba bunu bilmiyordum.

Merhaba cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Bn coraspin enox 0.4 kullanmıştım. Inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur.bnm de değerlerim 68 le baslamisti.Kimyasal gebelik ile kan pıhtılaşması iliskilimi acaba bunu bilmiyordum.
Sagolun.Mthfr genlerindeki problemde en önemli şeylerden biri metil folat olarak folik asit kullanmakmis.Cunku bizim vücudumuz sentetik folik asiti kullanamiyormus bu yüzden metil folat olan folik asit kullanmak gerekiyor. Bir de balık yağı.kimyasal gebelik aslında bazi doktorlar ilişkili değil diyor ilk haftalarda olduğu için.bazilari surekli oluyirsa etkiler diyor bilmiyorum ben de.ama sürekli kimyasal oluyorsa iğne veriyorlar test yaptırıp.

bana da kadin dogum hem genetik test hem trombofili paneli istegi yazdi ama tibbi genetige yonlendirdiginde 2 testi ayni anda yapmioruz trombofili icin 15 gun sonra tekrar gelin dedi.canim sıkıldı cok...esime de dedi sizde 15 gun sonra tekrar geliceksiniz dedi erkektede pihtilasmaya bakiliyormu bilmouordum
Trombofili testi yaptırmak için hangi bölüme başvurmam gerekli yardımcı olur musunuz benimde bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş 12+3te kürtaj oldum yaptırmak istiyorum testi

Trombofili testi yaptırmak için hangi bölüme başvurmam gerekli yardımcı olur musunuz benimde bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş 12+3te kürtaj oldum yaptırmak istiyorum testi
arastirma hastanesinin kadin dogum ureme sagligi bolumune.randevu icin ararsaniz dusuk yaptiginizi randevu almak istediginizi soypeyin onlar yonlendiriyot.bazi hastaneler direkt tibbi genetige de yonlendiriolarmis.

Merhaba herkese
MTHFR A1298C heterozigot
MTHFR C677T heterozigot
PAI_1 4G/5G
Kan sulandırıcı iğbe kullanmışmıydınız

Back