- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Ben bugün ilk defa kendim yapıcam eşim yaptı iki kez bi kez hemşireOksapar minik minik morluklar birakio evet ,karnim agriyor bugun ya
Bende iki mutasyon heterozigot zaten önemsedikleri de faktör v Leiden oluyor. Biz geçen sene tüp bebekte keseyi gördük kan sulandırıcı iğneye öyle başladık. Corasprin zaten transferden sonra kullanıyordum diye hatırlıyorum. Her şey yolundayken bebeğim gayet de sağlıklı iken birden kalbi durdu ve bu olay benim başıma 37 de geldi. Özgür hoca ne dedi biliyor Musun? Teslim ol takdiri ilahi...bir de çok okuma bilme dedi. Ben de çok okumuştumvalla bu konuyu çok araştırdım, inanki yabancı kaynaklardan doktora tezleri bile okudum.. Özellikle AntitrombinIII Aktivite bozukluğu, Protein S Düşüklüğü Protein C Düşüklüğü olanlarda erken dönem gebelik kayıpları çok fazlaymış. Doktorlara bende bu bu var dediğimde bile avel avel yüzüme bakıyolar, konuya hakim olmadıkları için ilgisi yok diye geçiştiriyorlar ama Dünya Tıp Litaretürü böyle demiyor, hem de çok fazla ilgisi var diyor. Bende üçü de var ne yazıkkiNeyse bakalım hayırlısı.
Zamanla o iğneleri gözün kapalı bile yapar Hale geleceksin. Karın derini baş ve orta parmağınla sıkıştır iğneyi batır sonra derini serbest bırak ilacı yavaşça zerk et, üç dört saniye bekle çıkar.Ben bugün ilk defa kendim yapıcam eşim yaptı iki kez bi kez hemşire
Bn bacaktn yaptim bir kere kndim,derin nefes al sakin ol korkma canmBen bugün ilk defa kendim yapıcam eşim yaptı iki kez bi kez hemşire
Benimde iki tanesi heterozigotBende iki mutasyon heterozigot zaten önemsedikleri de faktör v Leiden oluyor. Biz geçen sene tüp bebekte keseyi gördük kan sulandırıcı iğneye öyle başladık. Corasprin zaten transferden sonra kullanıyordum diye hatırlıyorum. Her şey yolundayken bebeğim gayet de sağlıklı iken birden kalbi durdu ve bu olay benim başıma 37 de geldi. Özgür hoca ne dedi biliyor Musun? Teslim ol takdiri ilahi...bir de çok okuma bilme dedi. Ben de çok okumuştum
çok üzücü gerçektenBende iki mutasyon heterozigot zaten önemsedikleri de faktör v Leiden oluyor. Biz geçen sene tüp bebekte keseyi gördük kan sulandırıcı iğneye öyle başladık. Corasprin zaten transferden sonra kullanıyordum diye hatırlıyorum. Her şey yolundayken bebeğim gayet de sağlıklı iken birden kalbi durdu ve bu olay benim başıma 37 de geldi. Özgür hoca ne dedi biliyor Musun? Teslim ol takdiri ilahi...bir de çok okuma bilme dedi. Ben de çok okumuştum
Çok üzüldüm canım bende faktor v leiden ve mthfr 677 heteroBende iki mutasyon heterozigot zaten önemsedikleri de faktör v Leiden oluyor. Biz geçen sene tüp bebekte keseyi gördük kan sulandırıcı iğneye öyle başladık. Corasprin zaten transferden sonra kullanıyordum diye hatırlıyorum. Her şey yolundayken bebeğim gayet de sağlıklı iken birden kalbi durdu ve bu olay benim başıma 37 de geldi. Özgür hoca ne dedi biliyor Musun? Teslim ol takdiri ilahi...bir de çok okuma bilme dedi. Ben de çok okumuştum
Kesinlikle hakkımızda hayırlısı. Ben de pubmed den az yayın okumadım, bu işin ilmini alan insanların kader kısmet ilahi takdir demeleri başta çok anlamsız geliyordu. Ama sanırım artık kabullenmeye başladım.çok üzücü gerçektenAllah sabır versin Tabiki takdir-i ilahi ona kimsenin lafı yok ama bir doktorun böyle demesi bana çok garip geliyor açıkçası, bizim de genetikçi böyle bir cümle kurmuştu. Sebep yok diyorsunuz ama madem herşey bu kadar iyi neden kaybediyorum bebeklerimi dediğimde "ŞANS/KISMET" dedi bana "Sen proffsun kardeşim,ben desem neyse de sen ne kısmetinden bahsediyorsun" diyemedim ona yanarım.. Neyse valla ben de çok okuyorum, okumaktan kimseye zarar geldiğini de görmedim.. Duamı da okuyorum, ama tıbbi araştırmaları da çok fazla okuyorum.. Bence öyle de olmalı doğrusu bu.. Hakkımızda hayırlısı.. İnşallah Allah hepimize güzel günler göstersin
Zaten planlı sezaryen olacaktı iki hafta sonrası. Sürekli kontrol altındaydım da. Benim yaşadığım bu durum zaten düşük olasılıkla görülürmüş. Sebebi de bilinmiyor. Lütfen stres olup bebeğini de germe.Çok üzüldüm canım bende faktor v leiden ve mthfr 677 hetero
37 haftalıkken keşke sezeryanla alinsaydi nerden bilceksin deil mi bende şuan 25im hergun ignemi vuruluyorum ama korkuyorum bisey olacak die
Bacağımı çekemiyorum ya çok sert göbeğim bükülü oturunca ele geliyor sanırım bacağa cesaret edemeyeceğimBn bacaktn yaptim bir kere kndim,derin nefes al sakin ol korkma canm
uzun süre bu iğneleri yapmış biri olarak söyleyebilirim: kol çok yanıyor (hastanede yatarken hemşire yapmıştı), bacak da öyle. Ama karında yağ dokusu daha çok olduğu için yapmak çok daha kolay oluyor.Bacağımı çekemiyorum ya çok sert göbeğim bükülü oturunca ele geliyor sanırım bacağa cesaret edemeyeceğim
Urfada nerden bukacam o doktoru canim ya.canım bunu önemseyen doktoru bulman lazım ben öyle yaptım
Aaaa şimdi okuyorum sayfaları aynı şehirdeymişiz canım. Urfada bu konuyla iyi ilgilenen bildiğin bi doktor var mı canım tavsiye edebileceğin. Sonucum ne demek bilmiyorum bile iki doktor da önemsemedi düşüğün sebebi o değildir dedi ama içim hiç rahat değil. Asprin kullanıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorumAynı şehirde olsaydık söylerdim canım ama ben şanlıurfadayım
Amiin sana da inşAllah canım ne güzel dua etmişsin. Ben de hepsini olmasa da çoğu sayfayı okudum. Benim eşim de sürekli bakma okuma diyor ama erkekler bizim kadar hissedemiyor bazı şeyleri. Düşük kürtaj bedenen özellikle de ruhen insanı yıpratan şeyler. Onu biz yaşadık bizim gibi hissetmeleri imkansız Rabbim bir daha yaşatmasın .Kürtajdan sonra neye uğradığımı şaşırdım.Bebeğin kalbi atmıyor dediklerinde inanamadım.Çünkü ne annem,anneannem,babaannem,teyzelerim,kuzenlerim,halam vs vs arkadaşlarımdan böyle bir şeyle karşılaşmadım duymadım görmedim.Aklıma dahi gelmedi kalp durmasının ihtimali.Sonra bu siteden okudum her zamanki gibi...Zaten her şeyi aşırı araştıran biriyim.Eşim telefondan beni uzaklaştıramadı kürtaj olduğum günden beri.O halimle doktor doktor gezdim genetik test için.Bir şey çıkmaz dendi.Eşim de sağ olsun hep yanımda oldu kan verdik.En azından doktorum yönlendirmese bile sizlerin sayesinde bir sebep buldum.Sebep bu mu Allah bilir ama yine de bir sebep bulmak bir çözümünün olması beni rahatlattı.O yüzden;
Rabbim buraya yorumlarını yazan,bizi bilgilendiren baştan sona bütün yorumlarını yazan arkadaşlara bebek sahibi olmayı,sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Bebek sahibi olanlara da Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı bir yuva versin.
Baştan sona herkese teşekkür ederim.Şuan kimleri okuyup buralara geldim bilmiyorum belki 10476 sayfanın hepsini baştan sona okudum.Hepinize teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Eğer imkanınız varsa düşük materyalini tıbbi genetiğe gönderin kromozomal bir anomali var mı baksınlar. Üniversite hastanelerinden doktorunuz istemde bulunursa bu testleri ücretsiz yaptırabilirsiniz.Iyi aksamlar, bugun bebegimin kalbinin durduğunu ve gelisiminin 2 hafta once durdugunu ogrendik, 6. haftada kalmış gelisimi, yarin kurtaj olacagim, ilk kaybim, genetik ve pihtilasma testlerini ücretsiz olarak yaparlar mi? yaşım 34, doktorum ilk kayip icin onermedi ama istersem ucretle yaptiracak, sanirim cok pahaliymis, fiyat hakkinda da bilginiz var mi?
Çok tesekkür ederim, olayın şokuyla bugün hiçbir şey konuşamadım, yarın konuşacağımGeçmiş olsun. Eğer imkanınız varsa düşük materyalini tıbbi genetiğe gönderin kromozomal bir anomali var mı baksınlar. Üniversite hastanelerinden doktorunuz istemde bulunursa bu testleri ücretsiz yaptırabilirsiniz.
Amin canım aynen öyle biz daha çok etkileniyoruzAmiin sana da inşAllah canım ne güzel dua etmişsin. Ben de hepsini olmasa da çoğu sayfayı okudum. Benim eşim de sürekli bakma okuma diyor ama erkekler bizim kadar hissedemiyor bazı şeyleri. Düşük kürtaj bedenen özellikle de ruhen insanı yıpratan şeyler. Onu biz yaşadık bizim gibi hissetmeleri imkansız Rabbim bir daha yaşatmasın .
kendime iki kere batırıp geri çektim kıyamadımuzun süre bu iğneleri yapmış biri olarak söyleyebilirim: kol çok yanıyor (hastanede yatarken hemşire yapmıştı), bacak da öyle. Ama karında yağ dokusu daha çok olduğu için yapmak çok daha kolay oluyor.
ben urfadayım canım burada da iyi doktorlar varUrfada nerden bukacam o doktoru canim ya.
Hamile kalmak istiyorum ama kalınca da korku başlayacak napcam hiç bilmiyorum. Seninde aynı sıkıntı mı canım neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?