Kan işemek?

Taş döküyor olabilirsin doktor ne dedi ki acile göstersene ..allah şifa versin
Kadın hastalıklari randevum vardı sabah evden cikarken tuvalete girdim ki boyle bisey oldu kadın doguma muame oldum yarn sonuc alcam

Bende enfeksiyonel yada taş düşürme olabileceğini düşünüyorum. Üzülmeyin şahsen içime kötü bir his doğmuyor

İdrar yolu enfeksiyonunda ben de kan işemiştim. Tuvalette tam bitiminde inanılmaz bir acı olmuştu. Kesin öyledir diyemem ama bol bol su için sonuç çıkana kadar. belki de sonuç çıkmıştır çoktan

Yarın mı sonuç gelecek? Tek kullanımlık bir şase var. Gece yatarken içiliyor, sabaha rahatlatıyor. Bir zararı da yok bildiğim kadarıyla. Bari onu verseydi doktor. Çok yoğun bir kan çünkü.

Ben agustosta enfeksiyon gecirdim. Öyle aci cektim oyle canim yandi. Wcden cikip wcye geri giriyodum. Sildigimde pembe kan geliyordu. İdrarin icinde belli degildi. En son kucuk pihti falan geldi ama yok boyle bir acı... Böbreğimde buyume var. Bana kum döktüğüm söylendi. Sizinki tamamen kan halinde. Bence mutlaka urolojiye gidin. Bobrek ultrasonu vs herseyi yaptırın. Kadin dogumluk birsey degil bu

Lütfen doktor demeden sıcak falan uygulamayın bi leğene de oturmayın... dediklerimi yap demiş bi arkadaş ama enfeksiyon olduğunu nerden biliyosun arkadaşım ya apandisiti patlarsa sıcak uygulamadan ala ala yaaa
Haklisiniz düsünemedim o kadarini.Tavsiye verirken dikkatli olmak gerekiyor.

Ben farkli bi sebebden gitcektim aslinda randevum vardı o sırada sordum boyle boyle diye

Merhaba hiç korkmayın lütfen 2 hafta önce aynısı birebir başıma geldi acile koştum gece 2 de 2 gün kan işedim resmen, tomografi çekildi hiçbişey yok dediler, ertesi gün içim rahat etmedi üroloğa gittim ultrason istedi ve ultrason da 3,5 mm sol böbrekte kum ve taş döktüğümü söyledi birde yoğun emfeksiyon varmış antibiyotik tedavisiyle ve 1 şase ilaçla geçti çok şükür, korkmayın sizede çok geçmiş olsun

Ay aklıma geldi , bi an o yaşadıklarımı hatırladım.yeni evliydik 3-5 aylık.
İdrarımı yaparken ölümcül bi yanma hissi ile bildiğinz kan işemeye başladım.sürekli 5dk bir idrar yapma isteği ,yapmasan bile aşırı aşırı yanma.eşime ben ölüyorum dediğimi hatırlarım hala.hemen acile gittik idrar aldılar ama idrar değil resmen kan doluydu.annemin aklı gitti noluyo diye ,ben biyandan acıdan ağlıyorum( acı eşiğimde yüksektir öyle her acıya acı demem) tahlil sonucu geldi , kanamalı sistitmiş.
Doğum yaptım öyle acı çekmedim ben.tek iğne ile sorun çözüldü ama o iğne atılana kadar ömrümden 5yıl gitti.

Dr.un ne oldugunu soyleyene kadar kimsenin dediklerini yapma lutfen.
Tas dusuruyor olabilirsin. Korkma hemen. Ama lutfen dr.unu bekle kimsenin aklina uyma. Insallah da onemli bisey yoktur. Gecmis olsun

Taş canım korkma, benim fobim ayıptır söylemesi idrarda kan, kakada kan ,kan kusmak vs. İdrarımda kan görünce kalpten gidiyordum ki taş düşürdüğümü öğrendim. 2-3 gün içinde düştü. Ama zor bir süreç oldu. Ağrının şiddetlendiği anlarda bi de ani bulantı ve kusma oldu bir kaç kere. Geçmiş olsun. Hatta eşim de 2 gin önce düşürdü. Ben geçen sene düşürmüştüm. Bol su, tepin, hareket halinde ol.

Bende 3 ay 3 günlük evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…