Kan alınarak ikili test yaptıranlar

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
48
Kızlar ben dün ikili test için doktora gittim. Önceki hamileliğimde karnımdan bakılmıştı. Ama dün sadece kolumdan kan aldılar. Çok şaşırdım. Sordum. Laborant bu yöntemin daha etkili olduğunu söyledi... Artık bilemiyorum ne kadar etkili???? Kafamda soru işaretleri oluştu. Aranızda ikili testlerini böyle yaptıranlar var mı? Sonuçlarınız nasıl? Paylaşmanızı bekliyorum :bbo:

selam dün bende ikili test yaptırmak için gittim.ama doktor bana kızdı bunun adı ilk 3 ay tarama testi dedi.ikili testde kandan 2 tane hormon alır bakarsın dedi ama bizim için önemli olan hem o hemde çocuğun ense kalınlığı vs gibi ölüçüler bunlar daha önemli dedi.bnm ölçülerime baktı herşey normal kan tahililim içinde sonuç bekliyorum.

benımde ikiili testte ılk önce karından bebegın ense kalınlıgını ölçtü dr. daha sonra bı form doldurdu ben o formu verdim kan aldırdım bır hafta sonra sonucu aldım allaha şükür bir problem cıkmadı
şimdide üçlü testi yaptırdım aynı anlattıgım şekılde ıkılı test gıbı yapıldı şimdde onun sonucunu beklıyorum ınsallah hayırlı haberlerı alırız

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

13 haftalıktı yapıldı benim ikiili testte ılk önce karından bebegın ense kalınlıgını ölçtü doktor daha sonra bı form doldurdu ben o formu verdim kan aldırdım bır hafta sonra sonucu aldım allaha şükür bir problem cıkmadı genelde kandan bakılıyo canım

tugyanncım bebişin erkekmiş kaydirigubbakcemile3 ama belliydi zaten. hcg'n 20 çıkmıştı. allah tamamına erdirsin canım

X