sağol canım bayramdan sonra konturole gidicem inşallah normale döner sen kaç haftalık hamilesin benimki 18 haftalık oldu
Gelgitcim , merhaba , celenin söylediği şey benim de ilgimi çekti. Benim hamileliklerimin ilki kasım ayında , 2. si haziranda olmuştu. Yaklaşık tarihler değil ama , sonuçta denemeye devam etmek durumundayız. Ben de senin gibi mthfr homozigotum 4 aydır gebelik bekliyorum.Sevgiler..
Aminnn..
canım seninle sorunmuz aynı mı peki Sen de faktör V ve Mtfhr heterozigot musun...
Evet tedavi yöntemlerimiz aynı gibi görünüyor..Ve benim de 3. gebeliğin 2 si düştü....
Ben de vajinal yoldan alıyorum progestanı ama günde 3 tane ...
sanırım tamamen yazdıklarım yanlıs anlasılmıs.ben suan 8. hamileliğimi yasıyorum ve hepsinide ocak veya subat aylarında yasadım.yani demiyorumki kıs mevsimi kaliteli yumurta mevsimi yaz sa tam tersi demiyorum.bana doktorum sanırım demişti veya nette okuömustum bööle bişey.işşte onu tam hatırlamıyorum üstünden cok zaman gecti.ama bu 8 hamileliğimde hiç sasmadı.bu yazdıklarımı ister mantıklı bulursunuz ister mantıksız!!tabiki yazdıklarıma körükörüne inanmak zorundada deilsiniz.ben sadece paylasımda bulundum yasadıklarımın..
neyse benden bu kadar ozaman..hepinize bol sans dileklerimi sunuyorum...
hanımlar oğluşum olcakmış ..........
darısı isteyenleri başına
rabbim tez zamanda isteyenlere de tattırsın.Şeniz
Merhaba arkadaşlar, bende 4+4 günlük hanileğim dün dr gittim fragmin 0,2 'lik günde iki ve coraspirin başladık. Sizler iğnelere ne zaman başlamıştınız. Açıkçası çok erken oluncada endişelenmeye başladımda . Bu arada benim pıhtılaşma sebebim bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor.
hanımlar oğluşum olcakmış ..........
darısı isteyenleri başına
rabbim tez zamanda isteyenlere de tattırsın.Şeniz
Merhaba arkadaşlar, bende 4+4 günlük hanileğim dün dr gittim fragmin 0,2 'lik günde iki ve coraspirin başladık. Sizler iğnelere ne zaman başlamıştınız. Açıkçası çok erken oluncada endişelenmeye başladımda . Bu arada benim pıhtılaşma sebebim bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?