Çok iyi anlıyorum seni canım. Yok doktorum yazmıştı bana ama zaten halihazırda kanamam vardı o da tereddütle vermişti. Allah ım bir daha yaşatmasın inşallahDoktorunda sulandırıcıya ihtiyaç duymadığını mı söyledi yani sen sulandırıcıya kendin mi başlamıştın. Evham yapmıyorum aslında ama yeni bir hamilelikte aynı şeyleri yaşamak çok korkutuyor beni. Bundan öncede bir dış gebeliğim var. İki kere kaybım var. Ve sanıyorum ki bu süreç tahmin ettiğimden daha çok yordu beni.
İnşallah canım benimÇok iyi anlıyorum seni canım. Yok doktorum yazmıştı bana ama zaten halihazırda kanamam vardı o da tereddütle vermişti. Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah
Ciddi derecede olmadığı sürece öyle sanırım.İnşallah canım benimçok ağır gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.
Bazı doktorlar sulandırıcı karşıtı oluyor sanırım
Bir şey daha sormam gerekiyor regliyken bu testi vermemde bir sakınca var mıdır kiCiddi derecede olmadığı sürece öyle sanırım.
Yok canım sanmıyorum herhangi bir özel durumu yok diye biliyorumBir şey daha sormam gerekiyor regliyken bu testi vermemde bir sakınca var mıdır ki
Teşekkür ederim canım benimYok canım sanmıyorum herhangi bir özel durumu yok diye biliyorum
Rica ederim. Bir şey olursa sor yine bildiğim kadarıyla cevaplarımTeşekkür ederim canım benim
Canım o testleri bilmiyorum yorum yapamayacağım o yüzden.Kızlar bir şey sormak istiyorum, benim 4 tane gende heterozigot çıktı bunu sanırım buraya yazmıştım ama aklıma takılan bir şey oldu, sonradan öğrendiğim lupus antikoagülan testi ile aptt testini kendi imkanlarımla yaptırdım. Aslında aptt yi 2 yıl önce yaptırmışım bilmeden. Lupusu yeni yaptırdım normal aralıkta bunlar. Ne yüksek ne düşük. Yine de pıhtılaşma riskim var mıdır
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinCanım o testleri bilmiyorum yorum yapamayacağım o yüzden.
Teşekkür ederim tekrardaan ilgin için sohbetin içinRica ederim. Bir şey olursa sor yine bildiğim kadarıyla cevaplarım
Hangi genler acaba? Heterozigot genetik olarak yatkınlık var demek diye biliyorum. Hangi genlerde olduğu çok önemli. Doktorunla görüştün mü hiç?Kızlar bir şey sormak istiyorum, benim 4 tane gende heterozigot çıktı bunu sanırım buraya yazmıştım ama aklıma takılan bir şey oldu, sonradan öğrendiğim lupus antikoagülan testi ile aptt testini kendi imkanlarımla yaptırdım. Aslında aptt yi 2 yıl önce yaptırmışım bilmeden. Lupusu yeni yaptırdım normal aralıkta bunlar. Ne yüksek ne düşük. Yine de pıhtılaşma riskim var mıdır
Doktorum trasferden sonra her gün oksapar olacaksın dedi, hematoloji ise kan sulandırıcı kullanma dedi ama kullanıcam tabi ben nolur nolmazHangi genler acaba? Heterozigot genetik olarak yatkınlık var demek diye biliyorum. Hangi genlerde olduğu çok önemli. Doktorunla görüştün mü hiç?
Doktoruna güveniyorsan dediğini yapmak en iyisi sanırım. Benimde kafam çok karışık yanlış yönlendirmek istemem siziDoktorum trasferden sonra her gün oksapar olacaksın dedi, hematoloji ise kan sulandırıcı kullanma dedi ama kullanıcam tabi ben nolur nolmaz
Bu testler hemen sonuçlanıyor mu? Hangi doktor istiyorDoktorum trasferden sonra her gün oksapar olacaksın dedi, hematoloji ise kan sulandırıcı kullanma dedi ama kullanıcam tabi ben nolur nolmaz
Hiç düşüğüm olmadı hiç gebe de kalamadığım için hiçbir doktor şüphelenmedi. Ben kendim e nabızdan randevu alıp tıbbi genetikten , baktırdım . 3. Haftada çıkıyor sonuçlrBu testler hemen sonuçlanıyor mu? Hangi doktor istiyor
Çok teşekkür ederimHiç düşüğüm olmadı hiç gebe de kalamadığım için hiçbir doktor şüphelenmedi. Ben kendim e nabızdan randevu alıp tıbbi genetikten , baktırdım . 3. Haftada çıkıyor sonuçlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?