Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizlarrr bu 5G 5G nedir bileniniz varmi bulamadim bisi yaaa ,neden oyle cikmiss sorunlumu yani anlamdim bisi

canım bunu önemseyen doktoru bulman lazım ben öyle yaptım

canım hapı nasıl yerleştiriyorsun benim geri geliyor birazı

Bende bugun cok arastira arastira buldum normal yazio dedigin gibi,tesekkur ederim,baska bisi varmi sende peki
Canım bende kesenin arkasında büyük bir kanama alanı var o yüzden doktor istirahat verdi yemek ve yuvalar dışında yatmaya çalışıyorum.Kanamam hafif devam ediyor . Günde 3 kere 200 mg progestan içiyorum. Yarın annem gelip bakacak bir süre. Embriyo ya kanama alanını baskılayıp yok edecek ya da kanamayla birlikte düşecek diyor doktorlar. Üç farklı doktora gittim görüşler aynı doğrultuda. Beklemedeyim. Bende durumlar böyle. Her şeyin hayırlısı. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor sürecin inşallah çok iyisindir

Cok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez,iyi dusunmeye calis rabbim yardim eder insallh iyi gider hersey,13 une kalp atışı icin gidicem ama iste sanki oburleri gibi duyamicam gibi gelio korkuyrm hergun igne vuruluyrm ,progestan kullaniyrm dua ediyrm ne bilim zor ya,insallah iyi olursun canm ümidini yitirme...

Selam arkadaşlar ben bugün adetime 6 gün kala idrar testinde pozitifi gördüm. Trombofilim var MTFHR677-C Homozigot mutant, Antirombin III Aktivitesi düşük, Protein S düşük, Protein C düşük.
5 Yıllık evliyim. 5 Kürtajım var (8-10 haftalarda kalp atışı durması ya da atmaması) son 2 gebeliğim de kimyasal oldu. Şimdi burda bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum, kan sulandırıcılara ne zaman başlamak gerekir? Ben ilk gebeliğim ve kimyasal gebeliklerim hariç, kan sulandırıcılara hep keseyi gördükten sonra başladım ve malesef başarısız olduk, Şu an muhtemelen 3 haftalık gebeliğim (adetime 1 hafta kaldığı için), doktora gitsem doktorların malum bi çoğunun dünyadan haberi yok bu evrede bana kan sulandırıcı vereceklerini düşünmüyorum (hep öyle oldu çünkü kese görelim öyle diyorlar). Ankarada pıhtılaşmayı ciddiye alan bir kadın doğum doktoru biliyorsanız lütfen bana bilgi verin

İnşallah meleklerimizi korur Allahım Ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum ama her şeyin hayırlısı . İnşallah çok güzel geçer kontrolün canım. Kendini korkutma bence bu sefer duyacaksın pıt pıtları

Ankara da bilmiyorum da amasyada Gülbin yıldıran var cnm o hemen başlatır benim de pıhtılaşmam var gebeliği öğrenir öğrenmez iğne öncedinde de coraspin sen bnce almaya başla coraspin 100 mg doktora gidene kadar günde 1 tane iç

Banada öyle dediler keseyi gördükten sonra diye keseyi görene kadar düşüyor dedim o da BN öncesinden başlatıyorum dedi en iyi kadın doğum uz bitanesi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…