Hayırlıysa Allah nasip ettiyse bi çırpıda alırsın kucağına hiç merak etme. Neler neler yaşayan insanlar var. Çok şükür sebebin belli ve tedavin de mümkün. İçini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. Hadi hayırlı olsunMerhabalar benim sat 12 aralık bat 10 Ocaktı.
6 ocakta idrar da çift çizgiyi görüp kan tahlilimde beta 582 çıktı
8ocak beta 2041 (ultrasonda karından kese gözüktü )
10 Ocak 4779 çıktı
fakat bundan önce 3 kimyasalım olduğu için trombofili testi yaptırmıştım ve onun sonucu da 8 ocakta çıkmış maalesef pai ve a1298c genlerim homozigot çıktı. Doktor hemen günde iki tane oksapar 0,4 iğne , coraspin ve progestan yazdı. Kullanmaya başladım 16 ocakta tekrar gidicem doktora.
aranızda benim gibi olan var? Önerilerinize güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ❤
Öyle diyolar ama sen başka doktora da git. Mthfr homozigot benim de ama iki düşüğğm var. İğnesiz ilaçsız olmuyo bence. Ben normal kadın doğumcuya gitmiştim o da bana gerek yok demişti. Dahiliye gerek yok olur mu saçmalamayın dedi tavsiye mektubu yazdı iğne kullanmalıdır diyeHAyırlı olsun bebeğiniz. Bir tane 21 haftalık kaybım var. 21 haftalığa rahim ağzı yetmezliğinden dendi. Sonra 2 tane de kimyasal gebelik oldu. Pco hastasıyım. Geçen ay pıhtılaşma testi yaptırdım. MTHFR1298 ve faktör XIII V34L homozigot. İki tane riskli gebelik uzmanına sordum. İkisi de sıkıntı yok, aspirin veya iğne kullanma dedi. Siz normal kadın doğumcuya mı gittiniz?
3. Ye ilk adetinin 2. Günü gitmerhaba kizlar temmuzda 5. haftada kalp atisini duyamadan bi kaybim oldu.hadi normaldir dedik gectik kasimda yine hamile kaldim onda da kalbini duyduk 7. haftada sonra durdu.bugun kurtaj oldum.sizce arastirma hastanesine basvurmak icin kurtajdan sonra nekadar beklemeliyim? birde burdaki arastirma hastanesinde randevu alirken 2 secenek var ozel randevu( basinca hicbisey cikmiyor) bide hastane randevu...hastane randevuda genetik die bi bolum bulamadim.kadin dogum da 3 e ayrilmis.
1-kadin dogum gebe pol.
2-kadin dogun onkoloji ve urojinekoloji pol.
3-kadin dogum ureme sagligi ve infertilote pol.
benim bu 3 unden hangisine randevu almam gerekecek doktor isimleride yazmiyor hic buarada sadece randevu saati var
İnşallah canım ya teşekkür ederim desteğin içinHayırlıysa Allah nasip ettiyse bi çırpıda alırsın kucağına hiç merak etme. Neler neler yaşayan insanlar var. Çok şükür sebebin belli ve tedavin de mümkün. İçini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. Hadi hayırlı olsun
Bizde kromozom trombofili yaptirdik 3 gun oldu daha 1.5 aya cikarmis,hayirlisi olsun herkez icin umarim sende biran önce istedigine kavusrsun6 tüp kan aldılar iki sayfa kadar faktöre bakıldı. Eşimle benden de genetik test için kan aldılar. Sadece kromozom analizi yaptırdım ben o bile devlette iki aya çıktı. Mtfhr homozigot gen mutasyonu ve homosistein 15 çıktığı için apikobal başladı. Düşük için sebebin yok dedi ama 15 homosistein düşük için yeterli deniliyor. Ha bide transvajinal usg yaptılar adetliyken.
En kötüsü beklemek zaten. Dikiş makinesi aldım. Onunla kafamı oyalıyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBizde kromozom trombofili yaptirdik 3 gun oldu daha 1.5 aya cikarmis,hayirlisi olsun herkez icin umarim sende biran önce istedigine kavusrsun
Bende bende orguyle oyalaniyrm esim sagolsun satmasamda olsun yap oyalan dio ona kafa yorunca unutyrmEn kötüsü beklemek zaten. Dikiş makinesi aldım. Onunla kafamı oyalıyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
1.5 ay mı bnm 3 gune ciktiBizde kromozom trombofili yaptirdik 3 gun oldu daha 1.5 aya cikarmis,hayirlisi olsun herkez icin umarim sende biran önce istedigine kavusrsun
Özelde yaptirdiysan belki ondandir yada ayni testlermi1.5 ay mı bnm 3 gune cikti
Merhaba üç günde çıkmış pıhtılaşma testiniz acaba nerede yaptırdınız benim de acil yaptırmam gerekiyor da. Ben de sizin gittiğiniz yere gideyim1.5 ay mı bnm 3 gune cikti
Evet özel hastanede trombofili testleriÖzelde yaptirdiysan belki ondandir yada ayni testlermi
Ben de özelde yaptırdım ama 3 haftada çıktı sonuçlar.Evet özel hastanede trombofili testleri
Benim yaptrdğm hastane sırf kadın hastanesi belki ondandirBen de özelde yaptırdım ama 3 haftada çıktı sonuçlar.
Arastirma da 1. 1.5 arasiEvet özel hastanede trombofili testleri
Merhaba bu testi hamileyken yaptırabiliyor muyuz?Benim yaptrdğm hastane sırf kadın hastanesi belki ondandir
Merhaba bu testi hamileyken yaptırabiliyor muyuz?Benim yaptrdğm hastane sırf kadın hastanesi belki ondandir
Neden yaptirmak istiyorsun sorunlu gebelik geçirdin miMerhaba bu testi hamileyken yaptırabiliyor muyuz?
Evet ben hamileyken yaptırdım.Merhaba arkadaşlar bu testler hamileyken yapılabiliyor mu ?
Bana doktorum hamileyken olmadığını söyledi gerçekten çok acayip ben en iyisi doktorumu değiştireyim . İki kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum diyorum. Hamileyken bu test yapılmaz şu an zaten değerlerin değişmiştir hamilelik dolayısıyla. Bu gebeliği kaybedersek yaptır dedi. Asabım bozuldu.Evet ben hamileyken yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?