Kan işemek?

Ilk geldiginde bulantı oldu sonra gecti

Enfeksiyon, kum,taş üçünden beri korkulcak bir şey yok dr a gidene kadar bool boool su içmeni tavsiye ederim

offf bir sene neler neler çektim ben bu kanlı idrardan. altıma işiyordum (afedersiniz) sürekli tuvalete çıkma peşindeydim. kapadokyaya gittik ama canım çıktı gezdiğim gördüğüm yerleri bile hatırlamam. sürekli cafe tuvaletlerinde idim. hataya gittim doktor bulma derdine düştüm. çok zor kimseye bu derdi vermesin.

benımde gecen hafta aynı sizin gibi sildiğimde kan geliyordu ve wc den cıkamıyordum.üroloji doktoru bana adet kanamasının geldiği yerle idrarın geldiği yer farklı.idrarından kan gelse kan işersin anlarsın bunu demişti.kadın doğuma gitmemi söylemişti.sizce bu peçeteye gelen kan neyin nesi

Ben hamileyken oldu bu. İdrardan sonra silerken geliyodu. Birde dedigim gibi cok kotu aci yasiyordum

Ben ne zaman sistit olsam bi hafta boyunca sabah akşam aç karnına 2 bardak brokoli suyu içerek atlatırım. Bi sefer benim de peçeyete hafif pembe kan bulaştığı oldu. O dönemde öyle atlatmıştım. Aynı şekilde avokado yaprağı çayı da iyi geliyor. Ve tabi bol bol su.

Ama hiç bu kadar yoğun kan görmedim. Umarım ciddi bi şey değildir. Geçmiş olsun.

Endiselenmeyin, idrar yolu enfeksiyonu. Buyukbabamin bundan da karaydi idrarı kapkara kan gibiydi. Çok endiselendik doktor korkacak birşey yok demişti. antibiyotik kullandı 2 hafta sonra duzeldi.

Bende 3 ay 3 günlük evliyim
Aslında sistite halk arasında "balayı hastalığı" da derler. Cinsellikten dolayı bazen rahim tahriş olur enfeksiyon oluşur sonraki ilişki anında da bu enfeksiyonlar idrar kanalına doğru itilir. Genelde evlenince cinsellik arttığı için de balayı hastalığı denir. Kadınlar daha sık yakalanır bu hastalığa çünkü idrar kanalı daha kısadır.

Çamaşırınız daima temiz olmalı, ayaklar hep sıcak tutulmalı, ilişkiden sonra muhakkak idrar yapılmalı, ilişki anında kuruluk ve tahriş olmamasına dikkat etmeli. Sık sık tekrarlarsa kronikleşme ihtimali olan bi hastalık. Ciddiye almak lazım.

Canım idrar yolu enfeksiyonu yada bobrekle ilgili biseydir sonuç çıkana kadar hiç birşey yapma uygulama tehlikeli olabilir.. bol su iç sadece çok geçmiş olsun sonuçların çıkınca yaz

Bol bol suiç gün de 3 litre idrarla atılır enfeksiyon ayaklarınısıcak tut ve ilaçlarını düzenli kullan

Geçmiş olsun böbrekte taş olabilir arkadaşım geçen bu şekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…