- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Evet surekli tuvalete gitme istegi var acı yok sadece idrar bitiminde patlicakms gibi his oluyoridrar yollari iltihabi olabilir.Daha gecen hafta ben yasadim.Bol su icin.Bol sudan kastim 5-6 litre.Papatya cayi demleyip bir legene koyup icin oturun.Muhtemelen doktor antibiyotik verir.Idrar yaparken caniniz aciyor mu?Sürekli tuvalete gitme ihtiyaciniz var mi?
Yani enfeksiyon olabilir ama bu derece mi olur onu bilemedim. İdrar yolu enfeksiyonu, böbrek sorunları...vajinal enfeksiyondan emin değilim. İdrar da yanma; kaşıntı falan var mıydı?
[/QUOTE yanma felan yok kaşıntı da yok sadece kasik agrım var
Dediklerimi uygulamaya baslayin bence.Ne kadar erken o kadar iyi.Evet surekli tuvalete gitme istegi var acı yok sadece idrar bitiminde patlicakms gibi his oluyor
Bende de hem vajinal enfeksiyon hem de idrar yolu iltihabı çıktı. Antibiyotik ile geçti ama berbat bir şey. Tabii ki Allah beterlerinden saklasın ama çok rahatsız edici.idrar yollari iltihabi olabilir.Daha gecen hafta ben yasadim.Bol su icin.Bol sudan kastim 5-6 litre.Papatya cayi demleyip bir legene koyup icin oturun.Muhtemelen doktor antibiyotik verir.Idrar yaparken caniniz aciyor mu?Sürekli tuvalete gitme ihtiyaciniz var mi?
Bu kadar yoğun kanama olmadan hiç mi idrar yaparken yanmanız olmadı veya yan ağrınız. Hiç mi şikayetiniz yoktu?
İdrar yolu enfeksiyonu acıdan kıvranmıştım ama hemen geçiyor iğne vurulmuştumEvet surekli tuvalete gitme istegi var acı yok sadece idrar bitiminde patlicakms gibi his oluyor
Yanmam hiç olmadı bi anda normal tuvalete girdim ağrılı bi sekilde oldu dondum bi baktım kan doktora gittim doktor idrar istedi tuvalete gittigimde bildiginiz adet kanı gibi oluk oluk aktı koymadm bardaga bekledm gecer diye gecmedi en son bu sekilde koydum bardaga ama dedigim gibi yanma olmadi oncesindeBu kadar yoğun kanama olmadan hiç mi idrar yaparken yanmanız olmadı veya yan ağrınız. Hiç mi şikayetiniz yoktu?
Hayır sadece doktor ulturasonla yumurtalıklara baktı bisey yok dedi yumurtalıklarda test istedi hem kan hem idrarÇok geçmiş olsun.ultrason çekildimi Kasık vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?