Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ozporcum neden hayal olsun işallah bizde bir gün ana baba olacaz hem ümit olmadan yaşanmazki en azından sen şu an hayal kurabiliyorsun ben şimdilik hayal kurma işini bile erteledim sen gene bana göre şanslısın

yaa senindemi facebooktasın kız benim kocişin var ama benim yok bendemi katılsam oraya ne yapsam

KAHVELOKUM canım saol çok fazla önemli bişey değil ufak bi açıklık ve onun sonunda enfeksiyon şimdi ilaç kullanıyorum zaten açık yer mercimek gibi bişey büyük değil yani ama sızlıyo meret i,şte sen neler yapıyorsun canım test yaptırdınmı yeniden ne durumdasın canım

tekrar geçmiş olsun.. sen sızlıyor dedin ya benim karnımdan kramplar geçti.. bu konuda acayip bir empatim var.. tuhaf bir şey işte :)
yok canım ya test falan yaptırmadım.. hiç canım istemiyor..

kahvelokum canın istemiyor diye bişey yok sende ona göre hareket edersin bölesi daha zor adet oldunmu sen

kızlar ben yatıyorum yemeği fazla kaçırmışım sanırım midem bulanıyo hadi öptm sizi iyi gecler..

merhaba kızlar:)

yeniden yeniden teşekkürler melek76, aslıhan ve diğer tüm arkadaşlar. Deniz bir doğsun da öpsün ellerinizi valla, nasıl teşekkür edelim bilemiyoruz..

biz şeker yüklememizi de yaptırdık, sonuçları da aldık, allah şükür normal değerler arasında çıktı şekerim de.bizden haberler böyle işte, öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
masallah sıze opuldunuz
sağol bitanem ben 28+3 iken preeklampsiden dolayı sezeryan ile doğum yaptım 7 ay boyunca gittiğim dr tehlikeli olduğu için doğumumu yapmadı beni salladı tabii zaman geçinde bende rahimde iç kanama başlamış ve ben bebişimi bebişim beni zehirlemiş bundan dolayı rahim zarar görmüş doğumdan sonra başlarda kanamam normaldi ama sonra bi ay boyunca kanamam olduğuda oldu yada 15 günde bir oldu işte sebebi buuu
cok gecmıs olsun canım kusura bakmazsan bırsey soracagım bebebgın varmı suan yanı anlayaamadım kaybettınmı yoksa kusura bakma lutfen
canım gideceğim bugün belli oldu.kociş aradı işyerinden randevu al dedi.bende aldım.pazartesi üçte canım gelişmeleri bildiririm size.
ınsallah guzel haberlerle don canım
[ı]bu arada bende kocamla resmimi koydum kimse farketmedi mi[/ı]?
gorduk canım masallah sızede

eminecim saol canım intenetten araştırıcam burdan haberleşiriz benim loğusalık bitsin yani 2 hafta sonra vakit kaybetmiycem hemen doktorla görüşücem işallah canım aynı anda hamile kalırız ama ben en az 6 ay beklemek zorundayım sen hamile kal ben arkandan yetişirim canım
canım sna nıye 6 ay sure verdı
limburg tatlım sen nasılsın
saol canım ıyıyım cok sukur rabbım sabrını verıyor
limburg sen neler yapıyosun canım.
saol canım sen nasılsın
ozporcum neden hayal olsun işallah bizde bir gün ana baba olacaz hem ümit olmadan yaşanmazki en azından sen şu an hayal kurabiliyorsun ben şimdilik hayal kurma işini bile erteledim sen gene bana göre şanslısın
amaaaannn sende nıye hayalmıs bakayım bızede nasıp edecek mevlam ınanıyorum ben
limburg, nasılsın canım?
Iznin olursa ve üzülmeyeceksen listeyi güncelleyebilir miyim?

canım benım nasıl kıbar nasıl dusuncelısın bıtanem yaaaaaa o lıstede oldukca nasıl mutlu oluyordum her hafta lerledıkce cok uzulucem ama napalım mecbur guncellemen gerekıo ınsallah dua ette yenıden hem benı hem kendını ekle kısa zamnda rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım

canım benım nasıl kıbar nasıl dusuncelısın bıtanem yaaaaaa o lıstede oldukca nasıl mutlu oluyordum her hafta lerledıkce cok uzulucem ama napalım mecbur guncellemen gerekıo ınsallah dua ette yenıden hem benı hem kendını ekle kısa zamnda rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım

çok üzülüyorum ben böyle olunca... öyle zor geliyor ki böyle anlarda...
canım, dua ederek güncelleyeceğim listemizi.. en kısa zamanda hepimiz listemizde oluruz ve sağlıkla devam eder hamileliğimiz inş..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..
sen de sık sık gir ve iyi olduğunuz haber ver bize olur mu.. o zaman daha iyi hissediyorum kendimi..a.s.

çok üzülüyorum ben böyle olunca... öyle zor geliyor ki böyle anlarda...
canım, dua ederek güncelleyeceğim listemizi.. en kısa zamanda hepimiz listemizde oluruz ve sağlıkla devam eder hamileliğimiz inş..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..
sen de sık sık gir ve iyi olduğunuz haber ver bize olur mu.. o zaman daha iyi hissediyorum kendimi..a.s.

CANIM BENIM YA SOYLIYECEK SOZ BULAMIORUM SANA GERCEKTEN COK DUSUNCELISIN INSALLAH RABBIM EN KISA ZAMANDA HEPIMIZE SAGLIKLI SIHHATLI HAYIRLI VE ZAMANINDA EVLATLARIMIZI NASIP EDER BITANEMopuyorumnanaktan

Günaydınlar:)

Teşekkürler Limburgcum, dün de karşılaşamadık gene..Ben nezleyi atlatamadım bir türlü, baş ağısı da yapıyor çok fena, akşam da pek duramadım bundan dolayı..Biz de seni öpüyoruz ve çok seviyoruz:1hug:

günaydın şekerler, kızçe uyurken geçmişe bakıcam azcık...
gününüz güzel geçsin..
öptüm hepinizi:)

bende çalışmıyor olsaydım bende olmazdım herhalde ahhh nerde o günler :Saruboceq:
sen nasılsın krizantem nasıl gidiyor

bende çalışmıyor olsaydım bende olmazdım herhalde ahhh nerde o günler :Saruboceq:
sen nasılsın krizantem nasıl gidiyor

ah canım kıyamam ama naparsın her seyın bı zorlugu var sen ıste yarın ben senın yerıne bıraz daha fazla uyuyayım gercı bende sabahları 7 de kalkarım kocıse kahvalatı hazırlarım bugun nedense tatlım benı uyandırmaya kıyamamıs
bende bı degısıklık yok canım sıradan gecıyo gunler
sen neler yapıyosun?

X