• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yok kuzum bir ay önce kaybim oldu ama gebelik dusunuyorum insallah nasip olur sağlıkla kucağımıza almak
Canım senin 1 kaybın olmuştu sanırım. Inşallah bu aya sağlıkla gelir bebeğin.

Canım senin 1 kaybın olmuştu sanırım. Inşallah bu aya sağlıkla gelir bebeğin.
Evet 1 tane canım, ben nisanda deneyeceğim rahim iyice toparlansın istiyorum...testlerde Mthfr c677t heterozigot çıktı sadece,tek başına anlamı yokmuş

Evet 1 tane canım, ben nisanda deneyeceğim rahim iyice toparlansın istiyorum...testlerde Mthfr c677t heterozigot çıktı sadece,tek başına anlamı yokmuş
Evet canım çok önemli değil o.esin sperm testleri yaptirmis mıydı

Evet canım çok önemli değil o.esin sperm testleri yaptirmis mıydı
Yaptırmıştı hersey normaldi ama 3 ay yeni doldu test yaptıralı...tekrar yaptırsak mı acaba.Doktorum birsey demedi o konuda.Bir de bu pıhtılaşma için gen testleri çok sayıda varmis bende 6 tanesine bakıldı doktorum faktor 2 ve 5 onemli dedi. Pai'ye bakılmadı mesela.Sordum önemi yok dedi...Ama burda pai nedeniyle tedavi alanlar var, valla birsey anlamadim.acaba diger testlerim normal oldugu icin mi öyle dedi....

Yaptırmıştı hersey normaldi ama 3 ay yeni doldu test yaptıralı...tekrar yaptırsak mı acaba.Doktorum birsey demedi o konuda.Bir de bu pıhtılaşma için gen testleri çok sayıda varmis bende 6 tanesine bakıldı doktorum faktor 2 ve 5 onemli dedi. Pai'ye bakılmadı mesela.Sordum önemi yok dedi...Ama burda pai nedeniyle tedavi alanlar var, valla birsey anlamadim.acaba diger testlerim normal oldugu icin mi öyle dedi....
Canım benim paı homozigot çıktı hematoloji o etki etmez dedi ama ilgili makalede dusuklere etki ettiği yazıyor.2ile 5 benim de normal şükür. Sadece mthfrler hetorozigot. Valla ben de bilemiyorum canım.sanki senin normaldir diye düşünüyorum ama aklinda kaliyorsa baktir.

Bende de 6 tane bakıldı canım ama içlerinde paı de vardı

Ay evet canım ben de internette bakmistim ve o yazıyı gördüm b12 ile ilgili.sen hemen basla canim baya düşük senin.folik asit hangi değer bilemedim.folat yazıyor 15 çıkmış normal yazıyor.benim demir düşük çıkmış.
Folata doktor kendi mi baktiriyor ben o kadar kan tahlil verdim folat diye birsey hic gormedim bizim mi talep etmemiz lazim

Ya Benim 3 dusugum var kzimdan sonra esim icin hicbir doktor Esine bakalim gel demedi.hamile kaliyorsan gerek yok dediler sana Niye bakildi cnm

Fishoil carlson var bende canım. Ama midemi bulandiriyor sabah kahvaltıdan hemen sonra içsem daha iyi olacak.bir de her gün mu kullanayim bilmiyorum ama günlük kullanilabiliyor. Arkasina su iciyorum. Bir de benim degerlerde b12 normal değerin baya üstü çıkmış 7yuz kusurlerde. Osendemm yeni basladim ama devam etmeyeceğim galiba.b12 fazla içeriyor ya.folik asit de normal değerde çıktı galiba.kendim baktım sonuçlara daha doktor görmedi.Ama normalse sebebi bu olmayabilir benim dusuklerin
Kac mcg kullaniyorsun cnm

Ya Benim 3 dusugum var kzimdan sonra esim icin hicbir doktor Esine bakalim gel demedi.hamile kaliyorsan gerek yok dediler sana Niye bakildi cnm
Yok kuzum düşükle ilgili bakılmadı, gebelik öncesi kontrol amaçlı bakılmıştı

Folata doktor kendi mi baktiriyor ben o kadar kan tahlil verdim folat diye birsey hic gormedim bizim mi talep etmemiz lazim
Hematolojide öğrenci vardı o istedi gerekli taglilleri. Ben hiç demedim bir şey sadece 3 düşük olduğunu söyledim

Bana da öyle dedi 1 çocuk sıkıntısız diye esime hiç bakılmadi. Yani hamile kalabiliyorsak sperm kalitesinde sıkıntı yok mu demek oluyor. Ben bakılsın isterdim de gitmez eşim malesef

Günaydın herkese.
Daha önce de yazmıştım. 2 tane düşüğüm vardı. Pıhtılaşma, karyotip testlerimi yaptırdım. Kesşn pıhtılaşma çıkacak diye beklerken hayatımın şokunu yaşadım 3 gün önce. Kromozom bozukluğum çıktı. İnşallah sizler ilaçlarınızla sorunsuz devam edersiniz hamileliğinize 😔

Günaydın herkese.
Daha önce de yazmıştım. 2 tane düşüğüm vardı. Pıhtılaşma, karyotip testlerimi yaptırdım. Kesşn pıhtılaşma çıkacak diye beklerken hayatımın şokunu yaşadım 3 gün önce. Kromozom bozukluğum çıktı. İnşallah sizler ilaçlarınızla sorunsuz devam edersiniz hamileliğinize 😔
Cok gecmis olsun cnm kromozom bozuklugu ilaclarla duzeltilebilecek biesey mi peki bilgim yok merak ettim

Hematolojide öğrenci vardı o istedi gerekli taglilleri. Ben hiç demedim bir şey sadece 3 düşük olduğunu söyledim
Anladim cnm ben daha hemotolojiye gitmedim.kadin dogumcu ne talep ettiyse o iste.hemotojiye gitmem de gerekiyor mu 3 lu panele baktilar benim

Cok gecmis olsun cnm kromozom bozuklugu ilaclarla duzeltilebilecek biesey mi peki bilgim yok merak ettim
Benim de bilgim yoktu. Keşke olmasaydı gerçekten. Çok üzgünüm çok.
Şöyle anlatayım.
İlaçla düzelebilecek bir şey değil. İki kromozomumda bozukluk var bu da bebişe geçiyor. O yüzden normal yolla hamile kaldığımda sağlıksız bebek veya düşük olma ihtimali çok yüksek.
Tüp bebek önerdiler. Ve tüp bebek sürecinde de embriyolara test yapılacakmış. Sağlıklı olan çıkarsa onu transfer edeceklermiş bana. Bir de tüp bebeğin tutup tutmama ihtimali var ki.
Allah kimseyi çok uğraştırmadan istediğine kavuştursun inşallah 😔

Benim de bilgim yoktu. Keşke olmasaydı gerçekten. Çok üzgünüm çok.
Şöyle anlatayım.
İlaçla düzelebilecek bir şey değil. İki kromozomumda bozukluk var bu da bebişe geçiyor. O yüzden normal yolla hamile kaldığımda sağlıksız bebek veya düşük olma ihtimali çok yüksek.
Tüp bebek önerdiler. Ve tüp bebek sürecinde de embriyolara test yapılacakmış. Sağlıklı olan çıkarsa onu transfer edeceklermiş bana. Bir de tüp bebeğin tutup tutmama ihtimali var ki.
Allah kimseyi çok uğraştırmadan istediğine kavuştursun inşallah 😔
Umutsuz olmayın lütfen rabbim istedikten sonra her şey olur. Tüp bebekte belki ilk denemenizde tutacak. Şöyle düşünün hiç bir sorunu olmayan ama hamile kalamayan insanlar tüp bebek yapıyorlar defalarca deniyorlar sonunda belki oluyor belki de olmuyor bir sorun olmadığını bildiğin halde hamile kalamamak daha yıpratıcı bir şey siz en azından artık ne olduğunu biliyorsunuz ona göre yapılması gerekenler yapılacak, bol dua edelim birbirimize inşallah muradımıza ereceğiz 🙏🏻🙏🏻

Back