kan grubu tesinden hamileleik belli olur mu ?

Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin
Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin ?
O zman kurtulmk istiyodun bni fotgraflarla tehdt ediyo diyodun..nasi iliski yasadin bu ne cesaret...bundan sonrada hc kurtulamazsn artik..hamilemiyim diye korkmuyosunda kanda cikarmi diye korkuyosun..19 yasimdasn daha..sasirdm yani ...

Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin ?
Az bi araştirin kanda beta hcg hormonuna baktirirsan hamilelik belli olur. Kan gurubundan nasil anlaşilsin ab çikarsa hamilesin 0 çikarsa değilsin mi diyecekler?

Hamilelik testi icin hormona bakiliyor.ama kan tahlili basit bir test kesinlikle hamilelik cikmiyor.hem 3 gunde hamilelik belli olmaz.seninki ne perhiz ne lahana tursusu misali.hamilelikten korkuyorsun hemde yapiyorsun:110:
Ay tursu diyince canim tursu cekti soyle kitir kitir:kk77::anneadayı:

Hamilelik testi icin hormona bakiliyor.ama kan tahlili basit bir test kesinlikle hamilelik cikmiyor.hem 3 gunde hamilelik belli olmaz.seninki ne perhiz ne lahana tursusu misali.hamilelikten korkuyorsun hemde yapiyorsun:110:
Ay tursu diyince canim tursu cekti soyle kitir kitir:kk77::anneadayı:
Ya şimdi benim de canımı çektirdin ama, hamile değilim bişey değilim! :mad::KK48:

O zman kurtulmk istiyodun bni fotgraflarla tehdt ediyo diyodun..nasi iliski yasadin bu ne cesaret...bundan sonrada hc kurtulamazsn artik..hamilemiyim diye korkmuyosunda kanda cikarmi diye korkuyosun..19 yasimdasn daha..sasirdm yani ...
Kurtulamiycam zaten biliyorum artik bunu. Ama yapicak hicbir seyim yok bu saatten sonra. Bir kez eline kozu verdim ve devami da geldi. İnanin bana her gun ayrilmak icin kavga cikariyorum ama evimi anne babamin numarasina varincaya kadar ogrendi. Buyulenmis gibi ne derse yapiyorum. Cellatina asik olmak gibi bi sey oldu sanirim. Hamilelik olayina gelince kendisi kalmiycagimi ihtimalin olmadigini soyluyor ama ben de yine bir kusku var. Adetime az kaldi insallah degilim. Eger hamileysem de tek cozumum aldirmak olur

Kurtulamiycam zaten biliyorum artik bunu. Ama yapicak hicbir seyim yok bu saatten sonra. Bir kez eline kozu verdim ve devami da geldi. İnanin bana her gun ayrilmak icin kavga cikariyorum ama evimi anne babamin numarasina varincaya kadar ogrendi. Buyulenmis gibi ne derse yapiyorum. Cellatina asik olmak gibi bi sey oldu sanirim. Hamilelik olayina gelince kendisi kalmiycagimi ihtimalin olmadigini soyluyor ama ben de yine bir kusku var. Adetime az kaldi insallah degilim. Eger hamileysem de tek cozumum aldirmak olur
Beyin bedava!

Bence sen troll bir hesapsın. Hani böyle ekşiden falan geliyorlar ya. Amacın buraya gelip sansasyonel konular açmak. Tek çözümüm aldırmak olur demenle de gayet belli ettin. Gerçekse de müstehak o zaman sana, ne desin buradakiler? :)

yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim kesin ban alırım en iyisi susayım ben.

En kibarlaştırılmış hali aklımdan geçenlerin şu konu sahibi kafatasının içi mi boş senin?

Kan gurubu testi parmaktan alınan bir damla ile yapılıyor tahlil değil o. Ay yok daraldım hakaret davası boyutuna gelmeden ben susuyorum....

Kan grubu testinden hamilelik ?? Siz nerde yaşıyosunuz fanusta falan mı ? Yani tamam bilgisiz olunur da bu kadar olunmaz. 4 yıllık okul hayatımı çöpe atasım geldi şu sorudan sonra ... :KK14:

Soruna gelince, güvenmediğin emin olmadığın adamla ne işin var. madem bu kadar korkuyosun hamile kalmaktan neden korunmuyosun. hamile olsam kazara oldu dersin bi de. git bi hastaneden sağlık ocagından yardım al bari bilmiyosan.. yaşın kaç bilmiyorum ama bu soruyu sorduğuna göre fazla büyük olduğunu sanmam. Sorumluluğunu alamayacağınız işlere girişmeyin derim.

hımmm stockholm sendromu da var diyorsun yani:KK51:

Kan grubu testinde parmagina igne batirip grubuna bakiyorlar senin dedigin kan testi farkli birsey ama hamileysen ne olacak?

X