Ben de henüz hamile değilim.doktor folbiol olmaz folidace kullan dedi.hangisi yüksek doz bunların.ve günde 1 kere miSu an gebe degilim.
Mthfr heterozigot mutasyonu icin perinatolog da bana tum gebelik boyunca yuksek doz folik asit kullanman gerekiyor dedi. Folbiol alabilirsin dedi
Simdi prospektusune baktim folidace 400 mikrogram, folbiol 5 miligram. Folbiol daha yuksek. Folidoce ayriyeten 2 microgram b12 De iceriyormus.Ben de henüz hamile değilim.doktor folbiol olmaz folidace kullan dedi.hangisi yüksek doz bunların.ve günde 1 kere mi
ya ben de onu anlayamadim.daha yüksek mg içtiğimi saniyordum kaç haftadır ..cok kötü oldu.anlamadim o zaman benim sonuclarima bakan doktor pihtilasmayi görüp neden folbiol içme folidace iç dediSimdi prospektusune baktim folidace 400 mikrogram, folbiol 5 miligram. Folbiol daha yuksek. Folidoce ayriyeten 2 microgram b12 De iceriyormus.
Bunu doktorunla ayrintili konusmalisin.ya ben de onu anlayamadim.daha yüksek mg içtiğimi saniyordum kaç haftadır ..cok kötü oldu.anlamadim o zaman benim sonuclarima bakan doktor pihtilasmayi görüp neden folbiol içme folidace iç dedi
yani konuşacak bir şey yok ki belki yeterince bilgi sahibi değil pihtilasmayla ilgili.Ben bunu başka bir doktora sorayim.Bu hafta da yumurtlama haftam.folbiol kullanayim şimdilik en iyisiBunu doktorunla ayrintili konusmalisin.
siz folbiol 5mg mı kullaniyorsunuzBen de henüz hamile değilim.doktor folbiol olmaz folidace kullan dedi.hangisi yüksek doz bunların.ve günde 1 kere mi
siz folbiol 5 mg mı kullaniyorsunuzBunu doktorunla ayrintili konusmalisin.
Ben su an kullanmiyorum. Yakin donem kaybim oldu dinlenme surecindeyim. Ama demir ilaci var su an aldigim onun icinde De 400 mikrogram folik asit varmis.siz folbiol 5 mg mı kullaniyorsunuz
arkadaşlar bilen birileri cevap verebilir mi acaba.pihtilasma olanlar folik asit ne kullaniyorsunuz? bana folidace verdi günde 1 tane iciyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için .hemen baktim yazdiklarinza.bemiks 1.5 mg folik asit iceriyor.ı mom da 400 mcg folik asit içeriyor.ama iclerinde iyot b12 vb de bir çok vitamin var.Benim tam da bugün yumurtlama günüm.siz ilk aylarda bu ikisini beraber mi kullandiniz.bu konuda bilgilisiniz.doktora sor diceksiniz ama folidoce kullan dedi.ama daha fazla folik asit almam gerekiyor sanırım.sizin kullandiklarinizi mı kullansam acaba.Ocean mummy kullaniyorum baslarda da bemiks c ve i mom kullandim
Üzüldüm .Kaybetmek çok zor yaşayanlar biliyor malesef.ins. önlemimizi alıp tekrar kayıp yasamayiz.Ben su an kullanmiyorum. Yakin donem kaybim oldu dinlenme surecindeyim. Ama demir ilaci var su an aldigim onun icinde De 400 mikrogram folik asit varmis.
Kaderci olmam gerekiyormus artik yoksa alinabilecek tum onlemleri fazlasiyla almistik.Üzüldüm .Kaybetmek çok zor yaşayanlar biliyor malesef.ins. önlemimizi alıp tekrar kayıp yasamayiz.
Öyle mi.Bazen elden bir sey gelmiyor.Artik ben buna inaniyorum.Allah ol deyince oluyor.Gelecekse her sekilde geliyor dünyaya bir bebek. 2 kimyasal yaşadım.pihtilasma eğilimi varmış.bilmiyordum.sizin hangi genlerinizde sorun vardiKaderci olmam gerekiyormus artik yoksa alinabilecek tum onlemleri fazlasiyla almistik.
Öyle mi.Bazen elden bir sey gelmiyor.Artik ben buna inaniyorum.Allah ol deyince oluyor.Gelecekse her sekilde geliyor dünyaya bir bebek. 2 kimyasal yaşadım.pihtilasma eğilimi varmış.bilmiyordum.sizin hangi genlerinizde sorun vardiKaderci olmam gerekiyormus artik yoksa alinabilecek tum onlemleri fazlasiyla almistik.
Factor v ile mthfr677. Ikisi De heterozigot bir De yumurta rezervim dusuk amh 0,3; ayrica rahim anomalisi var.Öyle mi.Bazen elden bir sey gelmiyor.Artik ben buna inaniyorum.Allah ol deyince oluyor.Gelecekse her sekilde geliyor dünyaya bir bebek. 2 kimyasal yaşadım.pihtilasma eğilimi varmış.bilmiyordum.sizin hangi genlerinizde sorun vardi
Eğer bu dünyada kısmeti varsa Allah izin verirse oluyor.factor v sıkıntı diyorlar ama en azindan homozigot değil.Insallah sağlıkla olur sizin ve hepimizinFactor v ile mthfr677. Ikisi De heterozigot bir De yumurta rezervim dusuk amh 0,3; ayrica rahim anomalisi var.
Teşekkür ederim cevabınız için .hemen baktim yazdiklarinza.bemiks 1.5 mg folik asit iceriyor.ı mom da 400 mcg folik asit içeriyor.ama iclerinde iyot b12 vb de bir çok vitamin var.Benim tam da bugün yumurtlama günüm.siz ilk aylarda bu ikisini beraber mi kullandiniz.bu konuda bilgilisiniz.doktora sor diceksiniz ama folidoce kullan dedi.ama daha fazla folik asit almam gerekiyor sanırım.sizin kullandiklarinizi mı kullansam acaba.
Teşekkürler, az kaldi herhalde doguma sizinYo ayri ayri kullandim hazirlanirken bemiks ile basladim sonra hamilelik olunca imom a gectim 12. Haftadan itibarende ocean mummy devam ediyorum dogumdan sonrada edicem
Teşekkürler, az kaldi herhalde doguma sizin
sağlıkla inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?