- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Ilk geldiginde bulantı oldu sonra gectiTaş canım korkma, benim fobim ayıptır söylemesi idrarda kan, kakada kan ,kan kusmak vs. İdrarımda kan görünce kalpten gidiyordum ki taş düşürdüğümü öğrendim. 2-3 gün içinde düştü. Ama zor bir süreç oldu. Ağrının şiddetlendiği anlarda bi de ani bulantı ve kusma oldu bir kaç kere. Geçmiş olsun. Hatta eşim de 2 gin önce düşürdü. Ben geçen sene düşürmüştüm. Bol su, tepin, hareket halinde ol.
Muanem var diye gittim direk sordum bizim burda acil pek bisey yapmiyor malesefKeşke acile gitseydiniz. Cok onemli olabilir
benımde gecen hafta aynı sizin gibi sildiğimde kan geliyordu ve wc den cıkamıyordum.üroloji doktoru bana adet kanamasının geldiği yerle idrarın geldiği yer farklı.idrarından kan gelse kan işersin anlarsın bunu demişti.kadın doğuma gitmemi söylemişti.sizce bu peçeteye gelen kan neyin nesiBen agustosta enfeksiyon gecirdim. Öyle aci cektim oyle canim yandi. Wcden cikip wcye geri giriyodum. Sildigimde pembe kan geliyordu. İdrarin icinde belli degildi. En son kucuk pihti falan geldi ama yok boyle bir acı... Böbreğimde buyume var. Bana kum döktüğüm söylendi. Sizinki tamamen kan halinde. Bence mutlaka urolojiye gidin. Bobrek ultrasonu vs herseyi yaptırın. Kadin dogumluk birsey degil bu
Ben hamileyken oldu bu. İdrardan sonra silerken geliyodu. Birde dedigim gibi cok kotu aci yasiyordumbenımde gecen hafta aynı sizin gibi sildiğimde kan geliyordu ve wc den cıkamıyordum.üroloji doktoru bana adet kanamasının geldiği yerle idrarın geldiği yer farklı.idrarından kan gelse kan işersin anlarsın bunu demişti.kadın doğuma gitmemi söylemişti.sizce bu peçeteye gelen kan neyin nesi
Aslında sistite halk arasında "balayı hastalığı" da derler. Cinsellikten dolayı bazen rahim tahriş olur enfeksiyon oluşur sonraki ilişki anında da bu enfeksiyonlar idrar kanalına doğru itilir. Genelde evlenince cinsellik arttığı için de balayı hastalığı denir. Kadınlar daha sık yakalanır bu hastalığa çünkü idrar kanalı daha kısadır.Bende 3 ay 3 günlük evliyim
Sonuc lar cıktımıMuanem var diye gittim direk sordum bizim burda acil pek bisey yapmiyor malesef
Yogun enfeksiyon varmışSonuc lar cıktımı
Yogun enfeksiyon varmştaş? sistit?
Allah beterinden korusun.Yogun enfeksiyon varmış
Geçmiş olsun. Ben de evlendiğim sene beş kez yaşadım. Çözümü ilişkiden önce ikimiz de duş alarak buldukYogun enfeksiyon varmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?