Kese göründü ama alttan 4.5 miş ilaca devam falanİyi cnm hakkında hayırlısı banada haber ver mutlu haberlerle dönersin inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese göründü ama alttan 4.5 miş ilaca devam falanİyi cnm hakkında hayırlısı banada haber ver mutlu haberlerle dönersin inş
Sen bnm trombofili sonucunu gordunmu canmKese göründü ama alttan 4.5 miş ilaca devam falan
Anladım cnm demek ki daha çok yeni beta HCG bakışdı mı baktım sonucuna bnm komşu da heterozigot iki değeri o da iğne kullanmış doğuma kadar iki gebeliğinde deKese göründü ama alttan 4.5 miş ilaca devam falan
Betaya bakmadi 4 hft 5 gun dedi iyi dedi igneyi kullancan dediAnladım cnm demek ki daha çok yeni beta HCG bakışdı mı baktım sonucuna bnm komşu da heterozigot iki değeri o da iğne kullanmış doğuma kadar iki gebeliğinde de
Anladım cnm daha çok yeni kuzucuk hayırla gelsin abisi merakla beklerBetaya bakmadi 4 hft 5 gun dedi iyi dedi igneyi kullancan dedi
Imsallah isteyen herkeze insallah versin rabbimAnladım cnm daha çok yeni kuzucuk hayırla gelsin abisi merakla bekler![]()
canım bunu önemseyen doktoru bulman lazım ben öyle yaptımMerhaba arkadaşlar. Bu konuyu görünce yalnız değilmişim dedim çoğunuzun yaşadığı şeyi yaşadım maalesef. İlk hamileliğimde sevincim kısa sürdü. 7+4 te boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. 3 ay korunduk şuan 8 ay geçti ama hamile kalamadım. Bu süreçte sürekli neden böyle oldu dedim kendi kendime hep sonrada hayırlısı buymuş diyordum. Sonra geçen ay okuldaki bi arkadaş 5 düşük yaşadığını ve pıhtılaşma problemi olduğunu ve benim de yapmam gerektiğini söyleyince karar verdim ve yaptırdım. Sonucumda HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR yazıyor. Fakülte doktoru önemli bişey olmadığını bu konuda araştırmaların yeterli olmadığını ve düşüğe sebebinin ispatlanmadığı söyledi. Önemsemedi gibime geldi sürekli gittiğim kadın doğumcuda aynısını söyledi ama içim hiç rahat değil ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bebe asprinini duydum kullanmalı mıyım başka doktora mı gitmeliyim. Yukarda yazan sonuç ne demek cidden pıhtılaşma yok demek mi. O zaman normal yazması gerekmez miydi ? Bilgisi olan arakadaş varsa bilgilendirebilir mi lütfen
canım hapı nasıl yerleştiriyorsun benim geri geliyor birazıInsallah hepimiz iyi günler görürüz rabbim yuzumuze bakar,benim adetten 3 once sag tarafima degisik agri girdi cikmaz dedim ama testte cokk net cikti,kana gittim 1862 cikti degerin iyi dedi igneye basladi hemen progestan hap bide,pazartesiydi,cuma gel dedi öyle iste ,igneleri esim yapio,bugunde pihti sonucum cikmis oyle
Canım merhaba benim de o genim aynı şekilde doktor normal demek dediEki Görüntüle 2583107 kizlarrr bu 5G 5G nedir bileniniz varmi bulamadim bisi yaaa ,neden oyle cikmiss sorunlumu yani anlamdim bisi
Bende bugun cok arastira arastira buldum normal yazio dedigin gibi,tesekkur ederim,baska bisi varmi sende pekiCanım merhaba benim de o genim aynı şekilde doktor normal demek dedi
Bana agizdan dedi ya oyle kullaniyrm yatmadan once bi tanecanım hapı nasıl yerleştiriyorsun benim geri geliyor birazı
Bende ayni sekildecanım bunu önemseyen doktoru bulman lazım ben öyle yaptım
Canım bende kesenin arkasında büyük bir kanama alanı var o yüzden doktor istirahat verdi yemek ve yuvalar dışında yatmaya çalışıyorum.Kanamam hafif devam ediyor . Günde 3 kere 200 mg progestan içiyorum. Yarın annem gelip bakacak bir süre. Embriyo ya kanama alanını baskılayıp yok edecek ya da kanamayla birlikte düşecek diyor doktorlar. Üç farklı doktora gittim görüşler aynı doğrultuda. Beklemedeyim. Bende durumlar böyle. Her şeyin hayırlısı. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor sürecin inşallah çok iyisindirBende bugun cok arastira arastira buldum normal yazio dedigin gibi,tesekkur ederim,baska bisi varmi sende peki
Cok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez,iyi dusunmeye calis rabbim yardim eder insallh iyi gider hersey,13 une kalp atışı icin gidicem ama iste sanki oburleri gibi duyamicam gibi gelio korkuyrm hergun igne vuruluyrm ,progestan kullaniyrm dua ediyrm ne bilim zor ya,insallah iyi olursun canm ümidini yitirme...Canım bende kesenin arkasında büyük bir kanama alanı var o yüzden doktor istirahat verdi yemek ve yuvalar dışında yatmaya çalışıyorum.Kanamam hafif devam ediyor . Günde 3 kere 200 mg progestan içiyorum. Yarın annem gelip bakacak bir süre. Embriyo ya kanama alanını baskılayıp yok edecek ya da kanamayla birlikte düşecek diyor doktorlar. Üç farklı doktora gittim görüşler aynı doğrultuda. Beklemedeyim. Bende durumlar böyle. Her şeyin hayırlısı. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor sürecin inşallah çok iyisindir![]()
bunu önemseyen doktoru lütfen bana da söyleyincanım bunu önemseyen doktoru bulman lazım ben öyle yaptım
İnşallah meleklerimizi korur AllahımCok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez,iyi dusunmeye calis rabbim yardim eder insallh iyi gider hersey,13 une kalp atışı icin gidicem ama iste sanki oburleri gibi duyamicam gibi gelio korkuyrm hergun igne vuruluyrm ,progestan kullaniyrm dua ediyrm ne bilim zor ya,insallah iyi olursun canm ümidini yitirme...
Ankara da bilmiyorum da amasyada Gülbin yıldıran var cnm o hemen başlatır benim de pıhtılaşmam var gebeliği öğrenir öğrenmez iğne öncedinde de coraspin sen bnce almaya başla coraspin 100 mg doktora gidene kadar günde 1 tane içSelam arkadaşlar ben bugün adetime 6 gün kala idrar testinde pozitifi gördüm. Trombofilim var MTFHR677-C Homozigot mutant, Antirombin III Aktivitesi düşük, Protein S düşük, Protein C düşük.
5 Yıllık evliyim. 5 Kürtajım var (8-10 haftalarda kalp atışı durması ya da atmaması) son 2 gebeliğim de kimyasal oldu. Şimdi burda bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum, kan sulandırıcılara ne zaman başlamak gerekir? Ben ilk gebeliğim ve kimyasal gebeliklerim hariç, kan sulandırıcılara hep keseyi gördükten sonra başladım ve malesef başarısız olduk, Şu an muhtemelen 3 haftalık gebeliğim (adetime 1 hafta kaldığı için), doktora gitsem doktorların malum bi çoğunun dünyadan haberi yok bu evrede bana kan sulandırıcı vereceklerini düşünmüyorum (hep öyle oldu çünkü kese görelim öyle diyorlar). Ankarada pıhtılaşmayı ciddiye alan bir kadın doğum doktoru biliyorsanız lütfen bana bilgi verin![]()
Banada öyle dediler keseyi gördükten sonra diye keseyi görene kadar düşüyor dedim o da BN öncesinden başlatıyorum dedi en iyi kadın doğum uz bitanesi canımSelam arkadaşlar ben bugün adetime 6 gün kala idrar testinde pozitifi gördüm. Trombofilim var MTFHR677-C Homozigot mutant, Antirombin III Aktivitesi düşük, Protein S düşük, Protein C düşük.
5 Yıllık evliyim. 5 Kürtajım var (8-10 haftalarda kalp atışı durması ya da atmaması) son 2 gebeliğim de kimyasal oldu. Şimdi burda bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum, kan sulandırıcılara ne zaman başlamak gerekir? Ben ilk gebeliğim ve kimyasal gebeliklerim hariç, kan sulandırıcılara hep keseyi gördükten sonra başladım ve malesef başarısız olduk, Şu an muhtemelen 3 haftalık gebeliğim (adetime 1 hafta kaldığı için), doktora gitsem doktorların malum bi çoğunun dünyadan haberi yok bu evrede bana kan sulandırıcı vereceklerini düşünmüyorum (hep öyle oldu çünkü kese görelim öyle diyorlar). Ankarada pıhtılaşmayı ciddiye alan bir kadın doğum doktoru biliyorsanız lütfen bana bilgi verin![]()