Ben neye göre riskin az ya da çok olduğunu bilmiyorumBen sizden cok daha riskliyim. Ecoprin 80 lik ve 0.4 luk igne kullandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben neye göre riskin az ya da çok olduğunu bilmiyorumBen sizden cok daha riskliyim. Ecoprin 80 lik ve 0.4 luk igne kullandim
Bende de 677 heterozigot idi senden farklı olarak, faktör v imiz aynı. Gebelikte Coraspirin 100 mg oksapae 0,4 kullanmıştım.Kızlar benim genetik sonuçlarım çıktı ekliyorum fotoğraf. Benimle aynı olan kimler var? Riski ne kadar sizce bunun? Kan sulandiriciya hamile kalınca baslayacagiz dedi doktor
O arkadaşın faktör v i homozigot.Ben neye göre riskin az ya da çok olduğunu bilmiyorum
O arkadaşın faktör v i homozigot.
Kadın doğumcular factor v i heterozigot olsa da pıhtılaşma açısından ciddiye alıyorlar. Mthfr ler folat metabolizmasından sorumlu daha çok.
Bu konuda standart Yok malesef. Kimisinin doktoru hiç trombofili panelini taratmadan ezbere de veriyor.. en doğrusunu doktorun bilir.Burada okuduğum kadarıyla gebe kalmadan başlatanlar oluyormuş. Bana başlamak için gebeliği beklememi söyleyince kafam karıştı. Geç mi kalmış olurum acaba diye. Düşük doz kan sulandırıcı yeterli dedi ://
Faktor 5 leiden homozigotunuz varsa yuksek risklisinizdir mesela...Ben neye göre riskin az ya da çok olduğunu bilmiyorum
Anladım teşekkür ederimFaktor 5 leiden homozigotunuz varsa yuksek risklisinizdir mesela...
Hetorozigotlar tasiyici homozigotlar hastadir
Canım çok teşekkürler ben ne olur ne olmaz diye aynı gün iki yerede randevu alicam şu kürtajım.bi olsun.Kadin doguma gidin testleri yaptirmali miyim diye konusun o genetige sevk eder. Genetikte yaptirin cikan sonuclarq gore tekrar yazin yonlenirelim. Ben zeynep kamilde yaptirmistim
Geçmiş olsun. Doktorundan düşük materyalini de genetiğe göndermesini talep et.Canım çok teşekkürler ben ne olur ne olmaz diye aynı gün iki yerede randevu alicam şu kürtajım.bi olsun.
Canım senin ilkmiydi@Bulut161 @MoonfacedMom kızlar size çok teşekkür ederimBirini üniv.hastanesi biri araştırma Hastanesi'ne aldım.Hangisine gidebilirsen yada hangisi yaparsa bakalım.
Eşimle mi gitmem sartmi birde ne diyoruz doktora?
Sizin ilk gebelik miydi? Çocuğunuz var mı? Bende de Factor 5 homozigot, Mthfr 677 heterozigot. Benim bir oğlum var. İki kalp atımı duran gebeliğim var. Bu hamileliğimde öğrenir öğrenmez oksapar iğneye başladım. Öncesinde de corasprin kullanıyordum.Kızlar benim ilk 5 aylık bi kaybım oldu bebek genetiğe yollandı bi sonuc cıkmadı doktor rahim yetmezliğide olabilir dedi genetik test yaptrmamı da söylemişti yaptrdım 2 genimde heterezigot cıktı biri faktor2 diğeri mthfr677 homosistein de yuksek çıkmıştı doktor bana folik ve b12 de içinde olan multivitamin verdi tekrar gebe kaldım ecopirin başlattı 7 haftaşık kanamayla düşük yaptım ama bebek ve kese iyiydi kaşbi atıyordu evde düşürdümdoktor kan sulandırıcı 12 haftadan sonra kan akışına göre vericekti acaba kullanmadım içinmi oldu kafam çok karısık birde romotolojiye gitmek istiyorum belki bagısıklıkla alakalıdır
Canım bu alıntı benim değil bana ait değil aslında ama nasıl olmuşsa karışıklik olmuş alintida.Canım senin ilkmiydi![]()
Canım bu alıntı benim değil bana ait değil aslında ama nasıl olmuşsa karışıklik olmuş alintida.Canım senin ilkmiydi![]()
Oglunuza hamileyken iğne yada coraspirin kullaniyormuydunuz yani yoksa kendiliğinden sağlıklı bir gebeliginiz mi oldu?Sizin ilk gebelik miydi? Çocuğunuz var mı? Bende de Factor 5 homozigot, Mthfr 677 heterozigot. Benim bir oğlum var. İki kalp atımı duran gebeliğim var. Bu hamileliğimde öğrenir öğrenmez oksapar iğneye başladım. Öncesinde de corasprin kullanıyordum.
Hayır kullanmadım, haberim yoktu sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Daha sonra iki kez hamileliğimde 6-7. haftalarda bebeklerin kalbi durdu, daha doğrusu kalp atışını hiç duymadık. İkinci kayıptan sonra corasprin ve folik asit kullandım. Bunda da oksapar iğne oluyorum, akşamları da corasprin kullanıyorum.Oglunuza hamileyken iğne yada coraspirin kullaniyormuydunuz yani yoksa kendiliğinden sağlıklı bir gebeliginiz mi oldu?
Ne güzel sağlıklı bir gebeliginizde olmuş arada Allah ona sağlıklı uzun ömürler versinHayır kullanmadım, haberim yoktu sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Daha sonra iki kez hamileliğimde 6-7. haftalarda bebeklerin kalbi durdu, daha doğrusu kalp atışını hiç duymadık. İkinci kayıptan sonra corasprin ve folik asit kullandım. Bunda da oksapar iğne oluyorum, akşamları da corasprin kullanıyorum.
2 kaybım var canım ama kalp durması olmadı diğeri doğdu es asaya geldi buda kanama olmultum evde düştüSizin ilk gebelik miydi? Çocuğunuz var mı? Bende de Factor 5 homozigot, Mthfr 677 heterozigot. Benim bir oğlum var. İki kalp atımı duran gebeliğim var. Bu hamileliğimde öğrenir öğrenmez oksapar iğneye başladım. Öncesinde de corasprin kullanıyordum.