Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cnm bişey sorcm doz ayarını neye göre yaptı kiloya göre mi

Cnm bişey sorcm doz ayarını neye göre yaptı kiloya göre mi
Yok kiloya göre yapmadım öyle yapın diyolar ama belki duymuşsundur perinatolog Cerrahpaşadan prof recep has istda en en iyilerden. Ona da gittim. Bir baska prof altug hocaya gittim memorial şişliye gittim. Mesela 60 iken 100 kiloya cıksan doz değişmeli ama 70 olduysan gerek yok dediler. Nitelim 60ken hamile kaldım doğumda 85 olmuştum ilk beneğimde ama hic doz değişmedi bana başta genlerime göre belirlenen doz aynı kaldı. Sadece yanına ek coraspin iciyordum o kanma yapmıstı hemen bıraktım ağır gelmiş dedilerdi

Anladım cnm o zmn dozunu hiç değştrmediler bnde şuan coraspin kullanıyorum da adetler im hep pıhtılı olurdu şimdi de su gibi hangisi normal

Evet kanda görünce igneye basladi yarin keseyi gorelim dedi bakalim hayirlisi,sen nasilsin
İyi hadi canım çok sevindim bnde adetm yeni bitti korkarak dua ederek ovulasyon a başlıycam:)inş yavrularımıza kardeş gelir Allah ın izniyle bu sefer,betan düzenli arttı mı,hemen başlattı mı iğneye doktor..

Insallah hepimiz iyi günler görürüz rabbim yuzumuze bakar,benim adetten 3 once sag tarafima degisik agri girdi cikmaz dedim ama testte cokk net cikti,kana gittim 1862 cikti degerin iyi dedi igneye basladi hemen progestan hap bide,pazartesiydi,cuma gel dedi öyle iste ,igneleri esim yapio,bugunde pihti sonucum cikmis oyle

İyi cnm hakkında hayırlısı banada haber ver mutlu haberlerle dönersin inş

Anladım cnm o zmn dozunu hiç değştrmediler bnde şuan coraspin kullanıyorum da adetler im hep pıhtılı olurdu şimdi de su gibi hangisi normal
Bilmem benim bazen pıhtılı bazen su gibi oluyor ama ben hamile kalmadan hic kan sulandırıcı kullanmıyorum

Bnm 1298c homozigot bi de pai 4g|4g bir kızım var şükür onda sıkıntı yoktu sonra 1 düşük,1 mol geçirdim cnm
Gecmis olsun evladınıda sana bağışlasın canımcım. Benim de pai4g|4g homozigot mtfhrlerin ikisi de heterozigot(birleşip homozigot oluyor dedi doktor) ve faktör 5(en önemlisi) hterozigot. Mol gebelik nasıl oluyor?

Gecmis olsun evladınıda sana bağışlasın canımcım. Benim de pai4g|4g homozigot mtfhrlerin ikisi de heterozigot(birleşip homozigot oluyor dedi doktor) ve faktör 5(en önemlisi) hterozigot. Mol gebelik nasıl oluyor?
Molde de tek yumurtaya iki sperm girip kromozom yapısını bozuyor beta HCG çok yüksek oluyor,kese üzüm şeklinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…