- Emoji Skoru
- 674
- Puanlar
- 23
çok sağol canım Allah razı olsun cvp verdiğin içinCnm onemli bir pihtilasma degil bu doktorlar oyle dedi onemli olan homozigot senin pai 5 g cikmis oda normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım Allah razı olsun cvp verdiğin içinCnm onemli bir pihtilasma degil bu doktorlar oyle dedi onemli olan homozigot senin pai 5 g cikmis oda normal.
Gebeyim bn 10 haftlik fln oldu,kanda ciktigi gün oksapar igne baslatti ,öncesinde bisi kullanmdm sadece folbiol kullanyrdum.klp atsini duyuncada coraspirin baslattidoktora gösterdin mi canım
Allah kucağına almayı nasip etsin canımGebeyim bn 10 haftlik fln oldu,kanda ciktigi gün oksapar igne baslatti ,öncesinde bisi kullanmdm sadece folbiol kullanyrdum.klp atsini duyuncada coraspirin baslatti
Ben özelde yaptırdım canımYaklaşık 1 ay önce 25 haftalık bebeğimi(ilk gebeliğim) bi anda yoğun kanamamın başlamasıyla plasenta erken ayrıldığı için sezaryen ile doğum yapıp 5 gün sonra da kaybettim.Sezaryenden sonra hastanede kaldığım sürede kan sulandırıcı iğne verdiler günde 1 defa ve hastaneden çıktıktan sonra da 10 gün kullanmam için oksapar yazdılar. Yaşadığım plasenta dekolmanın muhtemel sebeplerinde kan pıhtılaşması da var. Ve ben inşallah bir dahaki gebeliğimde Allah nasip ederse bu durumu şansa bırakmak istemiyorum. Sizce hangi testleri yaptırmalıyım ve bunlar nerelerde yapılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim..
Amn darisi isteyen herkezeAllah kucağına almayı nasip etsin canım
Evet belki bilemiyoruz. Allah hayırlısıyla nasip etsin canımYok o zaman bilmiyorduk böyle bir durum olduğunu ama bir tane düşük olduğu için coraspirin vermişlerdi. En başından veri kullanmıştım yeterli gelmedi demek ki.
Canım bende izmirde iyi bir doktor arıyorum sen buldun muBen o listeye baktım ama benim durumumdaki herkese ayni tedaviler verilmemiş...neye göre karar veriliyor bilmiyorum..izmirde bu alanda iyi bir doktor tanıyan var mı acaba?
Canım bir arkadaş yazdı bugun buraya, Prof. Dr. Yeşim Bülbül ve Doc. Dr. Cenk Gezer dedi perinatologmus ikisi deCanım bende izmirde iyi bir doktor arıyorum sen buldun mu
Peki sen gidecek misin perinatologaCanım bir arkadaş yazdı bugun buraya, Prof. Dr. Yeşim Bülbül ve Doc. Dr. Cenk Gezer dedi perinatologmus ikisi de
Amin canımCanım inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu ne güzel umut oldun bana.ama ben 8 haftaları göremiyorum hep adet olacağım gün geçince düşük oluyor.coraspin kanama yapar gerek yok dedi kadin dogumcular hep bana.o kimyasal da pihtlasmadan değil diyor doktor.Allah isterse verirse olur belki diyorum yavrumun kardeşi...
Amin inşallah canım rabbim kimseye yaşatmasınAllahim yasatmasin bi daha,yüzümüzü güldürsun
Benim sonucumla aynı canım ben corasprin ve oksapar iğne kullanıyorum corasprine gebelikten önce başlattı doktorumArkadaşlar merhaba benimde sonucum çıkmış bi bakarmısnız
Kaç haftaliksinBenim sonucumla aynı canım ben corasprin ve oksapar iğne kullanıyorum corasprine gebelikten önce başlattı doktorum
Mecbur gideceğim canım sonuçlarım için hem kadin dogum uzmanimla hem hematoloji uzmaniyla görüştüm, risk degil tedaviye gerek yok dedilerPeki sen gidecek misin perinatologa
Benimde tanidigim tup b. Basindan beri kullaniyr neden bilmiyrm tam olarak ama dogumda skinti olmasin die demis dok. 7 aylik smdi doguma kadr kllancakMecbur gideceğim canım sonuçlarım için hem kadin dogum uzmanimla hem hematoloji uzmaniyla görüştüm, risk degil tedaviye gerek yok dedilerbelki aspirin icilebilir onun zarari yok dediler, ignenin zarari mi var ki niye oyle dediler? Tup bebek yaptiranlar da hep igne yapiyormus cok riskli birsey degil o zaman igne kullanmak...istesem vermez mi doktorum acaba
27 canımKaç haftaliksin
hamile kaldığım zaman bende kullandım aspirin ve iğne 04 lük Clexane ama yine düşük oldu acaba iğnenin etkisi mi az geldiBenim sonucumla aynı canım ben corasprin ve oksapar iğne kullanıyorum corasprine gebelikten önce başlattı doktorum
Kaç haftalıktı düşük yaptığınızda bir de hangi genlerinizde sorun varhamile kaldığım zaman bende kullandım aspirin ve iğne 04 lük Clexane ama yine düşük oldu acaba iğnenin etkisi mi az geldi
27 canım
İlk gebelik 8 haftalık ama boş gebelikti sonki 9 haftalık canım kalp atışı durduKaç haftalıktı düşük yaptığınızda bir de hangi genlerinizde sorun var