Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Su an gebe degilim.
Mthfr heterozigot mutasyonu icin perinatolog da bana tum gebelik boyunca yuksek doz folik asit kullanman gerekiyor dedi. Folbiol alabilirsin dedi
Ben de henüz hamile değilim.doktor folbiol olmaz folidace kullan dedi.hangisi yüksek doz bunların.ve günde 1 kere mi

Simdi prospektusune baktim folidace 400 mikrogram, folbiol 5 miligram. Folbiol daha yuksek. Folidoce ayriyeten 2 microgram b12 De iceriyormus.
ya ben de onu anlayamadim.daha yüksek mg içtiğimi saniyordum kaç haftadır ..cok kötü oldu.anlamadim o zaman benim sonuclarima bakan doktor pihtilasmayi görüp neden folbiol içme folidace iç dedi

Ocean mummy kullaniyorum baslarda da bemiks c ve i mom kullandim
Teşekkür ederim cevabınız için .hemen baktim yazdiklarinza.bemiks 1.5 mg folik asit iceriyor.ı mom da 400 mcg folik asit içeriyor.ama iclerinde iyot b12 vb de bir çok vitamin var.Benim tam da bugün yumurtlama günüm.siz ilk aylarda bu ikisini beraber mi kullandiniz.bu konuda bilgilisiniz.doktora sor diceksiniz ama folidoce kullan dedi.ama daha fazla folik asit almam gerekiyor sanırım.sizin kullandiklarinizi mı kullansam acaba.

Kaderci olmam gerekiyormus artik yoksa alinabilecek tum onlemleri fazlasiyla almistik.
Öyle mi.Bazen elden bir sey gelmiyor.Artik ben buna inaniyorum.Allah ol deyince oluyor.Gelecekse her sekilde geliyor dünyaya bir bebek. 2 kimyasal yaşadım.pihtilasma eğilimi varmış.bilmiyordum.sizin hangi genlerinizde sorun vardi

Kaderci olmam gerekiyormus artik yoksa alinabilecek tum onlemleri fazlasiyla almistik.
Öyle mi.Bazen elden bir sey gelmiyor.Artik ben buna inaniyorum.Allah ol deyince oluyor.Gelecekse her sekilde geliyor dünyaya bir bebek. 2 kimyasal yaşadım.pihtilasma eğilimi varmış.bilmiyordum.sizin hangi genlerinizde sorun vardi

Factor v ile mthfr677. Ikisi De heterozigot bir De yumurta rezervim dusuk amh 0,3; ayrica rahim anomalisi var.

Teşekkür ederim cevabınız için .hemen baktim yazdiklarinza.bemiks 1.5 mg folik asit iceriyor.ı mom da 400 mcg folik asit içeriyor.ama iclerinde iyot b12 vb de bir çok vitamin var.Benim tam da bugün yumurtlama günüm.siz ilk aylarda bu ikisini beraber mi kullandiniz.bu konuda bilgilisiniz.doktora sor diceksiniz ama folidoce kullan dedi.ama daha fazla folik asit almam gerekiyor sanırım.sizin kullandiklarinizi mı kullansam acaba.

Yo ayri ayri kullandim hazirlanirken bemiks ile basladim sonra hamilelik olunca imom a gectim 12. Haftadan itibarende ocean mummy devam ediyorum dogumdan sonrada edicem

Merhaba kızlar. İlk gebeliğim kimyasal gebelikti. 4. haftada kendiliğinden düştü. 2. gebeliğimde 8. haftada bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. Bir daha hamile kalırsam doktorum hibor 5000 iğne kullanmamı söyledi. Bu iğnenin çok acıttığı doğru mu? Bir yan etkisi var mı? Bende hemoroid var. Bazen kanıyor. Kanadığında iğneden dolayı kan durmazsa napacağım? Çor korkuyorum. İğne vurulurken hemoroid problemi yaşayanlar oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim :(

Back