• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar merhaba, clexane 0.4 kullanmıstım ilk hamileliğimde ve oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Smdi clexane bulamadım. Muadili nedir sizce?

Merhaba. Şimdi muadili oksapar var. Ama size doktor önermeden mi kullanıyorsunuz. O da yazmıştır size zaten kaçlık vurulacağınızı vs
Dr beklemeye gerek görmüyorum ikinci gebeliğim. Pıhtılaşma testlerimde 4 farklı genimde mutasyon var. En iyi perinatologlara gittim doz ayarını birlikte yapmıştık(gecen sene nisanda doğum yaptım bu seferki sürpriz yumurtam oldu) daha yeni kullandıgımdan da biliyorum az cok. Enox bulabildim kullanan var mı?

Dr beklemeye gerek görmüyorum ikinci gebeliğim. Pıhtılaşma testlerimde 4 farklı genimde mutasyon var. En iyi perinatologlara gittim doz ayarını birlikte yapmıştık(gecen sene nisanda doğum yaptım bu seferki sürpriz yumurtam oldu) daha yeni kullandıgımdan da biliyorum az cok. Enox bulabildim kullanan var mı?
Anladım. Gerekli testlerinizi yaptırmışsınız zaten. Tabi bir an önce başlayın.
Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Tesekkur ediyorum. Henüz cok yeni gebeliğim dün kandeğerim 456 cıktı. Sanırım başlamak icin gec kalmadım

Merhaba arkadaşlar,
Pıhtılaşma testimde faktör 13 birde mthfr c677 heterezigot çıktı çok önemli değil dediler ama yine de 0,6lık iğne kullanmama rağmen bebeğimin kalbi durdu 9.haftada genetk testi normal çıktı. Böyle pıhtılaşma sorunu olmayıp günde iki kere iğne vurulanlar var mı aranızda?

Screenshot_20200130-150136.png
sonucu ayni cikan varmi kizlar

Back