- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Evet nezle oldum burun akıntısı ve ateş düzeldim amaBu aralar gribal bir enfeksiyon geçirdiniz mi
Teseekkur ederimDediklerimi uygulamaya baslayin bence.Ne kadar erken o kadar iyi.
Kadın hastalıklari randevum vardı sabah evden cikarken tuvalete girdim ki boyle bisey oldu kadın doguma muame oldum yarn sonuc alcamTaş döküyor olabilirsin doktor ne dedi ki acile göstersene ..allah şifa versin
Haklisiniz düsünemedim o kadarini.Tavsiye verirken dikkatli olmak gerekiyor.Lütfen doktor demeden sıcak falan uygulamayın bi leğene de oturmayın... dediklerimi yap demiş bi arkadaş ama enfeksiyon olduğunu nerden biliyosun arkadaşım ya apandisiti patlarsa sıcak uygulamadan ala ala yaaa
Ben farkli bi sebebden gitcektim aslinda randevum vardı o sırada sordum boyle boyle diyeBen agustosta enfeksiyon gecirdim. Öyle aci cektim oyle canim yandi. Wcden cikip wcye geri giriyodum. Sildigimde pembe kan geliyordu. İdrarin icinde belli degildi. En son kucuk pihti falan geldi ama yok boyle bir acı... Böbreğimde buyume var. Bana kum döktüğüm söylendi. Sizinki tamamen kan halinde. Bence mutlaka urolojiye gidin. Bobrek ultrasonu vs herseyi yaptırın. Kadin dogumluk birsey degil bu
Bende onu söyleyecektim bazı durumlarda gribal enfeksiyonda olabiliyorBu aralar gribal bir enfeksiyon geçirdiniz mi
Bende 3 ay 3 günlük evliyimAy aklıma geldi , bi an o yaşadıklarımı hatırladım.yeni evliydik 3-5 aylık.
İdrarımı yaparken ölümcül bi yanma hissi ile bildiğinz kan işemeye başladım.sürekli 5dk bir idrar yapma isteği ,yapmasan bile aşırı aşırı yanma.eşime ben ölüyorum dediğimi hatırlarım hala.hemen acile gittik idrar aldılar ama idrar değil resmen kan doluydu.annemin aklı gitti noluyo diye ,ben biyandan acıdan ağlıyorum( acı eşiğimde yüksektir öyle her acıya acı demem) tahlil sonucu geldi , kanamalı sistitmiş.
Doğum yaptım öyle acı çekmedim ben.tek iğne ile sorun çözüldü ama o iğne atılana kadar ömrümden 5yıl gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?