Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayırlıysa Allah nasip ettiyse bi çırpıda alırsın kucağına hiç merak etme. Neler neler yaşayan insanlar var. Çok şükür sebebin belli ve tedavin de mümkün. İçini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. Hadi hayırlı olsun

Öyle diyolar ama sen başka doktora da git. Mthfr homozigot benim de ama iki düşüğğm var. İğnesiz ilaçsız olmuyo bence. Ben normal kadın doğumcuya gitmiştim o da bana gerek yok demişti. Dahiliye gerek yok olur mu saçmalamayın dedi tavsiye mektubu yazdı iğne kullanmalıdır diye

3. Ye ilk adetinin 2. Günü git

İnşallah canım ya teşekkür ederim desteğin için

Bizde kromozom trombofili yaptirdik 3 gun oldu daha 1.5 aya cikarmis,hayirlisi olsun herkez icin umarim sende biran önce istedigine kavusrsun

Bizde kromozom trombofili yaptirdik 3 gun oldu daha 1.5 aya cikarmis,hayirlisi olsun herkez icin umarim sende biran önce istedigine kavusrsun
En kötüsü beklemek zaten. Dikiş makinesi aldım. Onunla kafamı oyalıyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet ben hamileyken yaptırdım.
Bana doktorum hamileyken olmadığını söyledi gerçekten çok acayip ben en iyisi doktorumu değiştireyim . İki kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum diyorum. Hamileyken bu test yapılmaz şu an zaten değerlerin değişmiştir hamilelik dolayısıyla. Bu gebeliği kaybedersek yaptır dedi. Asabım bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…