• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez,iyi dusunmeye calis rabbim yardim eder insallh iyi gider hersey,13 une kalp atışı icin gidicem ama iste sanki oburleri gibi duyamicam gibi gelio korkuyrm hergun igne vuruluyrm ,progestan kullaniyrm dua ediyrm ne bilim zor ya,insallah iyi olursun canm ümidini yitirme...
İnş duyarsın bu sefer canım hayırlısı

Ankara da bilmiyorum da amasyada Gülbin yıldıran var cnm o hemen başlatır benim de pıhtılaşmam var gebeliği öğrenir öğrenmez iğne öncedinde de coraspin sen bnce almaya başla coraspin 100 mg doktora gidene kadar günde 1 tane iç
coraspin 100 aslında zaten kullanıyordum da önümüzdeki günlerde diş ameliyatı olacağım için 2-3 haftadır bırakmıştım. Ama ilki hariç diğer gebeliklerimde de hep coraspin kullanmıştım çünkü zaten normal hayatımda da kullanıyordum. Yeterli gelmiyor galiba bana coraspin ama iğneyi de işte kese görmeden vermiyorlar malesef çoğu doktor :( Burada bazı arkadaşlar öğrenir öğrenmez iğneye başlanan gebeliklerinin sürdüğünü belirtmişler ilk sayfalarda.. Ben de trombofiliden gerçekten anlayan bir kadın doğumcu arıyorum açıkçası şu an.. Ben en iyisi en azından coraspin alayım bugünden itibaren çok teşekkürler :dua:

Banada öyle dediler keseyi gördükten sonra diye keseyi görene kadar düşüyor dedim o da BN öncesinden başlatıyorum dedi en iyi kadın doğum uz bitanesi canım
ve bu gebeliğiniz devam etti anladığım kadarıyla değil mi? Keşke ben de ankarada bulabilsem öyle bir doktor :(

i
Jelmi hic duymamistim,faydasini gorursun insallh cnm
inşallah canım doktor yerleşiyor şuan yerleşme kanaması dedi.doktordan sonra kanamam olmadı.doktoru görünce iyileştik herhalde.bir de düşük önleyici bir iğne verdi.acayip yaktı.valla iyice delik deşik oldum daha 3 . haftam bebeğimin gelmesi lazım bunca emeğe :D

Cnm daha başlamadım 4 ay önce kürtaj oldum bnce vakit kaybetmeden iyi bi doktora gözük iğneni bşlatsın
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah :dua: Ankara'nın en iyi perinatoloğunu bile aradım,kalp atışından önce iğne veremem dedi :KK57: benim daha regl tarihim bile gelmedi.. bir bulabilsem o doktoru gerçekten sevinicem :işsiz:

:dua: yine de sağol canım :dua: umarım topicte bir Ankaralı'nın dikkatini çekmeyi başarabilirim :dua:
canım Ankarada mutlaka bulursun iyi bir doktor.Sinan BEKSAÇ diyorlardı ama o emekli mi oluyormuş tam bilmiyorum.Bir de Lütfi ÖNDEROĞLU muydu öyle okumuştum buradan.Ya illa bulursun bak bulamıyorsan da pıhtılaşman varsa doktora ısrar et kullanmak istiyorum de illa ısrarla kullanma diye seninle inatlaşmaz sanmıyorum.Sen de yaparsın iğnelerini olur mu?

canım Ankarada mutlaka bulursun iyi bir doktor.Sinan BEKSAÇ diyorlardı ama o emekli mi oluyormuş tam bilmiyorum.Bir de Lütfi ÖNDEROĞLU muydu öyle okumuştum buradan.Ya illa bulursun bak bulamıyorsan da pıhtılaşman varsa doktora ısrar et kullanmak istiyorum de illa ısrarla kullanma diye seninle inatlaşmaz sanmıyorum.Sen de yaparsın iğnelerini olur mu?
Bu doktorlara bir bakayım canım çok sağol :dua: :dua:

i

inşallah canım doktor yerleşiyor şuan yerleşme kanaması dedi.doktordan sonra kanamam olmadı.doktoru görünce iyileştik herhalde.bir de düşük önleyici bir iğne verdi.acayip yaktı.valla iyice delik deşik oldum daha 3 . haftam bebeğimin gelmesi lazım bunca emeğe :KK70:
Insallah insallah bende aynen hergun igne :halay:

Kürtajdan sonra neye uğradığımı şaşırdım.Bebeğin kalbi atmıyor dediklerinde inanamadım.Çünkü ne annem,anneannem,babaannem,teyzelerim,kuzenlerim,halam vs vs arkadaşlarımdan böyle bir şeyle karşılaşmadım duymadım görmedim.Aklıma dahi gelmedi kalp durmasının ihtimali.Sonra bu siteden okudum her zamanki gibi...Zaten her şeyi aşırı araştıran biriyim.Eşim telefondan beni uzaklaştıramadı kürtaj olduğum günden beri.O halimle doktor doktor gezdim genetik test için.Bir şey çıkmaz dendi.Eşim de sağ olsun hep yanımda oldu kan verdik.En azından doktorum yönlendirmese bile sizlerin sayesinde bir sebep buldum.Sebep bu mu Allah bilir ama yine de bir sebep bulmak bir çözümünün olması beni rahatlattı.O yüzden;
Rabbim buraya yorumlarını yazan,bizi bilgilendiren baştan sona bütün yorumlarını yazan arkadaşlara bebek sahibi olmayı,sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Bebek sahibi olanlara da Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı bir yuva versin.
Baştan sona herkese teşekkür ederim.Şuan kimleri okuyup buralara geldim bilmiyorum belki 10476 sayfanın hepsini baştan sona okudum.Hepinize teşekkür ederim.

Ben de alternatif iyi bir perinatolog arıyorum Ankara da gibigibiyim gibigibiyim siz kime gittiniz?
gitmedim gidemedim çünkü kalp atışı olmadan randevu vermediler ısrar etmeme rağmen, Özgür Deren Ankara'da adı geçen iyi perinatologlardan biri. Siz kime gidiyorsunuz? Pıhtılaşma için erken dönemde iğne verdi mi kese görmeden?

Back