Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb öncelikle cok gecmis olsun,rabbim hayirlisi ile nasip etsin,bu testi nerde ,ne diyerek yaptirdin genetik test diyince bu testlerde mi giriyor icine?
Amin inşallah. Üniversite hastanesi kadın doğuma gittim. Araştırılmasını istiyorum dedim. Kan verdim yaptırdım. Test adı söylemedim. Eşimden de kan alındı genetiğine bakıkacakmış. Burada genetik bölümü yok. Kadınlar için kadın doğum, erkekler için üroloji bölümünden sıra alınıyor.

Amin inşallah. Üniversite hastanesi kadın doğuma gittim. Araştırılmasını istiyorum dedim. Kan verdim yaptırdım. Test adı söylemedim. Eşimden de kan alındı genetiğine bakıkacakmış. Burada genetik bölümü yok. Kadınlar için kadın doğum, erkekler için üroloji bölümünden sıra alınıyor.
Anladim,bende arastirmayi aradim tibbi genetigi geliosunuz kan veriosunuz bu kadar dedi,anlamdim ne test isticem napicam,genetik diyince icine neler giriyo trombofili giriyormu bulamdim ,gidcem bakalim nolcal

Benimde MTHFR homozigot ve direkt pıhtılaşma denildi size kim ilaç gerekmez dedi ki bu faktörlerden birinde bile çıksa iğne tedavisi şarttır?

Hepsinde sart degil. Hatta bazi kaynalara gore artik sadece faktor 5 homozigot a igne verip digerlerine verilmiyor. Nadirde olsa ona bile vermeyen doktorlar var

Bende birsey sormak istiyrm ya kafam allak bullak oldu,ben arastirma has. Aradim tibbi genetige baglandim ,genetik test yaptirmak istyrm dedim direk buraya geliyrsunuz kan veriyorsunuz dedi,ben trombofili paneli diyince hersey icine giriyor mu ne demem gerek acaba?
Canım evet eşinle gidip düşüklerin olduğunu söyle onlar bakar zaten

Merhaba aranıza yeni katıldım. Pco hastasıyım. 21 haftalık bir tüp bebek kaybım oldu 2 yıl önce. Rahim ağzı yetmezliğinden dendi. Kayıptan sonra iki tane kendiliğinden hamile kaldım. Kimyasal gebelik oldu. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Daha doktor görmedi. Yorum yapabilir misiniz?
Bakalım senin doktorun ne diyecek.Benim hematoloji doktorum son iki mutasyonu önemsiyoruz dedi.Yani benim doktorum olsaydı bir şeyin yok derdi

Mrb öncelikle cok gecmis olsun,rabbim hayirlisi ile nasip etsin,bu testi nerde ,ne diyerek yaptirdin genetik test diyince bu testlerde mi giriyor icine?
Ben önce dahiliyeye gittim direk hematolojiye gidemiyordum çünkü.O izin verdi ve randevu aldım hematalog da bir test yapıp genetiğe yolladı beni

Benimde MTHFR homozigot ve direkt pıhtılaşma denildi size kim ilaç gerekmez dedi ki bu faktörlerden birinde bile çıksa iğne tedavisi şarttır?
Ne bileyim özel de devlet de bişey olmaz tedavi gerekmez dedi. Homosistein de 15 çıktı ama ısrar ediyolar gerek yok diye

Back