- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
morarıyor musun canımInsallah insallah bende aynen hergun igne
Rica ederim canım benim sıkma canını istediğin doktor olsun Ankarada bol keseden var.Hatta keşke Ankarada olsam diyorum da işte şartlarBu doktorlara bir bakayım canım çok sağol
Anladım canım benim Protein C ve S ye bakmamışlardı.Bende MTHFR 1298 Homozigot var.Hepsinin şuan çözümü iğne görünüyor ne kadar ispatlayamasalar da engellediği belliEvt canım malesef 4 tane torombofili var MTHFR677-C Homozigot mutant, AntitrombinIII Aktivitesi düşük, Protein S Düşük, Protein C Düşük
Ben ilk gebeliğimde sıradan bir hastaneye gitmiştim adını bile hatırlamadığım bir doktora gitmiştim o zaman pıhtılaşma falan bilmiyorum tabi.. Kalbi atmadı kürtaj oldum. Akabinde 1 yıl hamile kalamayınca Başkent Hastanesinde Göğşen Hocaya gittim, ileri yaştan dolayı bize hemen tüp bebek yaptılar, ikiz gebeliğim oldu. 10 haftada kalpleri durdu yine kürtaj oldum. Onun üzerine genetik testler vs. yapıldı hem bebeklere hem eşime bana hiçbir sorun çıkmadı bende pıhtılaşmadan başka, bu süreçlerde birkaç spontan gebeliğim oldu başka doktor pek bilmediğim için Göğşen hoca bana çok yardımcı oldu (normal gebelik takibi yapmadığı halde bana yaptı) ama iğnelerimi kese görmeden vermedi. Onun dışında birkaç doktorla telefon görüşmem oldu ve hepsi de bana kese görmeden iğne verilmez dedi. Toplamda 5 kürtajım var (biri ikiz), Bundan önceki son iki gebeliğim de kimyasal oldu değerim 40'ın üzerine bile çıkmadı doktora bile gitmedim. Sadece kimyasallardan 1 ay sonra parça filan kalmış mı diye yine sıradan doktorlara gittim.. Bir türlü aradığım o doktoru bulamadımRica ederim canım benim sıkma canını istediğin doktor olsun Ankarada bol keseden var.Hatta keşke Ankarada olsam diyorum da işte şartlar
yani riske mi girmek istemiyorlar ya da bir riski mi var bilemiyorum ama gerçekten beni yordular tanıdık eczaneden alayım yapayım diyorum ona da çekiniyorum açıkçası.. ne biliim aklım durdu yineAnladım canım benim Protein C ve S ye bakmamışlardı.Bende MTHFR 1298 Homozigot var.Hepsinin şuan çözümü iğne görünüyor ne kadar ispatlayamasalar da engellediği belli
Ben de Özgür deren e gittim. Benim durumum biraz karmaşık. benim kaybım oldu ve haftası büyük bir kayıp yaşadım ondan sonra ona gittim tekrar gebelik olduğunda kendi doktorumdan sonra Özgür hocaya da paralel başlayacağım. Bu ara çok kişiden Acar Koç u da duydum. Alternatif olarak ona da gitmeyi düşünüyorum.gitmedim gidemedim çünkü kalp atışı olmadan randevu vermediler ısrar etmeme rağmen, Özgür Deren Ankara'da adı geçen iyi perinatologlardan biri. Siz kime gidiyorsunuz? Pıhtılaşma için erken dönemde iğne verdi mi kese görmeden?
hamile misin canım ne kadar şuanyani riske mi girmek istemiyorlar ya da bir riski mi var bilemiyorum ama gerçekten beni yordular tanıdık eczaneden alayım yapayım diyorum ona da çekiniyorum açıkçası.. ne biliim aklım durdu yineHamile olunca bana kal geliyo.. Kayıplarımdan mıdır nedir resmen ne yapıcağımı bilemeden öyle bekliyorum saçma bi şekilde
ay çok üzüldüm canım yaa Allah bir daha yaşatmasınBen de Özgür deren e gittim. Benim durumum biraz karmaşık. benim kaybım oldu ve haftası büyük bir kayıp yaşadım ondan sonra ona gittim tekrar gebelik olduğunda kendi doktorumdan sonra Özgür hocaya da paralel başlayacağım. Bu ara çok kişiden Acar Koç u da duydum. Alternatif olarak ona da gitmeyi düşünüyorum.
Ben de senin gibi yaptım canım benim de adetim 2 şubattı ben 3 gün önceden yaptım doktora gittim betahcg 60 çıktı.Daha adet günüm gelmeden iğneye başladım.bugün 4.günüm.Bebek ise 3 hafta 6 günlük.Son adet başlangıcın ne zamanvalla heralde hamileyim canım testlerim pozitif çıkıyo pazardan beri. Ve adet tarihim de önümüzdeki cumartesi veya pazar.. Ama silik çizgi yani daha var adete, şu testi dün öğlen yapmıştım
Eki Görüntüle 2584808
ya belki keseden sonra verilse de bir şey fark etmiyordur.kan pıhtısı bebekle göbek bağı başladığında devreye girmez mi.sıkma canını kesen görünsün başlarsın bir şey olmaz Allahın izniyleBen ilk gebeliğimde sıradan bir hastaneye gitmiştim adını bile hatırlamadığım bir doktora gitmiştim o zaman pıhtılaşma falan bilmiyorum tabi.. Kalbi atmadı kürtaj oldum. Akabinde 1 yıl hamile kalamayınca Başkent Hastanesinde Göğşen Hocaya gittim, ileri yaştan dolayı bize hemen tüp bebek yaptılar, ikiz gebeliğim oldu. 10 haftada kalpleri durdu yine kürtaj oldum. Onun üzerine genetik testler vs. yapıldı hem bebeklere hem eşime bana hiçbir sorun çıkmadı bende pıhtılaşmadan başka, bu süreçlerde birkaç spontan gebeliğim oldu başka doktor pek bilmediğim için Göğşen hoca bana çok yardımcı oldu (normal gebelik takibi yapmadığı halde bana yaptı) ama iğnelerimi kese görmeden vermedi. Onun dışında birkaç doktorla telefon görüşmem oldu ve hepsi de bana kese görmeden iğne verilmez dedi. Toplamda 5 kürtajım var (biri ikiz), Bundan önceki son iki gebeliğim de kimyasal oldu değerim 40'ın üzerine bile çıkmadı doktora bile gitmedim. Sadece kimyasallardan 1 ay sonra parça filan kalmış mı diye yine sıradan doktorlara gittim.. Bir türlü aradığım o doktoru bulamadım
yaa ne güzel erkenden başlatmış doktorun işte ben de bu sefer böyle başlamak istiyorum çünkü keseden sonra başladıklarım devam etmedi, belki ilgisi yoktur ama bi de böyle denemek istiyorum belki bi umut ne bileyim. Son adet tarihin 14 Ocak canımBen de senin gibi yaptım canım benim de adetim 2 şubattı ben 3 gün önceden yaptım doktora gittim betahcg 60 çıktı.Daha adet günüm gelmeden iğneye başladım.bugün 4.günüm.Bebek ise 3 hafta 6 günlük.Son adet başlangıcın ne zaman
Sağol. Bence başka alternatifleri de araştır. Özgür hoca bana dedi ki; Biz kan sulandırıcıyı aslında bebek için değil anneyi korumak için veririz. Anlayamıyorum bunun bir standardı Yok.ay çok üzüldüm canım yaa Allah bir daha yaşatmasınBenim kayıplarım çok ama 10 haftadan öteye hiç gidemedim Özgür bey 10 haftadan önce randevu kabul etmiyomuş sekreteri öyle dedi. Ben zaten kalp atışı duyamıyorum ki Tüp bebek olan gebeliğimde sadece 1 kere görmüştüm o da sonradan durdu işte
yani ne bileyim işte bir de öyle deneyeyim dedim kimyasalları saymazsam 5 kez kürtaj oldum ilk iki gebeliğimde hiç kullanmadım diğerlerinde kan sulandırıcıyı keseden sonra kullandım olmadıya belki keseden sonra verilse de bir şey fark etmiyordur.kan pıhtısı bebekle göbek bağı başladığında devreye girmez mi.sıkma canını kesen görünsün başlarsın bir şey olmaz Allahın izniyle
Benim de 8 ocaktı.3.haftadasın bakalım inşallah tutunur bebişinyaa ne güzel erkenden başlatmış doktorun işte ben de bu sefer böyle başlamak istiyorum çünkü keseden sonra başladıklarım devam etmedi, belki ilgisi yoktur ama bi de böyle denemek istiyorum belki bi umut ne bileyim. Son adet tarihin 14 Ocak canım
valla bu konuyu çok araştırdım, inanki yabancı kaynaklardan doktora tezleri bile okudum.. Özellikle AntitrombinIII Aktivite bozukluğu, Protein S Düşüklüğü Protein C Düşüklüğü olanlarda erken dönem gebelik kayıpları çok fazlaymış. Doktorlara bende bu bu var dediğimde bile avel avel yüzüme bakıyolar, konuya hakim olmadıkları için ilgisi yok diye geçiştiriyorlar ama Dünya Tıp Litaretürü böyle demiyor, hem de çok fazla ilgisi var diyor. Bende üçü de var ne yazıkkiSağol. Bence başka alternatifleri de araştır. Özgür hoca bana dedi ki; Biz kan sulandırıcıyı aslında bebek için değil anneyi korumak için veririz. Anlayamıyorum bunun bir standardı Yok.
İnşallah canım evt çok yeni daha, testler nasıl böyle çıktı bu kadar erken ben de şaşkınım.. Senin kan testin 60 çıktığında idrar testin benimki gibi miydi?Benim de 8 ocaktı.3.haftadasın bakalım inşallah tutunur bebişin
Oksapar minik minik morluklar birakio evet ,karnim agriyor bugun yamorarıyor musun canımdün ilk morluğumu yaşadım.
Canım osende 2m kullan ya da istediğin metil formda bir folat.Eğer sana kan sulandırıcı vermiyorlarsa krilom omega kullan bir de life time megnesium glycınate .Omega da kan sulandırıyor buradan zamanında bir arkadaşa kan sulandırıcı vermeyip bunu kullandırmış bir doktor.Ben iğne kullandığım için bir de onu kullanmıyorum az miktarda omega alıyorumyani ne bileyim işte bir de öyle deneyeyim dedim kimyasalları saymazsam 5 kez kürtaj oldum ilk iki gebeliğimde hiç kullanmadım diğerlerinde kan sulandırıcıyı keseden sonra kullandım olmadıdediğin gibi belki alakası yoktur ama burada böyle hikayeler de okudum ilk sayfalarda; Keseden sonra başlananlar yaşamamış, öğrenir öğrenmez başlananlar sağlıklı doğum olmuş gibi şeyler.. Bilmiyorum kafam karışık şimdi duramadım yine test yaptım düne göre biraz daha koyu gibi.. Dün coraspine de başladım tekrar 2 aydır içmiyodum
Hayır canım çok silikti adet günümde seninki gibiydi.Sonra bakmadım tekrarİnşallah canım evt çok yeni daha, testler nasıl böyle çıktı bu kadar erken ben de şaşkınım.. Senin kan testin 60 çıktığında idrar testin benimki gibi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?