• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamufle olma taktikleri

Ne zamandır üyeyim ilkkez böyle konu gördüm millet kocasını böyle takip etmiyor :)) sen kuzenini takip edecekmişsin bir de

gideceğim yolda kuzen nasıl oluyor yani adam yolda korkuluk mu temizlik görevlisi mi

işi varsa dükkan vs içinde olur

sürekli geçen kadını kızı mı dikizliyor

her zaman olduğundan farklı bir giyim olabilir yanında birileri olur arada kaynarsın
Şöyle oluyo ablacim hızlı trenle gidicem ve kuzenim istasyonda çalışıyo

Kapan :) Başörtü tak gözüne de kocaman gözlük tanınmazsın diye düşünüyorum :) Aynı şeyi arkadaşımla düşünmüştük kaynanamgile ve akrabalarına yakalanma paniğiyle böyle yapacaktım onların oturduğu yerdeydi gideceğimiz yer ama sonradan gitmedik :KK45:Ama gitsem kesin böyle yapardım yapmadım ama tavsiye ediyorum . :KK53:
Iyi de kanka ben açık ve sürekli dar pantolon giyen biriyim kafayı kapatsam daha çok dikkat çekerim

Çizgi filmlerde oluyor ya bul bundan bi tane içine gir sokaktan öyle geç. Hayatta tanıyamazlar.

Çalı.webp

kar maskesi tak:)
valla kapalıysan uzun bi pardesü falan giy
acıksan esarp üstüne şapka bide gözlük tak..ama cok alıcı renkler olmasın daha cok dıkkat cekme

Back
X