kan pıhtılaşma sonucum acillll lütfennnn

Bende de aynı sorun var 2 düşük yaptım şu an dediğin gibi b 12 folik asit ecopirin ve iğne kullanıyorum şimdilik normal gidiyo gebeliğim inşallah bu şekilde de devam eder
Ne zaman basladiniz iğneye. Bende daha yeni öğrendim doktora görünmedim.
Canım pıhtilaşma bozukluğun var heleki düşüklerin varsa iğne kesinliklikle kullanman lazım bende aynı durumdayım
Kaclik iğne kullanıyorsunuz ve hangi genlerde var. Benim faktör v pai4g 4g
Çok şükür hemencecik geçti. Devam eden bi kanaman yok demişti doktor. Şuan da iyiyim ama yinede korkuyorum bişey olacak diye. Cuma günü kontrole gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Ne zaman başladınız iğneyi kullanmaya

Canım benim (paı 4g 5g)(FIIprothrombin heterezigot) ( mtfr677 homozigot)(FXIIIV34L heterezigot) 4000lik oksapar,100mg coraspin kullanıyorum öğrenor ögrenmez başlattı doktorum öğrendiğimde adet günime 6 gün vardı bu arada

Canım üzüldüm senin adına allah bidaha yaşatmasın şuan nasılsın kullandıģın iğnelerin dozu çok yüksek neden o kadar yüksek doz verdi doktorlar

Canım üzüldüm senin adına allah bidaha yaşatmasın şuan nasılsın kullandıģın iğnelerin dozu çok yüksek neden o kadar yüksek doz verdi doktorlar
Amin inşallah
Valla bilmiyorum ama artık doktorlara güvenim kalmadı şuan durumum iyi Allah'a şükür 7+1 deyiz leke kanama vs yok Allah korusun sadece coraspin kullanıyorum

Ben öğrenir öğrenmez başladım 4000 lik iğne 100 lük ecopirin kullanıyorum zaman kaybetmeden doktora görünün bence

Kader diyelim napalim
çünkü çok yüksek paralar döktüm ama demekki hiçbiri doktor değilmiş çoğu umut tüccarı
Bende araştırdığımda folik asit eksikliği ile ilgili yazıyordu hatta homosistein yüksek mi dusukmu çıkmıştı tam hatırlamıyorum 10 yıl oldu bu testlere folik asit kullandım homosistein normal değerlere inmişti
Tam 15 yıl oldu günah bu kadar bilgisizce bana yapılanlar hiçbir doktora hakkımı helal etmiyorum çektiğimi ben bilirim nasibi varsa bu bebek doğar yoksa zaten Allah verdi Allah aldı derim hakkımızda hayırlısı olsun
Allah sizede çok aratmadan nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı uzun ömürlüsünden Allah gönlüne göre versin

Evet benim doktorum o yüzden bana hemen b 12 ve folik asit başladı. B 12 doğuma kadar kullanılacak mecbur 5 aydan sonra da farklı vitaminler verdi benimde bu genlerde mutasyonum var. Hemen başlayın sizde doktorunuza söyleyip bence

Apikopal kullandım hamile kalmadan bir ay önce tüm b vitaminlerini kapsayan biir vitamin farklı bir durumdan dolayı kullanmistim iyi oldu
Folik asit de folbiol kullanıyordum ama bu gende sikinti olanların folat olanı kullanmasi gerekiyormuş Solgar folate aldım ona başladım şimdi
Siz B12 için ne kullanıyorsunuz
Kan sulandirici iğne kullaniyormusunuz

Nerox b 12 kullanıyorum ben folbiol kullandım folik asit. 4 binlik iğne ve ecopirin kullanıyorum. Şimdi decavit ve demir ilacı başladı doğuma kadar kullanılacak hepsi. Daha önce 2 düşük yaptım bende. Bunu öğrenir öğrenmez hemen başladı doktorum ilaçlara

Dr cemal ünlü dinledikten sonra çok şaşırdım aslında kan sulandirici anneyi korumak için bebeğe yararininda zararininda olmadığıni söyledi
Sadece iki gen haric dedi
Faktör 5 ve protrombin

Simdilik coraspin kullanıyorum inşallah sorun olmaz 23 Aralık'ta randevum var hayırlısı

Peki iğneler. Ben epeydir zaten metilfolat ve B12 kullanıyorum. İgneye ne zaman başladınız sizin de mi 4 g 4 g var

Bende iki günlük artışı takip edip pazartesi doktora. Hangi gende var mutasyon. Benim de kaybım var.

Bende iki günlük artışı takip edip pazartesi doktora. Hangi gende var mutasyon. Benim de kaybım var

Bende iki günlük artışı takip edip pazartesi doktora. Hangi gende var mutasyon. Benim de kaybım var.
Mthfr 677 mthfr 1298 faktor V falan bişeyler yazıyo . İnşallah bu defa sağlıkla ilerler gebeliğiniz. Ecopirini 30. Haftada falan bıraktıracak sanırım doktorum. Bide hem progestan hem pruluton iğne kullandım her ihtimale karşı

Amin inşallah
Valla bilmiyorum ama artık doktorlara güvenim kalmadı şuan durumum iyi Allah'a şükür 7+1 deyiz leke kanama vs yok Allah korusun sadece coraspin kullanıyorum
Sadece coraspin yeterli gelecekmi iyi bi doktora denk gelememişsin anladığım kadariyla istanbulda ikamet ediyosan doktor önerisinde bulunabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…