kan pıhtılaşma sonucum acillll lütfennnn

33 yaşındayım rahim filmi cektirmedim doktora söyledim ama gerek görmedi hamile kalıyorsun sıkıntı yok rahim filmine gerek yok dediler
Aynı şeyler ya ama ben sezeryan doğumda aksi gidrn birşey olduğunu düşünüyorum Mervecim sende bu ihtimali druna bir söyle istersen.. gebetik için kan verdik biz geçen hafta sonuç 2 ay sonra çıkacak ona göre bir yol izleyeceğim sonrası rahim filmi benim..

İstanbul'da deneyimli bir doktora muayene oldum rahimde hicbisey yok yapışıklık yada düşüğe sebep olabilecek bişey yok dedi. Sezeryan sonrası pıhtılaşma eğilimi gelişmiş ama gebelikte aspirin fazla gelmiş dedi. Hamilelik öğrenir ogrenmez aspirin kesilecek iğne başlanacak ve dokuz ay devam edilecek. Ayrıca gebelikte kanama ihtimalini artıracağindan ilişki de yasak dedi. Benim son gebelikte ilişki sonrası kanama başladı

Doktorunuz ismi nedir

Merhaba ,daha önce bir tüp bebek dusugum var 7 haftalikken kalbi durdu.Simdi 6 haftalık hamileyim kendiliğinden oldu tüp bebek değil.Yumurtlamadan sonra tedbir amaçlı 2 günde bir iğne kullanmıştım.Pozitifi görünce hergun kullanmaya başladım.Test sonuçlarımi ekliyorum bu sekilde olup da gebeligi devam edip dogum yapan var mı ?42 yaşındayım ve myomum var isim çok zor biliyorum Allah büyük

Eklentiler

• IMG_20230315_184109.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 113
benımde faktör 5- heterezıgot -
Mtfhr 1298c - homozıgot dıgerlerı normal yazıyor

CANIM SELAM,
hamılelıgın nasıl gectı ınsallah saglıkla kucagına almıssındır bebegını ,
benımde mthfr homozigot - faktör 5 de heterezigot-
tup bebek tedavısındeyım ..
oncesınde bı kımyaslaım bır dıa gebelıgım oldu ..
tup bebekle de hamıle kaldım ama mol gebelık oldu

acaba benımde mı oyle oldu ya,
tup bebek denedık mol gebelık oldu,
kromozom sounu dedıler..
ve benımde genetık test sonucumda
faktör 5- heterezıgot -
Mtfhr 1298c - homozıgot dıgerlerı normal yazıyor..

Merhaba canım
Hamileliğim iyi geçti kızımı kucağıma aldım Allah'a şükür 8 aylık olduk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba acaba kaçlik kan sulandırıcı iğne kullandınız hatırlıyor musunuz?

Anladım. Bana da doktorum hamile kalirsan coraspin ve iğneyi birlikte kullanacaksın dedi ama biraz korkuyorum ikisini birlikte kullanmaktan. Teşekkürler
coraspin 32. haftadan sonra bebekte kalp sorunu yapabiliyormuş, benim doktorum bende daha önce pıhtı atma olmadığı için coraspin kullanmana gerek yok ama için rahat etsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…