Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet şükür bnmkide oyleydi,insallah bir daha olmaz saglikli gebelikler yasariz,sen simdi ne durumdasin ,pihtilasma olunca gebelik baslayincami ilaca baslatiolar
Bana doktor b12,d vit,couraspin,ve prowomen başlattı iki kutu için dedi prowomen dan 2 ay korunma süren dedi de annem vefat etti yakın zamanda 4 ay oldu Dr diyeli şu an 2. Kutudayız öyle yinede korkuyorum ya yine aynısı olur diye ondan eşim üroloji bölümüne gidecek her ihtimale karşı.Dr gerek yok dedi ama korkuyorum genede

Kimyasalım var 3 tane canım ama adet günümde beta değerim düşüyordu ve adet oluyordum daha fazla ilerleyen olması iğne kullanıyorum şu an Oksapar 0.4 ve coraspin ama bunları kullanmadan hamile olduğumu öğrendim ben keseyi gördüğümüz gün (betam 2041 di ) trombofili sonucum çıkmıştı ve o gün kullanmaya başladım ilaçları. Genetik doktorumla görüştüm Bebek için değil bunlar seni korumak için dedi gebelikte Normalde zaten pıhtılaşma artıyormuş bende bir de pıhtılaşma hastalığım olduğundan 2 kat fazla pıhtılaşma olacağı için kendimi korumak için kullanmam gerektiğini söyledi. Genetik sonucumdaki homozigot değerlerin bebeğin olmamasına etkisinin kesin kanıtı olmadığını söyledi ben zaten bu ay yumurta güçlendirici kullandım ve o sayede oldu
Yumurta güçlendirici klomen mi canım

Bana doktor b12,d vit,couraspin,ve prowomen başlattı iki kutu için dedi prowomen dan 2 ay korunma süren dedi de annem vefat etti yakın zamanda 4 ay oldu Dr diyeli şu an 2. Kutudayız öyle yinede korkuyorum ya yine aynısı olur diye ondan eşim üroloji bölümüne gidecek her ihtimale karşı.Dr gerek yok dedi ama korkuyorum genede
Anliyrm,basin sagolsun rabbim cennetine koysun sizlere saglik versin...ya biliyormusun bazen herseyi bosver dio kafam yoruluyrm sonradan sunuda bunuda yaptiralim diyrm eşime, gitgeller yoruyor pskojimizi

Evet şükür bnmkide oyleydi,insallah bir daha olmaz saglikli gebelikler yasariz,sen simdi ne durumdasin ,pihtilasma olunca gebelik baslayincami ilaca baslatiolar
Anliyrm,basin sagolsun rabbim cennetine koysun sizlere saglik versin...ya biliyormusun bazen herseyi bosver dio kafam yoruluyrm sonradan sunuda bunuda yaptiralim diyrm eşime, gitgeller yoruyor pskojimizi
Amin cnm.ya tekrardan aynı şeyleri yaşamak zor kürtaj olmak daha zor rahim işlem görüyor sonuçta.hayaller kuruyosun bu sefer tamam diyosun sonuç yine hüsran..çocuk oyuncağı değil ki ilk düşüğe de normal dediler ama yanlış her türlü araştırılmalıymış Dr ların bazıları bişeyden anladığı yok ama tedbirimizi alıcaz gerisi Rabbine kalmış inş birbirimize hayırlı haberlerimizi veririz sen şu an düşünüyor musun

Bana hic bir ilac verilmedi kendiliginden düştü degerlerim molde.sonrasinda da hic bisi demedi dok. Sonra 1. Bos oldu yine olur dedi 2. Bos oldu yine olur dedi.baska 2 dok. Daha gitim onlarda olur dedi,sonra bi dok. Daha gittim oda gitsen iyi olurdu dedi baktir bi dedi onun şeyiyle gittim
Bence sende b12 coraspin ve prowomen a başla gebelikten önce bu Dr çok iyi hiçbir Dr bile demediyse bunlara başlayın

Amin cnm.ya tekrardan aynı şeyleri yaşamak zor kürtaj olmak daha zor rahim işlem görüyor sonuçta.hayaller kuruyosun bu sefer tamam diyosun sonuç yine hüsran..çocuk oyuncağı değil ki ilk düşüğe de normal dediler ama yanlış her türlü araştırılmalıymış Dr ların bazıları bişeyden anladığı yok ama tedbirimizi alıcaz gerisi Rabbine kalmış inş birbirimize hayırlı haberlerimizi veririz sen şu an düşünüyor musun
Evet ya hic bizim halimizden anlamiyorlar,3 kurtajimi geçirdiğim dok. Hep olur olur dedi arada baska dok. Gittim ama devamli olarak ona gittim eşim eger bisi cikarda ilac alman gerekirse o doktora kizicam dio madem izlenecek yollar var neden tesvik etmiyor 3 kurtaj ya dile bile kolay gelmiyor,ben istiyrm evet oglum 5 yasinda allahim bana kardes ver diyor icim agliyor....:KK43:

Merhaba arkadaşlar tüm sayfayı okuyamadım ama biraz göz attım.İğne dozu ayarlaması yaparken size doktorunuz herhangi bir test yaptırdı mı?kafasına göre mi veriyor dozları.bu doktorları hiç anlamıyorum ya.

Evet ya hic bizim halimizden anlamiyorlar,3 kurtajimi geçirdiğim dok. Hep olur olur dedi arada baska dok. Gittim ama devamli olarak ona gittim eşim eger bisi cikarda ilac alman gerekirse o doktora kizicam dio madem izlenecek yollar var neden tesvik etmiyor 3 kurtaj ya dile bile kolay gelmiyor,ben istiyrm evet oglum 5 yasinda allahim bana kardes ver diyor icim agliyor....:KK43:
Bnde öyle ben 2.gebelikte dedim bacaklara baskı oluyor 3. De dedim varis oluştu dışa doğru keseyi görünce coraspin dedi keseyi görene kadar zaten giden gidiyor bnmde kızım 6 yasında o da aynı kardeş kardeş diyor bi dahaki ay bırakıcam korunmayı nasip olursa sen 3. Düşükten sonra mı pıhtılaşma testini yaptırdın

Hemen coraspin başla
Düşünüyosan gebelik bi de b12 bunların bi zararı yok kimseye aksine tüm gebelere veriyorlar artık

Coraspin iç diycktm

Bnde öyle ben 2.gebelikte dedim bacaklara baskı oluyor 3. De dedim varis oluştu dışa doğru keseyi görünce coraspin dedi keseyi görene kadar zaten giden gidiyor bnmde kızım 6 yasında o da aynı kardeş kardeş diyor bi dahaki ay bırakıcam korunmayı nasip olursa sen 3. Düşükten sonra mı pıhtılaşma testini yaptırdın
Genel olarak düşük mu deniyor, evet biri mol ikisi boş.

Genel olarak düşük mu deniyor, evet biri mol ikisi boş.
Normal derken beta düzgün artmadı en son 6.500 de kaldı yolk oluştu bebek oluşmadı kanamam oldu 7 haftalıktı,2. De beta 12.500 dü çok yüksekti önce ikiz diye sevndik sonra kanama ne kese var ne bebek öyle canım

Back