Hamileliğinizin kaçıncı haftasında yaptırmıştınız?Evet ben hamileyken yaptırdım.
evet maalesef iki kimyasal gebelik yaşadımNeden yaptirmak istiyorsun sorunlu gebelik geçirdin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğinizin kaçıncı haftasında yaptırmıştınız?Evet ben hamileyken yaptırdım.
evet maalesef iki kimyasal gebelik yaşadımNeden yaptirmak istiyorsun sorunlu gebelik geçirdin mi
Cok gecmis olsun,hamilemisin suanHamileliğinizin kaçıncı haftasında yaptırmıştınız?
evet maalesef iki kimyasal gebelik yaşadım
Çok teşekkürlerCok gecmis olsun,hamilemisin suan
Ben iki farklı hastanede farklı test yaptırdım. Birinde bebeğin kalp atımı yok pıhtılaşma olabilir dedi doktorum, ben kürtaj olmadım ilaçla düşürdüm hastanede. 1 ay sonra gel test yapalım dedi, hamilelikte yapılmıyor hormonlar normale dönsün dedi. Testi yaptırdım, her şey normal, pıhtılaşma yok dedi. O testte antikoagülan, anti-kardiolipin gibi şeylere baktı sonuçlar negatifti zaten.Bana doktorum hamileyken olmadığını söyledi gerçekten çok acayip ben en iyisi doktorumu değiştireyim . İki kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum diyorum. Hamileyken bu test yapılmaz şu an zaten değerlerin değişmiştir hamilelik dolayısıyla. Bu gebeliği kaybedersek yaptır dedi. Asabım bozuldu.
Cnm bişey sorucam bnde 1 çocuğum var bnde 1 düşük 1 mol geçirdim sonra pıhtılaşma çıktı nasıl bir tedavi uyguladı Dr bi de korunma süren mol den sonra ne kadardıKalp atisi duyulunnca neden pihtilasmaya baglamadilar,cok sordum kusura bakmayin ama,bnm cocgum vr snraki gebeliklerim bos ve mol oldu da
5. haftamdaydım, öğrenir öğrenmez iğneye başladım test sonucuna göre ya iğneyi bırakacaktım ya devam edecektim. Bende Factor V homozigot,Hamileliğinizin kaçıncı haftasında yaptırmıştınız?
evet maalesef iki kimyasal gebelik yaşadım
Ben yarın gidip yaptırayım o zaman bu testleri. Aklımda kalmasın ne olur ne olmaz5. haftamdaydım, öğrenir öğrenmez iğneye başladım test sonucuna göre ya iğneyi bırakacaktım ya devam edecektim. Bende Factor V homozigot,
MTHFR 677 heterozigot çıktı. Yani pıhtılaşma riskim var.
Yaptıracağınız testleri sorun, benim ilk yaptırdığım test genetik test değilmiş ve negatif çıktı. Diğerinde pıhtılaşma riskim çıktı.Ben yarın gidip yaptırayım o zaman bu testleri. Aklımda kalmasın ne olur ne olmaz![]()
Evet yeterli.Şunlara baktırmam yeterli mi acaba ?
İzler zamanla geçiyor. Bana hemşireler ilk başta hep koldan yapıyorlardı ve iki kolum da mosmor olmuştu. Ben karından yapıyorum, önceleri karnım da morarıyordu ama son zamanlarda pek morarmıyor.Merhaba Oksapar iğne kullanıyorum pıhtılaşma için. Göbekten yapıyorum. Çok geniş bir morarma olmuyor çok şükür ama nokta nokta yaptığım yerler görünüyor. Hiç iz kalmadan yapabilen var mı bu igneleri? İlk başladığımda hemşire yapmıştı ve onda yeri bile belli değildi![]()
Peki karnım büyüyüp gerilmeye başlayınca nasıl yapacağım onu tam anlamadım. Sonuna kadar karından yapanlar var. Kilolu biri değilim ve gobegimde yağ da az. Hani böyle hafif çekip yapıyoruz ya onu yapabiliyor muyuz ileriki aylarda?İzler zamanla geçiyor. Bana hemşireler ilk başta hep koldan yapıyorlardı ve iki kolum da mosmor olmuştu. Ben karından yapıyorum, önceleri karnım da morarıyordu ama son zamanlarda pek morarmıyor.
Tedbiren ilaç veriolar ama senin durumun ne bilmiyrm ama yinede sen testlerini yaptır bi ara bence kafandan giderÇok teşekkürlerCanım reglim iki gün gecikti beta değerim 180 civarı bir şey çıktı . Şu an hamileyim diyemiyorum çünkü iki gün sonra iki katına çıkmış mı ona bakılacak. Daha önce iki kimyasalım olduğu için bilemiyorum . Çok endişeliyim .
Ben testlerimi yeni verdim daha 1 aya belki cikarmis, ilk saglikli dgum 2. Mol 3.4. Boştu dok bir yil dedi ama biz istemedik 2016 da olmustu 2019da 3 ay arayla boş u yasadim. Suan hamilemisin pekiCnm bişey sorucam bnde 1 çocuğum var bnde 1 düşük 1 mol geçirdim sonra pıhtılaşma çıktı nasıl bir tedavi uyguladı Dr bi de korunma süren mol den sonra ne kadardı
Yok şu an tedavi uyguluyor Dr, 2 ay sonra başla dedi normalde mol sen sonra 6 ay ile 1 yıl korunma süresi prowomen un 2. Kutusuna geçicen o da bitsin kan değerlerime tekrar baktırıcam d vit çok az sonra bismillah diycem korkuyorum aynısı olur diyeBen testlerimi yeni verdim daha 1 aya belki cikarmis, ilk saglikli dgum 2. Mol 3.4. Boştu dok bir yil dedi ama biz istemedik 2016 da olmustu 2019da 3 ay arayla boş u yasadim. Suan hamilemisin peki
Genetik bölümüne gidip dok. Gonderdi böyle böyle yasadim diyince gerekli seyleri yaziolar ,bende oyle oldu en azindanŞunlara baktırmam yeterli mi acaba ?